Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Nekem sem tetszik ez a sok negatív felhang.Még alig száradt meg a festék a w800-on is de nektek már azt is überelni kellene...Ez egy w800 nagyobb kijelzővel, plusz 3g szolgáltatásokkal, azokkal a dolgokkal amit rengeteg ember várt már, mint az s700 utódját.És erre itt van, és nem tetszik mert nem főz kávét meg nem takarít el utánunk.Azt nem értem hogy ha mindenki előre tudta a specifikációit akkor mégis miért gondoltátok hogy más lesz?Én szinte mindent tudtam ami elhangzott a tesztben , kivéve a rádiót ami valóban negatívum.De akkor említhetjük a fejlődött videófelvételt ami viszont pozitívum de nem hangzik el.
Nagyon jó kis telefon ez, felső kategóriás, ahogyan az ára is.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Polacheck #30 üzenetére
Abban azért egyetérthetnél hogy a videót nem volt jó ötlet kihagyni, mivel az összes tesztben szokott szerepelni, ráadásul elég erős ebben a telefon.Szóval ezt nem nevezném apróságnak.
Másrészt meg az én szájízemnek kicsit szubjektív lett a teszt és talán sok embert fog elvinni negatív irányba, pedig pl a w800-nál igazán jobb, ha nem zavar a méret.
De nem kötözködésnek írtam ám, annak nagyon örülök hogy magyar tesztet olvashattam, köszönet érte!Ελευθερια η θανατος
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kés topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.