-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
danolopeti
tag
Sziasztok. Én levettem reggel a töltőről a telóm és reggel 8:30 már 63% írt ki és 6 óra hátralevő időt, kb 15 perc net 3-4 telefonálás semmit extra. Amúgy sem szokta egy napig bírni reggel 8-tol általában 16 óráig és már tölteni kell, ez kb 1 óra net 6-7 telefon néha kicsit játék. Azt mondták hogy az új frissítés miatt de majd a következővel javítják. Ki mit tud erről, ill mi lehet még ezenkívül a probléma? Előre köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
danolopeti
tag
Ja stl 2
-
Látnok
aktív tag
válasz Polarstar #13567 üzenetére
Valóban nagyon jó a gép. Bár egy kicsit nagy. Ha lett volna rá pénzem egy Q10-et vettem volna.....bár a fizikai telefon felvétel/elutasítás nekem azon hiányzik..
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
danolopeti
tag
Sziasztok, ha a bbw-ben akarok véleményt írni, hogyan kell? Köszi.
-
nagyúr
válasz Látnok #13568 üzenetére
Ha megvan a BBW-s BBM frissítés akkor BBC-n pattant fel a magyar C-re.
Ne mond el senkinek, hogy a
heti lottószámokat"Cukor Saga" izgalmas fordulatot fog vetni szombat este.A Véres Kifejlet nem soká várat magára a Hello, Nordic csatornán.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
xiidavid
csendes tag
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Ma sajnos egy elég idegesítő hiba jelentkezett a Z10-emen. Kb 2 órája letiltotta a használt wifiket a készülék, pedig semmi oka nem volt rá. Az újraindítás sem hozott eredményt, viszont arra felfigyeltem, hogy amióta ez a jelenség fentáll, a rendszer memóriahasználata 100 MB-t csökkent.
Találkozott már valaki ehhez hasonló hibával? Ha tud valaki benne segíteni, annak előre köszönöm.
-
l.sebestyen
senior tag
Ha már frissítés a minion Rush - t ne frissítsetek, mert mióta frissítettem nem indul el.
-
djulu
csendes tag
Ma reggel nem indította el a fényképezőgépet, egy újraindítás megoldotta, de eddig nem volt ilyen
Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
sasa134
addikt
válasz xiidavid #13572 üzenetére
A Wifin belül a csatlakozások listáján (elmentett) keresd ki a tiltottakat, és töröld. Add hozzá újként.
Ha ezután is tilt, menj be a wifi hálózat beallitasaiba, az listán válaszd ki a kapcsolatot, és próbáld meg on-ra állítani a 'kapcsolatok engedélyezése' opciót ill. az ipv6-ot.
Avanti Roma
-
Fefe52
tag
Várva a megrendelt készüléket, minden nap olvasom a hsz-eket. De elég sok "problémás" dolgot tapasztalok. Ettől azért ugye egyszerűbb a készülék kezelése, nem kell állandóan a lelkében turkálni, telepítgetni, resetelni, meg miegymás... Néha tántorodok. El
-
danolopeti
tag
Sziasztok, ha a bbw-ben akarok véleményt írni, hogyan kell? Köszi.
-
Blackmirror
őstag
válasz danolopeti #13578 üzenetére
BBWorld-Saját alkalmazások-telepített ott rámész az alkalmazásra és lesz egy olyan alul hogy Vélemény+
iPhone X@R, iPad Pro
-
danolopeti
tag
-
Sly Bp.
addikt
válasz l.sebestyen #13573 üzenetére
Én frissítettem és nekem működik!
-
hericstamas
tag
Stl100-2-ön van fehéregyensúly állítás. Stl100-1-en valakinek?
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
MODERÁTOR
-
ClioRS
őstag
válasz hericstamas #13586 üzenetére
2-n van, 1-en ritkán.
Nekem pl 1-en nincs, és még sok másnak sem, viszont volt, akinek meg volt.
[ Szerkesztve ]
-
hericstamas
tag
válasz ClioRS #13589 üzenetére
Én is úgy emlékszem valakinek volt stl100-1-en is. Viszont akkor a 2-esen mindenképp van bizonyos os felett? Egyszer összeszedhetnénk a különbségeket az egyes verziók között. Pl. az 1-esek sem egyformák külsőre sem. Más kamera modul, más illesztések. a 2- esen meg pl. van porvédő a hangszórón lenn. Ilyesmik érdekelnének. A fehéregyensúly csak egy dolog.
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
veterán
válasz hericstamas #13590 üzenetére
Nincs fehéregyensúly állítás 1-esen nálam.
-
l.sebestyen
senior tag
Össze vannak szedve a külömbsègek, nézd meg a topic nyitòt
-
Polllen
nagyúr
válasz l.sebestyen #13592 üzenetére
Mentségére legyen mondva, azért ilyen mélységeiben nincs ott sem.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
lugosi
MODERÁTOR
1-esem van, nálam sincs fehéregyensúly.
-
gretzky77
veterán
Stl 100-1 és nálam sincs!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Ath-rak'llui
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet beszerezni a legolcsóbban a fekete színű LTE képes változatot függetlenül?
Nem okoz gondot ha külföldről kell rendelni! -
gretzky77
veterán
Egy kis érdekesség,gondoltam megosztom veletek :
Be van állítva a Gmail-es fiòkom,de van egy T-email-es fiòkom amit nem sikerült beàllítani,ìgy felhìvtam a Telekomot! Elmondtam mit szeretnék ,hölgy mondta kapcsol egy műszaki kollégàhoz, neki is Elmondtam mit szeretnék majd közölte,hogy webes felületen tudom megnézni,vagy rendeljem meg a BBM szolgàltatàst anélkül nem megy! Mondom hát mennie kéne mert a Gmail gond nélkül megy mivel az újabb BlackBerry OS-hez màr nem kell,mire azt mondta,hogy nem fog menni és szerinte a gmail-nek sem kéne mennie! Mondtam ok azért legyen szives mondja el a beállításokat! Nem nagyon tetszett neki,azt mondta lediktàlja más telefonokon működik de a BB Z10-en nem fog! Mondtam jò,megköszöntem,beàllìtottam és jéééé működik! Szeretem az ilyen felkészült embereket!
Bocs ha hosszú lett,csak gondoltam érdekelhet titeket!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest