- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juvespan
csendes tag
Esetleg nem tudjátok hogyan lehetne működő képessé tenni a faceniff-et z10-en?
-
törölt tag
válasz slashing #16649 üzenetére
hozzáteszem a leak os-t is csak fejlesztők használhatnák, magán ember nem aki nincs a bb-nél reggelve mint fejlesztő vagy mint tesztelő, tehát a leak os terjesztése is valahol warez! azért írják ki mindig hogy "kiszivárgott" az nem egyenlő a "hivatalosan kiadottal" ! ha valakinek megnyekken a bb-je és a szerviz rájön hogy leak os van rajta, jogában áll megvonni a garanciát mivel nem hivatalosan kiadott rendszer van rajta
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz #97246720 #16654 üzenetére
A leaked OS-eket a BlackBerry szándékosan teszi közzé, mivel így sokkal gyorsabban és olcsón lezavarható egy teljes értékű teszt, szinte minden bug hamar kiderül a Crackberry-n. Mindenki saját felelőségére rakja fel, és mindenki tudja, hogy béta rom, egyáltalán nem warez.
Inkább örülnél neki, hogy valakik vették a fáradtságot, hogy topic-nyitót írjanak.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz #97246720 #16646 üzenetére
"Minden esetben csak legális forrásból, ingyenesen hozzáférhető Apk-kat telepítsünk és az Alapelveknek megfelelően tilos minden warez téma a fórumban is!"
Ez mi szerinted???
Olvasd el a Ph alapelveket, ezt hivatkoztam meg a topicnyitóban!
Amúgy állj le a kavarással, a Leak OS NEM warez. PONT.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
törölt tag
válasz sasa134 #16657 üzenetére
nos , ha kicsit utánanéznél akkor Magyarországon "hivatalosan" bünteti a törvény a mobiltelefonok átmódosítását a gyári állapotról, vagyis amit a készülék vagy a hozzá letölthető kezelő program jelez, az mind legális vagyis hivatalos, minden más módosításnak minősül, ha berútolsz egy telefont,az automatikusan garancia vesztéssel is jár mivel a gyártó által kiadott szoftvert feltörted! nos a leak(kiszivárgott) rendszerek se hivatalosak, vannak itt ott olyan emberek akiknek ez az élvezetük, az ilyennel csak az a baj, hogy mivel nem végleges, akár kárt is tehet a telefonban amit lehet hogy csak a szerviz tud megjavítani, a z10-emben februárban 152000 forintért cserélték volna ki az alaplapot ha nem lett volna garis,(amúgy nem töltött a teló és ez 2 hónapja volt) neked ennyit megér a leak?
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Srácok, tudom hogy bbm a tutiság, de most a whatsapp messengerrel kapcsolatban lenne kérdésem. Tudom hogy totál off, de szerintem itt kapok rá választ.
Tehát a kérdés. 2 telefonom van, ugye 2 sim. A watafakk messenger telefonszám alapján azonosít. Ha felteszem mind a két telefonomra a progit, akkor jól gondolom, hogy a második (magán) számom telefonján csak azok fognak látni, akiknek a magán számom egyébként is megvan?
Elnézést ha triviális, de vagy 4 órája vagyok watafakk messenger felhasználó. Fakuban nem találtam rá semmit. Fontos, hogy nem azt akarom elérni, hogy mind a két telefonomra ugyanazzal az accounttal érkezzenek meg az üzenetek, jó az ha két külön acc van, csak az a lényeg, hogy akik az egyik telefonon ismerősök azok a másik számon, másik acc-cal futó watafakk miatt ne tudják meg a magán számomat. Jól gondolom-e?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
aquamist
tag
Üdv itt is mindenkinek!
Nem a repülés a veszélyes. A zuhanás. Az kellemetlen.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz l.sebestyen #16607 üzenetére
Most 7%-nál van, nem kapcsolt ki, úgy néz ki jó lett.
-
papeti01
senior tag
Gzolo ajánlotta:
"Sportrate. Natív, lehet exportálni, és ha több funkció kell, lehet vásárolni benne Pro verziót "
AKCIÓS A HÉTVÉGÉN, 1,79
#proudfather
-
eventus
veterán
válasz l.sebestyen #16680 üzenetére
Na ez is értelmes volt, Tőled is..
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
RW77
csendes tag
Elveszett (Kecskeméten) fekete bőrtokban fekete BB10-em, jutalom (10Eft) ellenében visszavárom! (Le van tiltva,használhatatlan, rendőrségen bejelentve, birtoklása a rendőrök szerint bűncselekmény! )
Imei vege:77617 Üzenetet privatban várom! Köszönöm! -
törölt tag
válasz l.sebestyen #16679 üzenetére
jó reggelt! nekem meg végre felhúzta az aksit 100%-ra az éjjel
-
törölt tag
válasz kárátékutyá #16685 üzenetére
-
zolee0307
őstag
válasz eventus #16693 üzenetére
Én is írtam a T-nek, hogy nem-e lehet megoldani, hogy külön előfizu nélkül menjen a BBM. Kiváncsi vagyok mit fognak válaszolni (azért rendesen körbeírtam nekik a dolgot ).
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Famous...
tag
Üdv. Rászántam magam hogy áthódítok egy pár havert bbm re, valaki le tudná nekem írni priviben pontosan lépésről lépésre h hogyan tudom felvenni bbm re őket (androidosok) megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
Ahojj!
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy én is Z10 tulaj leszek. Tetszik nagyon, a tesztekben - szinte - csak jót olvastam róla. A topikot is olvasom, de olyan mennyiségű hozzászólást termeltek - ráadásul a legtöbb számomra irreleváns - így mégiscsak megkérdem - bár gondolom már vagy 1000x leírtátok valahol -, hogy a mindennapi használatban milyen. Aksival láttam, mintha egyeseknek gondjai lennének, hogy kikapcsolgat, meg mindenféle hülyeséget csinál. Meg azt tesztben is írták, hogy nem éppen a legizmosabb, nem húzza olyan sokáig. Mondjuk egy full töltéssel estig hány órát lehet nyomogatni? Wifis net, beszélgetés, semmi játék meg fullHD video.
Láttam, hogy a Viberre vannak is sokan rápörögve, engem inkább a vácápp érdekel, bár mintha valaki írta volna, hogy azzal nincsen gond. Gtalk? Szinkron a G levelezéssel, naptárral? Esetleg a Y! naptárral? (Nagyon G függő lettem, azon gondolkozok, hogy átköltözök Y!-ra.) A mostani nokiám sajna nem tudja, csak az exchange-t ismeri. Pdf excel megjelenítés megy? Szerkeszteni nem akarok, de esetleg jól jöhet ha meg tudok nézni ezt-azt. Hosszú távra tervezek. Amit most ez a ketyere tud, az nekem bőven elég. Stabilan, gördülékenyen fusson, össze legyen rakva, és bírjon ki legalább 3 évet normális használat mellett. Megfelel a kritériumoknak?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Futás, futópályák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- iPhone topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest