Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez jónak néz ki . Komolyan, asszony már beadja a válópert, annyi játékot akarok venni..
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Feverke
tag
Azt elhiszem... En is Shovel Knightot nem tudom jatszani mert a Uj Zelda nem engedi erre ilyenek jonnek hogy: Celeste, Dead Cells, Aegis of Defenders, Hollow Knight, .. hat megis hogy gondoljak ezt? Se ido, se penz. Szomoru boldogsag ez
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
Tigerclaw
nagyúr
Még nincs Switch-em, de már írom a listát azokról a játékokról, amikkel játszanék:
Zelda Breath of the Wild
My time at Portia
Dragon Quest XI
ES Skyrim
Battle Chasers Nightwar
Lost Sphear
Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings
Fear Effect Sedna
Indivisible
Valkyria Chronicles 4
Darkest Dungeon
Mulaka
Steep
Regalia
WolfensteinAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Feverke
tag
Bizony, rengeteg jatek jon/jott Switch re most. Es meg mindig hallom valakitol hogy azert nem vesz mert nincs ra jatek
Bevallom hosiesen megvan a Mario Odyssey is de tenyleg, Breath of the wild miatt, abban is kb 2-3 oram van csak. Es akkor jon a Dark Souls... Mario Tennis... ( LABO )
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
félisten
Mario Odessey-t ne hagyd ki de tényleg, mert hidd el lehidalsz milyen minőségű játék, az élményfaktorról ne is beszéljünk. Ne hagyd , hogy befolyásoljon az hogy Mario.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BOBAKILL
őstag
Jó játéknak tűnik, bár kissé mintha monoton lenne. De aztán lehet nem így van.
Ne hagyjuk ki a Bayonettákat és elvileg switch only lesz a Bayonetta3. Továbbá újra kiadják a 2.-at az elsővel együtt. Én ezért fogok majd switch-et venni. -
-Scarface-
csendes tag
A Mario annyira zseniális, hogy én most kicsit jobban is élvezem mint a zeldát, már csak amiatt is mert egy - egy 20 - 30 perces sessionre is le lehet vele ülni játszani, míg a zeldába amiatt mert óriási én kicsit nehezebben tudok belefeledkezni, de igazán remek mind a kettő. Egyébként ezek melett még vagy 10+ játék ott figyel a gépen és még vagy 20 wishlisten. Aki azt mondja nincs játék....
-
félisten
válasz -Scarface- #8 üzenetére
Van bőven és még mik jönnek
Mario szerintem az utóbbi idők egyik legjobb játéka, egyszerűen olyan ötlethalmaz van benne és olyan megvalósítás, hogy leesik az állam néha."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tigerclaw
nagyúr
Van egy előítéletem a Mario-val és más játékokkal szemben. Egyszerűen nem azon "nőttem fel" és ma már gyerekesnek tűnik számomra. Ilyenek pl. a Mario, Donkey Kong, Kirby, Yoshi.
Másik kategóriát szintén kerülök. Azokat amiknek a grafikája a 80-as, 90-es években ragadt. Pl. a Minecraft szerű játékok és a nagyon oldschool grafikás jrpg-k. 2018 van és még a Switch is többre képes. Amúgy a farmos, építős játékok eleve nem jönnek be.
Valami kártyás játék viszont jöhetne még, vagy stratégia.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest