Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz Chieftec #1826 üzenetére

    Nos. Nekem ilyen lapom van és én nem lettem figyelmes ilyen jelenségre pedig nekem a házam oldala is le van véve mert még nem tudtam szerezni ventit...:))

    Ez a ''hangos dolog'' szerintem jelentéktelen részlet kérdés!!! Nem az számít h legyen az embernek egy nagyon kafa, megbízható és és jól tuningolható (igény szerint) stabil alaplapja??? Mert szerintem ez az!!!! Ha leülsz játszani ne mondd nekem h azt figyeled hogy most hogyan süvít a chipset hűtő vagy éppen hogyan ciripel ott benn valami. Mindenesetre ennek azért járj utánna mert nekem ilyen nincs!!! sőt nekem még egy 6800GT is figyel benn (arról meg azt mondták egy páran h olyan mint egy porszívó) és levett ház oldallappal sem feltűnő a hang!!!!! Pláne ha belemerül az ember abba amit éppen csinál.

    Jó, elismerem vannak akiket ez nagyon tud zavarni, de akor szerezzen be egy vízhűtést mellé +tizen ezer Ft-ért. Az tuti dukál a halk venti mellé....bár akkor az egy set és azt a ventit is kidobhatod mert lehűt mindent....:))

    Remélem nem sértettelek meg, nem ez volt a szándékom csak gondoltam leírom hogy én mit gondolok erről a ''zajos'' témáról...

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák