- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Várjuk...
yo
-
iBlast
aktív tag
a modern warfare 2 után elásták magukat szerintem sok játékos szemében.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Remélem a megtekintése legalább 1-2$-ba fog kerülni....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BalaNce87
addikt
Már megint?
Szerintem ráállhatnak a fél évente kijövő codokra is, mert a futószalag gyártás nagyon megy -
ben800
aktív tag
Jól néz ki várjuk
-
chubii
senior tag
Még a CoD 5-tel sem játszottam , nemhogy a 6-tal, most meg jön a 7.
Azért kíváncsi vagyok milyen lesz[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
elithun
őstag
Na majd most kiderül, hogy van-e értelme folytatni.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
boeing
senior tag
Na kiváncsi vagyok,mi lesz a helyszin.
-
Sirandrish
legenda
Jahj megint a Treyarch...
Remélem lesz zombi mert az 5ben az volt az egyedüli ami ért számomra valamit..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marked one94
őstag
Most kezdtem el játszani a 4-el erre fel már lassan itt van a 7.
You'll Never Walk Alone
-
veterán
válasz marked one94 #14 üzenetére
Hát.. kicsit lemaradtál..
Nekem szinte mindegyik része bejött, tőlem akár az Alfa holdbázison is játszódhat, kellemes sorozat.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
danati
senior tag
Térjenek vissza a régi jól bevállt rendszerhez és akkor nem lesz semmi gond.
-
teeem
aktív tag
Egy próbát majd megér. De nem kéne ennyire erőltetni ezt a sorozatot, inkább kitalálhatnának valami mást, és elővehetnék ezt úgy 5-6 év múlva. Lassan ez is az nfs sorsára jut.
-
LittleDemon
tag
nekem speciel tetszett a 6,
nem adott egy cod 4 feelinget de jó kis hentelés volt,
csak sajna rövid
(az 5 nem annyira, de az is jó) -
veterán
válasz LittleDemon #18 üzenetére
Azért rövid, mert a többjátékos módra építettek, nem az egyéni játékosokra. Ennek ez a lényege,a multiplayer mód.
A sportkocsikra sem mondjuk azt, h vacak, mert csak kétszemélyes, hiszen nem az a lényege, h sokan elférjünk benne, hanem, h száguldozhassunk.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
g4mer
senior tag
Szerintem a codokkal egyáltalán nincs baj. Ha nem jelenne meg évente, akkor meg az lenne a baj...
Sic Parvis Magna
-
BalaNce87
addikt
Én nem sajnálnám ha abba hagynák kinek lenne ez baj a játékkészítőkön kivül? az nfs-t meg fifát szénné oltják ugyanez miatt de azért nem szólnak vissza. Azért az mindent elárul hogy a 7. rész jön... nem egy általános sikeres játéknak nem szokott 2-nél több része lenni, bár ez talán annak is köszönhető hogy ugyanazt a motort hasznájlják évek óta így sok dolguk nincs a fejlesztéssel. Ez a cod név már egy lerágott csont.
Azt meg hagyjuk hogy minden része 10 rugóról indul és 2 év után is drága marad, a cod4-nek kb most lett elfogadható ára, a 2 meg még mindig 3700 vagy mennyi, legalább ha jön az újabb rész vigyék már le az árát az előzönek. Egyszerűen kapzsik és nemtudnak betelni magukkal, összedobnak egy játékot amit egy modder is megtudna csinálni és úgy adják el mintha teljesen új játék lenne, ezt most konkrétan a cod4-ről a 6-ra értettem.
Nagy baj nincs velük végigájtszhatóak a részei csak ha már egy sorozat a 7. résznél tart ott valami nincs rendben. Az NFS-el is így van minden évben próbálkoznak valamit kiadni, és lehet hogy szar de mégis megveszik egy csomóan, mert a neve eladja.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
nah, erre kíváncsi leszek
-
menalcas
őstag
Végre !!!
Valmi mozgó anyag jól jön, legalább tudjuk mire számítsunk, dedi srv ON !!!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Gude
senior tag
Nálam csak az 5 a nyerő a 2.világháború miatt,meg ugye a zombi is nagyon jó!"Minden évben háború"Lehet tartani,de bztosan a minőség rovására megy
Battlefield 2 Bad Company 2[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
menalcas
őstag
Én még egy magas szinvonalú II. VH-nak örülnék, nem feltétlenül codnak föleg nem a Treyhokitól, nekem és még sokaknak nagy csalódás volt az 5. rész.
Jah meg valami faja Viatnami is jöhetne az dobná, a modern hadszintérből kicsit már sok volt MW1 MW2 BC2 MOH jön.....Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #23 üzenetére
Miért van az hogy minden codos hírbe beírod hogy mennyire unalmas már és miért nem állnak le?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BalaNce87
addikt
válasz Sirandrish #31 üzenetére
És miért van az hogy minden codos részbe leírják hogy kurva jó a cod, és miért van ennyi codos hír gyakorlatilag a semmiről?
Amúgy te meg minden cod5-ös és 7-es hírnél leírod hogy jaj ne treyarch csinálja jó nagy fos lesz, ez nem unalmas? neked gondolom nem, de én se írom be neked hogy fejezzed már be.
De ennyi erővel lehetne oltani azokat is akik az Ati fórumait telepakolják azzal hogy szar a driver sose javul csak ront az adott helyzeten, egyszerűen leszarják, nem is tudom most minek kellett írnod.
Nem azért de nincs igazam hogy le kéne állni?
Az mindenképpen gáz hogy a 7. rész jön már ugyanazzal a motorral, fizika és játékélmény változás nélkül, most ez mi ha nem bőrlehúzás[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #32 üzenetére
Én szeretem a COD sorozatot...
és a Treyarchos részeket is végigvittem (mondjuk a 3at csak félig vittem kb) és nem keveset játszottam vele szóval van némi rálátásom a dolgokra és attól hogy az 5 nekem nem tetszett, még a 7et is ki fogom próbálni mivel engem érdekel a cod...attól hogy van negatív kritikám a sorozattal kapcsolatban, még érdekel..Szerintem ez egészen más tészta minthogy egy általad szarnak titulált játék 150. hírébe is beírod hogy "rókabőr, uncsi, szar" stb...
Míg én kritikát írok te szimplán flamelsz...ennyi a különbség...
az hogy a 7. rész jön azonos motorral az már a COD baja...ha ezzel veszít vásárlókat akkor így járt..ettől függetlenül nem kell minden hírben lefikázni mivel sokan vannak akik még mindig messiásként várják..
szerk: illetve hogy miért írják hogy jó a cod...addig míg rekordokat döntöget és nem tudom hány millióan veszik/töltik le addig nem nagyon beszélhetünk szar játékról..még ha sokaknak nem is tetszik ugye..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BalaNce87
addikt
válasz Sirandrish #33 üzenetére
Én sose utáltam a codot, sőt szerettem, de az önmagában vicc hogy 7. résznél tart, nfs nemtudom hol tart és hiába gyenge mégis veszik, pedig a többség szerint, és a játéktesztelő oldalak szerint se jók. Valahol a cod is itt van, sok van belőle, nagy név, és ez már biztosítja a sok bevételt.
Az kirtika szerinted hogy leírod többször hogy ha treyarch csinálja a codot az fos lesz? érdekes. Feltételezem épp kritkát tőled se látni gyakran csak a leszarozás megy.
Én ész érveket írok le nemcsak úgy ontom magamból a faszságot, hogy cod gyenge, mert csak. És azért jó egy két embert felvilágosítani hogy ilyeneket ne írkáljanak hogy a cod6 az év játéka lesz meg ilyenek, amikor köze sincs hozzá, ez majdnem olyan mintha az nfs undercover év játéka lett volna akkor, amikor kijött. Nyilván azok ilyen értetlenek akik a cod4 óta nagy cod mesterek, előtte azt se tudták mi az, nem mintha én nagy cod mester lennék, de azok jobban értik, akik már az 1 óta ismerik a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #34 üzenetére
Az 1,2,4hez képest a Treyarchos részek igenis szarok...ezen nincs mit fényezni..
az 5 még el is megy de a 3. része a sorozat mélypontja...
nekem a COD az IW-t jelenti szóval nálam még nem tart 7nél.
Egyébként engem is zavar hogy évenként jön de ezzel már sajnos nem tudok mit csinálni..
Egyik kedvenc FPS-em így engem is zavar hogy ennyire gyártósori filingje van, de ez egy olyan dolog amit megbocsátok neki..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest