- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Tudták, hogy maga a játék nem lesz elég vonzó és szépen a multira építkeznek.
Nagyon bejövős, hogy ennyire foglalkoznak dlc-kel. Cod4 hez sincs ennyi map alapból, habár ott csinálnak maguknak a modderek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Markoka1993
tag
Szerintem a multi nagyon rossz Egyedül a Nazi Zombiekat imádom Nagyon élvezetes COOPban írtani a zombiekat
live gt: Markoka1993
-
jozefgucci1
addikt
Ez a legnagyobb gond ,hogy a cod 4 el közel sem foglalkoztak map terén ennyit. Jó persze costum map van rengeteg és talán egyik másik jobb mint az eredetik ,de a legtöbb esetben újrakezdeni mindent miatta sokakat elijeszt.
Akkor sem bánom ,hogy időben túladtam a játékon mégha ennyi mapot is adnak megint.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Prof01
veterán
válasz Markoka1993 #2 üzenetére
Nekem mindkettő bejött. Sőt a single is nagyon jó lett, de Veteránon csak a feléig jutottam. Nem bírtam tovább idegekkel.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Kobe
veterán
vicc a videó, nem a jó értelemben
CoDnak ehhez mi köze volna.....egy Hellboy játék kiegészítőjeként még el tom képzelni, de codként...
-
Stiky
senior tag
Ekkora baromságokat, már nem azért... akár UT is lehetne a neve lassan (gondolok itt ezekre a csodás képességű fegyverekre)... De ez a kijelentés meg az UT fanokat sértheti
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
LackoMester
addikt
ennek ,már semmi köze a COD-hoz,inkább olyan Wolfi-s...nemtetszik
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Ari18
őstag
Hamár a játék szar lett, akkor a multi legalább legyen jó. Szerintem ezzel így vannak.
-
Puma K
nagyúr
Ez már nem is COD...
COD IV-nél megnáltam..."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Hebry
senior tag
Nem tudom mi ez, de valahogy nem hasonlít az eredeti CoD-hoz.
Jó, hogy adnak ki új pályákat, de akkor is. -
Nunder
őstag
Egyre mélyebbre ássa magát a Treyarch. Ez már rég nem CoD. Nem tudom, hogy miért nem tűnik fel valakinek az Activision-nél. A Wolfenstein-ben nem lesz ennyi gonosz náci mint lassan itt.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
félisten
Mi a baj a COD5-el?
(soha nem játszottam azért kérdezem)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sifre
senior tag
Jézusom!!!
Tiszta olyan mintha összerakták volna a Wolfensteint a Left4Dead-el... szégyen. -
-
Nunder
őstag
Elhiszem. Én is gondolkozok erősen, mert ezt a folyamatos fejlesztést nem győzöm anyagiakkal. Nem is beszélve arról, hogy konzolon a legjobb tudása szerint fut egy játék, nem kell szenvedni az FPS-sel.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest