- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz [CS]Blade2 #45 üzenetére
Csak az a probléma, hogy még egy GX2 az +120k.Egy Q6600 meg egy E8200 kb egy árban van, egy E2140 meg Q6600 között kb 25k van.
Szóval ha E2140-et vesz quad helyett, van 25k-ja.Örül.Második GX2 hol fér bele?Esetleg E8400 meg egy QX9650 esetében.De addig, míg egy E8400 drágább mint a Q6600, addig szerintem nem kérdéses hogy a quad....
Nekem is volt/van E8400-am, perpillanat asztalom közepén fekszik, 4.5ghz-en is ment, de nincs értelme a quadot eladnom helyette....
Amúgy wowban, dirtben, crysisban mértem kb 1 hete, és átlag 20-25%-al volt gyorsabb a quad 3ghz-en, mint az E8400 3ghz-en.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Zájec
veterán
még egy kis információ a CPU magok kihasználtságáról, amit Pubszon kolléga csinált, egy pár játéknál... ime ::
Call of Duty 2
Call of Duty 4
Crysis
Counter-Strike - Source
Far Cry
GTA 3
Need For Speed - Most Wanted
Need For Speed - Pro street
Quake 3 -
DeSanto
őstag
válasz [CS]Blade2 #51 üzenetére
Nekem Quad-om van és néha Vista alatt ugyebár fut sokszor 65-70 folyamat is egyszerre.
E mellett még játszani is kell.
Gondolom senki nem lövi le az explorer-t mielőtt játszik.
Annak a sok sok folyamatnak is kell a CPU.Én úgy vagyok vele jobban jártam ezzel mint a 2magossal.Volt olyanom is szóval van viszonyítási alapom. -
[CS]Blade2
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy másoknál +1% sem jönn ki a +2magtól.
E8400 meg 4,5ghz-en bizot hogy gyorsabb akár játékokban is, mint a quad 3ghz-en(nyilván az nem megy ugyanazon feltételek mellet 4,5-et)2 alma és 12 körte fér be a dobozba, beleraksz 4almát, és 12 körtét, 2 alma kipotyog, akkor megérte belerakni a +2almát?
Nekem is megy ugyanugy a sok folyomat, de még Orthos-on kivül semmi nem terhelte mind2 magot 100%-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
olyan jó hogy most mindenki a GX2-vel dobálózik. mintha mindenkinek természetes lenne hogy vesz egyet, leteszteli és eldönti hogy kell-e neki.
amúgy meg aki GX2-t vesz, vagy esetleg 2db GX2-t, annak még a gondolatába se merül fel hogy Q6600 vagy E8200/E8400-ot vegyen !!!!
mert ha van több mint 200k-ja VGA-ra akkor lesz még 200k-ja egy QX procira is (pl QX9650). és kb ennyi.DeSanto - nekem is Vista Ultimate van fent, de Prime95-ön kívül még nem láttam a procimat 100%-100%-on menni. pedig nekem is megy mindenféle marhaság (everest, letöltés, zene...stbstb)
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz [CS]Blade2 #55 üzenetére
Valóban, nem emgy annyit a quad, de a quad, 3.6ghz-en teljesíti azt, amit E8400 kb 4.2ghz-en.
És mi van, ha belerakom a 4 almát, és 12 körtét, és 4 körte potyog ki, az alma meg bent marad?
Amúgy arra válaszolj(atok) hogy ha egy E8200 annyiba kerül, mint egy Q6600, akkor miért is éri meg E8200-at venni?Teszem azt, akkrois ha egyenlő a teljesítménye, akkor is ha a quad gyorsabb(akkor méginkább, akár 2%-al is...)?Zé_Mester: Nekem 9600GT-m van, holnap veszek egy 8800GTX-et, és igen, valóban, emgtehetném, hogy fogok még egy 60k-t, és GX2-t veszek, egyúttal eladom E8400-at.De nincs értelme, mert annyival nem lessz gyorsabb a gép, mint egy GTX után.
AMúgy pl valaki vesz egy 9600GT-t, meg E8200-t, ahelyett, hogy 9600GT-t, meg Q6600-at vett volna, ugyanazért az árért.Ez itt a kulcsfontosságú rész.Amúgy tesztel kapcsolatba: nem volt frisebb procitok?Pl E8200/E8400/Q9300?
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Zájec
veterán
válasz Zé_Mester #39 üzenetére
pedig hülyeséget mondott... olvasd el mégegyszer.....
és ami a másik hogy sértö hangnemü volt... ami nem illik.. ez a nagyobb baj...
nem az hogy van egy véleménye, hanem ahogy közli, sérti a másikat..én nem úgy fogom fel mint a haverjaid ilyenekkel inkább ne barátkozz te se..
a wolfi is nagyon jó proci, söt mindegyik.. ilyet nem szabad mondani hogy
"csicska proci"... mindegyik proci a maga nemében , jó kis proci..nekem a teszt nem tetszett.. de ez persze a magány véleményem..
mégse mondom hogy "szar" .. csak azt hogy nem tetszett..
egyrészt alapon járnak a procik, szóval egy kis órajeltuning beleférhetett volna,
mert ott mutatkoznak meg az eröviszonyok...és aki a PH-t olvassa, azt általában tuningol vagy érdekli a tuning valamilyen szinten...
az legyen kicsi alapfeszes, vagy akár csúcsrajáratott tuning...szóval igy nem sok informácot lehet levonni a tesztböl, ezért számomra nem érdekes.
-
Zé_Mester
őstag
Amúgy arra válaszolj(atok) hogy ha egy E8200 annyiba kerül, mint egy Q6600, akkor miért is éri meg E8200-at venni?Teszem azt, akkrois ha egyenlő a teljesítménye, akkor is ha a quad gyorsabb(akkor méginkább, akár 2%-al is...)?
a 2 procinak soha nem lesz egyenlő a teljesítménye. nem is volt, nem is lesz.
én most csak a saját E8200-asomból indulok ki : mutass nekem 1 olyan Q6600-at, ami Prime stabilan megy 4400MHz felett !!! ne keresgess, mert a büdös életbe nem találsz olyan QUAD-ot. és mivel a game-k nagy többsége nem használ ki 4 magot, ezért lehet neked szanaszét húzott Q6600-ad ami legjobb esetben megy 4000-et, ha ugyanazon körülmények között elidítom a 8200-ast 4400 felett, akkor az a +400MHz elő fog jönni, hiába 2 mag minuszAMúgy pl valaki vesz egy 9600GT-t, meg E8200-t, ahelyett, hogy 9600GT-t, meg Q6600-at vett volna, ugyanazért az árért.Ez itt a kulcsfontosságú rész.
fától az erdő, avagy Quad-tól a valóságAmúgy tesztel kapcsolatba: nem volt frisebb procitok?Pl E8200/E8400/Q9300?
az eredmény változatlan. így is magáért beszél -
anulu
félisten
részemről szeretem, ha bármit is csinálok és elindítok mellette még jópár folyamatot, akkor is pörög a gép. ezért is vettem C2Q-t.
mellé egy (jelenleg még mindíg) über VGA, és köszönöm, teljesen jól el leszek ezzel a konfiggal szerintem még minimum egy évig.
remélem, hogy minél hamarabb elkezdenek a programozók a párhuzamosítás felé menni!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
[CS]Blade2
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
TomBoy1986
veterán
Miért? Gondolod ha frissebb a proci, akkor más az eredmény?
Csak az volt a lényeg, hogy azonos generációs, s azonos órajelű CPU legyen. Arra meg pont jó a Q6700 vs. E6700Én is 4magost veszek, de azért ami a cikkben szépen le is van írva : hosszú távra veszek CPU-t.
"Aki sok évre előre tervez, és nagy beruházásra készül, annak érdemes már most négymagos processzorban gondolkodnia."
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Zé_Mester #62 üzenetére
AMúgy pl valaki vesz egy 9600GT-t, meg E8200-t, ahelyett, hogy 9600GT-t, meg Q6600-at vett volna, ugyanazért az árért.Ez itt a kulcsfontosságú rész.
fától az erdő, avagy Quad-tól a valóság
Ráadásul Egy E2180 3,2Ghz vagy E4300 3Ghz-en kihajt egy 9600GT-t, egyetlen +fps-t nem tapasztalnának sehol a quadal, -
Csabahun
senior tag
Nos ha magadra értetted akkor meg is érdemled,ezek szerint te is az vagy ha felvetted amit mondtam.
A lámaságot a nem hozzáértésre mondtam,mert sokan úgy veszik meg a 4magos procit,hogy nem is tudják az valóban kihasználni.És ha jobban belegondolsz akkor nem is mondok olyan nagy hülyeséget,mivel a gyakorlat is az állításomat támasztja alá.
Amúgy nem próbálom ki,mert tudom,hogy NEM lenne értelme ha 4 magból csak 2 menne.
És nem veszek vissza a stílusból mert ez a véleményem,és ezt megtartom saját jogomnak.
Én úgy érzem csúnyát nem mondtam!!! PUNKTUM!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
És mi értelme van 4.4ghz-en hajtani?
Én E8400-am 4.5ghz-en is teljesen prime/2orthos stabil, és akkor sincs értelme ennyin járatni.
[CS]Blade2 kolléga azt állította.
Abszolút nem vagyok elfogult quad irányába, eddig legtöbb procim 2 magos volt, ez az első 4 magos, és szerintem marad is egy Q9450-ig.Nincs értelme ugyanazon az áron venni 2magosat.
Az más kérdés, hogy én rengeteget tömöritek vele, illetve dvd-ből avi-ba konvertálok, de ennek semmi köze, ha 2 magosom lenne, akkor is csinálnám, csak maximum türelmesebb lennék, 2-szer.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Larry303
addikt
igaza van a kollegának! az ue3 motor van a többszálú végrehajtásra legjobban optimalizálva!
a 8800gt -t most egy 8200essel hajtom 3,6GHzen előtte egy q6600om volt 3,2 GHzen...sajnos csak az ue3 profitált belőle semmi más! pedig elég sok programmal teszteltem crysis, stalker, tf2, coh...
a crysis semmit nem hozott a 4mag számára, pedig mértem 1024ben mediummal is...ott azért már illene kijönnie, ha annyira meglódulna a 4száltól...
a tesztről annyit, hogy tetszett sokak számára lehet tanulságos, annak ellenére, hogy a többszálú futtatásra optimalizált játékok krémjét vonultatta fel a szerző...szal ennél csak rosszabb a helyzet más játékok esetén!https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
BRinyo
aktív tag
válasz [CS]Blade2 #55 üzenetére
Egy Q6600 előbb felrántható 3,6GHz-re, mint egy E8400 4,5GHz-re. De lehet csak én olvasok rossz fórumokat...
Hja, és nem orthos-t futtatok, hanem pl vegas-t, meg ilyesmiket. Igaz, nincs is még 4magos procim, de ha váltok, akkor arra fogok, ez már nálam eldőlt... -
Csabahun
senior tag
válasz MegalodonS #29 üzenetére
Az lehet,hogy lesz olyan játék ami mind a 4 illetve 8 magot is kihajta,csak tudod itt a "MIKOR IS?" a kérdés.
Szerintem ha lenne 32 magos te akkor is lecserélnéd mert majd 5 év múlva valami kihasználja.
De persze ez a te dolgod ,csak éppen értelme nincs. -
djtoomi
addikt
válasz [CS]Blade2 #67 üzenetére
Maradjunk anyniban, hogy mindenhol tapasztalna plussz fps-t, kivéve olyan játékoknál, amik 2-3 évesek.
Amúgy TomBoy1986: E6700 durván 2 éves proci, Q6700 kb másfél éves.Szerintem más lenne a helyzet, egy E8200 esetén(órajele ugyanaz, azért emlitem meg).
Amúgymeg egy C2D vs AMD X2, C2Q vs Phenom szvsz belefért volna.....E4300 melett nem maradt 25 ezer forintod, hacsak nem 13e-ért vetted.Ha meg 20 fölött vetted, akkor kb 15e-red maradt.És ez itt a lényeg, amit utolsó sorba írtál, hogy az általad használt programknál.
(Kolombusz): Már 1.5V-on is megy annyit.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
[CS]Blade2
addikt
részemről szeretem, ha bármit is csinálok és elindítok mellette még jópár folyamatot, akkor is pörög a gép. ezért is vettem C2Q-t.
részemről szeretem, ha bármit is csinálok és elindítok mellette még jópár folyamatot, akkor is pörög a gép. ezért is vettem C2D-t, és még maradt 25.000ft-om amiből kijött 5db XXL-es pizza, és 3 karton sör, amit elfogyaszthatok, mikoözben nem áldoztam fel egyetleg %-ot sem a sebbeségből, az általam használt alkalmazásoknál.[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
2 procinak soha nem lesz egyenlő a teljesítménye. nem is volt, nem is lesz.
én most csak a saját E8200-asomból indulok ki : mutass nekem 1 olyan Q6600-at, ami Prime stabilan megy 4400MHz felett !!! ne keresgess, mert a büdös életbe nem találsz olyan QUAD-ot. és mivel a game-k nagy többsége nem használ ki 4 magot, ezért lehet neked szanaszét húzott Q6600-ad ami legjobb esetben megy 4000-et, ha ugyanazon körülmények között elidítom a 8200-ast 4400 felett, akkor az a +400MHz elő fog jönni, hiába 2 mag minuszpersze hogy nem lesz , mert a 4 mag csak sétál , amig 2 mag meg sprintel...
tehát ezáltal jobban meg van hjtva, és jobban is tud melegedni....
azért a wolfik is elég szépemn tudnak melegedni, pedig nem is kapnak akkor feszt...mutass nekem 1 olyan Q6600-at te meg mutass
nekem egy olyan wolfit ami normális eredményt csinál 3Dmarkban...
még megközeliteni se tudja a 4magot....TE NEM vagy képben Zé.. még olyan játkok is kihasználják ami még
nem 4 magosra lett irva.... -
[CS]Blade2
addikt
mutass nekem 1 olyan Q6600-at te meg mutass
még megközeliteni se tudja a 4magot....
A 3Dmarkban lehet elég 5.000.000pontot a quad, mert direkt ugy van megirva, de a játékoknál nem hoz szinte semmi +t.Márpedig itt a
[Re:] CPU játékhoz - legyen két maggal több?
tesztelték a cpukat.Enyi erővel lehetne, az hogy
CPU ipari használatnál - legyen két maggal több?
És a következtetésnél ott lenne, hogy igen a +2mag sebbeségnővekedést hoz ipari felhasználásra, ezért ajánlott játékokhoz. -
katt777
félisten
Azt hogy csináltad? Én 4GH-znél bármit teszek, rendszer nem áll föl, pedig már 1,35V-ot adtam neki FSB, DDR, meg MHC is +0,1V. Még több kéne neki?
Viszont a 2 magos Intel 14 p alatt tömörített be nekem tegnap egy 2 órás filmet. AMD-nél ez bé másfélszer ennyi idő.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
BRinyo
aktív tag
" mutass nekem 1 olyan Q6600-at, ami Prime stabilan megy 4400MHz felett !!! ne keresgess, mert a büdös életbe nem találsz olyan QUAD-ot. és mivel a game-k nagy többsége nem használ ki 4 magot, ezért lehet neked szanaszét húzott Q6600-ad ami legjobb esetben megy 4000-et, ha ugyanazon körülmények között elidítom a 8200-ast 4400 felett, akkor az a +400MHz elő fog jönni, hiába 2 mag minusz"
Mi az a prime?
Indíts el 4 ahhoz hasonló gagyi programot, ami képes a procit meghajtani, de csak max 100%-on, vagyis 1 magnál nem képes többet használni. Futtasd azt a 4progit a tuningprocid-on, mellette megnézném, alapon hogy fut ez egy Q6600-on. Mert én hiszek abban, hogy 4 olyan progi, ami csak 1 magot képes kihasználni, az jobban megy majd a quad-on... És akkor még kezdjünk neki a Q6600-at tuningolgatni, mindjárt csúnyán szenved a frissebb proci. Mert ugye programozni tudni kell. A prime, és orthos, és hasonló szarságok semmire nem jók kb, csak a nekem nagyobb a farkam dolgokra. Amitől meg nem mindenki lesz boldogabb. Önmagad megnyugtatod, de attól még másnak más lesz a véleménye.
Szóval használj pl rc5 klienst, mert az jól meg van írva, rendesen fut 4 magon is és 1 szálon is. Olyannyira, hogy a 4400mhz-nyi E8xxx csak 90%-át fogja tudni, egy alapórajeles Q6600-nak. De ha csak 3.3GHz-ig sikerül húzni a 4magost, akkor már csak 70%-ot tud az _azonos_árú_ proci... Erről van itt szó. Ne az elavult dolgok mellett kardoskodjunk, hanem nézzünk kicsit előre, mert nem mindenki havonta vesz új gépet, mint itt sokan. És mi van, ha őszre kijönnek a 4magot jól kihasználó progik? akkor majd mindenki arra fog rákattanni... Szóval nem kell temetni a 4magost. Emellett jók a 2magos és sima 1magos procik is, de sztem nem jobbak... -
ddekany
veterán
"Nekem Quad-om van és néha Vista alatt ugyebár fut sokszor 65-70 folyamat is egyszerre.
E mellett még játszani is kell. Gondolom senki nem lövi le az explorer-t mielőtt játszik."Mivel azok a folyamatok javarészben passzívak, max. néhány %-ot esznek összesen, szóval amiatt felesleges a több mag, főleg a 2-nél több.
-
Rive
veterán
Hümm-khm.
Rakosgatjátok ezeket a proccfoglaltság-grafikonokat. De ez így nem túl sokat ér, azt ugye tudjátok? Nagyjából annyit lehet belőlük leszűrni, hogy a játék hány magot dolgoztat. De azt, hogy a dolgoztatott magok közül - legyen akár csak 20-30% az átlagos foglaltsága bármelyiknek is! - melyik nem igazán kell a rendes futáshoz, azt nem...
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
válasz [CS]Blade2 #85 üzenetére
Nem.
-
Locco
tag
Nemtom, csak vki mondta vmi fórumon, hogy (ja tudom, egy bizonyos torrentoldalon olvastam... ) hogy neki mind a négy magot használja.... Tapasztalni nem tapasztaltam, de pedig én is négy magra szeretnék beruházni, a hosszútávúság miatt, bár már annyi véleményt hallottam, hogy teljesen összezavarodtam...
-
Zé_Mester
őstag
mutass nekem 1 olyan Q6600-at te meg mutass
még megközeliteni se tudja a 4magot.na látom helyben vagyunk : 3DMARK.
ha neked a 3dmark CPU eredmény az etalon, akkor őszintén sajnállak.TE NEM vagy képben Zé.. még olyan játkok is kihasználják ami még
nem 4 magosra lett irva....
látom a cikkben csak a képeket nézegetted :
- "Azt mindenképpen le kell szögeznünk, hogy direkt és kifejezetten csak olyan játékokat teszteltünk, amelyekről biztosan tudjuk, hogy már tartalmaznak többmagos optimalizációt. Teljesen nyilvánvaló, hogy ebből a szempontból felesleges lenne egy olyan játékot letesztelnünk, amely csak egyetlen processzormagot képes kihasználni"
akkor most miről is beszélsz ? -
Rive
veterán
válasz [CS]Blade2 #92 üzenetére
Azt, hogy mind a két mag számára van valami feladata. Ennyit, pontosan ennyit és nem többet.
-
Csabahun
senior tag
Az a baj a 4 magossal ,ha megveszed most pl:60eft-ért ez szép és jó van egy 4 magosod de nem használják ki a játékok(persze ha játékra veszed).
Amikor meg kijönnek az igazi 4 magos játékok(pl: 1-2 év elteltével) akkor már azon a 60eft-os áron vehettél volna egy jobbat mivel kijött egy jobb modell.
És ez idő alatt a 2 magos is tökéletes lett volna.
Tehát feleslegesen vetted meg anno a 4 magosat.Persze aki NEM játékra használja(videó kódolás) annak jól jön a 4 mag ha támogatja a program.
Az a baj ,hogy feleslegesen dobáljuk a pénzünket(persze mindenkinek saját dolga),hogy mindig akár 200Mhz-vel gyorsabb proci miatt is eladjuk az amúgyis tökéletesen megfelelő procinkat.Csak azért mert nagyobb a számozása.
És is beleestem ebbe a hibába már töbször is. -
Csabahun
senior tag
-
[CS]Blade2
addikt
Azt, hogy mind a két mag számára van valami feladata. Ennyit, pontosan ennyit és nem többet.
Az igen.
Akkor szerinted a játékok már most kihasználnak 32 magot is, mert minden cpu-ra jut legalább 1% terhelés, már a windows háttérben futó folyamatai miatt is.Szóval akkor az én c2d-m 58%-át használta ki a crysis, akkor visszafogott a cpu? Ha egy 4magos lenne benn, akkor is 58%-ot használt volna amugy!
-
Zájec
veterán
válasz Zé_Mester #93 üzenetére
szóval akkor nem tudsz linkelni.. akkor én sajnállak téged
erösebb a 4 mag... hiába dobálodzol 4ghz-ekkel..
a cikkel kapcsolattban leirtam a véleményemet... hiányos és alapórajeles..
tehát sok mindenre nem jó... hiába idéz0el nekem a cikkböl,, az amit itt leirtak
azt azért ne vegyük rögtön törvénynek.....
azért mert egy cikkben vagy teszben lirnak valamit az nem biztos hogy teljesen úgy van..
szóval sajnállak hogy téged ennyire meglehet vezetni....
de ettöl föggetlenül nembiztos hogy rossz arc vagy...csak megvezethetö..(#96) Csabahun : érdekes, mégis sokan használják..
valamire csak jó akkor... persze a többi száz ember a hülye,,,, ahogy te mondanád...
a 3dmarkal nem lehet játszani az tény, de egy körvonalat azért mégis ad a konfig erösségéröl...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest