Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- [Re:] Philips TAB8205: sokoldalú, mégis megfizethető hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- [Re:] Kína idén bedobhatja a mélyvízbe első GPGPU-ját
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
Hozzászólok Aktív témák
-
Duck663
senior tag
Bedobták, aztán el is süllyedt, mert kapni ezt sem lehet majd, ahogy az RX 6000 szériát sem lehet.
NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.
-
Duck663
senior tag
Az 5xxx széria időnként elérhető. De 6xxx Radeon, az aztán sehol.
#7: Én nem hallottam, hogy törölték volna. Elvileg idén jön RDNA2-vel. De az valóban jó kérdés, hogy az óriási kereslet, hova fog majd vezetni, hány terméket lesznek kénytelenek törölni, a gyártókapacitás hiánya miatt. A konzolokból idén sem kell majd kevesebb, a Radeonok sehol sincsenek, és elvileg jönne a Navi22 és 23 is, a 5xxx Ryzen alig érhető el, erre most itt a mobil processzor és ősszel meg jönne a Warhol is. A TSMC-nél meg Kínáig áll a megrendelők sora. A felhasználók meg az asztalt csapkodják, hogy mi van mááááár?! A Covid, teljesen előreláthatatlan módon borított mindent.
NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.
-
Duck663
senior tag
válasz
Tigerclaw #78 üzenetére
Tegnap szóba került a Van Gogh, hogy mi van vele, és az jutott eszembe, hogy az RDNA2-t kapna elvileg, no de, az RDNA2 kapott egy hatalmas Infinity Cache-t és lehet a kutya itt van elásva. Vagy az a gond, hogy túl nagy lett a lapka, nem gyártható gazdaságosan, vagy mondjuk megpróbálták a CPU L3-ját és az Infinity Cache-t összevonni, és ugyanúgy problémába ütköztek, mint a Kaveri idejében, amikor szintén próbálkoztak ezzel. De nem tudom, ezek csak tippek.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Cezanne SoC APU egy év alatt alaposan megerősítette a processzorrészt, aminek a mobil szegmens igencsak örülhet.
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest