- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feverke
tag
Azt elhiszem... En is Shovel Knightot nem tudom jatszani mert a Uj Zelda nem engedi erre ilyenek jonnek hogy: Celeste, Dead Cells, Aegis of Defenders, Hollow Knight, .. hat megis hogy gondoljak ezt? Se ido, se penz. Szomoru boldogsag ez
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
-Scarface-
csendes tag
A Mario annyira zseniális, hogy én most kicsit jobban is élvezem mint a zeldát, már csak amiatt is mert egy - egy 20 - 30 perces sessionre is le lehet vele ülni játszani, míg a zeldába amiatt mert óriási én kicsit nehezebben tudok belefeledkezni, de igazán remek mind a kettő. Egyébként ezek melett még vagy 10+ játék ott figyel a gépen és még vagy 20 wishlisten. Aki azt mondja nincs játék....
-
Tigerclaw
nagyúr
Van egy előítéletem a Mario-val és más játékokkal szemben. Egyszerűen nem azon "nőttem fel" és ma már gyerekesnek tűnik számomra. Ilyenek pl. a Mario, Donkey Kong, Kirby, Yoshi.
Másik kategóriát szintén kerülök. Azokat amiknek a grafikája a 80-as, 90-es években ragadt. Pl. a Minecraft szerű játékok és a nagyon oldschool grafikás jrpg-k. 2018 van és még a Switch is többre képes. Amúgy a farmos, építős játékok eleve nem jönnek be.
Valami kártyás játék viszont jöhetne még, vagy stratégia.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest