- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Érdemes szerintem meglesni ezt a kisfilmet Joseph Hoferről, a BlackBerry vezető designeréről. Többszörös RedDot és iF díjas csóka, neki köszönhető a z10,Q10 meg a Passport is. [link]
Ep6-ra tessék klikkelni. Jó sok BlackBerry feltűnik majd, persze leginkább a Passport.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #2003 üzenetére
Nem értek hozzá de sztem igen
(a többi vid is klassz, érdekes, nem mellesleg nagyon igényesen van leforgatva sztem)
Avanti Roma
-
SharpSA
veterán
Most reggelre megjavult a wifi. Ez itt valami bermuda háromszög...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
nagyúr
válasz SharpSA #2005 üzenetére
TP Link router random hajigál. Vagy csak simán letiltott lesz a mobil. Nem tudom miért, lehet, hogy "csak". Olcsó alkatelt nem hajigálja.
Ez megy itthon is, beígértem neki a baltát..
A fősulin is olyan router van, az is szar. Rettenetesen szar, hál istennek minden droidos, ifonos is szidja.
Munkahelyen Cisco van, az reccenés nélküli atomstabil.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
amazon.de-n feltűnt a fehér Passport [link]
hmm... filózok, filózok
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2022 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá. Az sem biztos, hogy teljesen pontosan emlékszek, ezért is írtam, hogy valószínű a Z10 topikban lehet utánaolvasni.
Egyébként tényleg nem rémlik, hogy azóta lett volna, tehát ilyen másfél évente ha előfordul ilyesmi, az még kibírható.
Lehet, hogy aki ért is hozzá, megmagyarázza, hogy miért is van, előttem sem világos. -
sasa134
addikt
válasz kárátékutyá #2027 üzenetére
Jah, nekem is úgy rémlik..volt az Upc gond az Upc hibájából. Meg volt egy rövid pár órás para akkor a BlackBerry szeró nem tudott priorizàlni a mobilnet meg a wifi közt, annak az lett a vége hogy valami mahinàltak (rémlik közlemény a CB-n, és config file emlegetése) és újraindítàs után jó lett - de ez utóbbi esetben ment a wifi, ha kézzel kikapcsoltad a mobilnetet. Az UPC esetében semmi
Igazából mindegy is már.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
ak76
senior tag
Na,itt van a kicsike gyors,objektiv beszámoló, ha valakit esetleg érdekelne:
Tetszik:
Minőségi ház, elpusztíthatatlannak tűnő,massziv,sulyos darab,
Kiváló kijelző,szinte alig invertalodik,a szinhomerseklet állítható,minden kifér a képernyőre.
Egész jó kamera,legalabbis nem rosszabb a felső átlagnál.
Gyors a rendszer, a csúcs droidok szintjét simán hozza.
Az eddig általam használt legjobb predektiv szovegbevitel,szinte már ijesztő hogy milyen fejlett.Nem tetszik:
A szélesség már már kritikus szintű, kis kezűek messze kerüljék egy kézzel kvázi hasznalhatatlan,
Az aksi ugy merül akár a Titanic amíg ezt a kommentet bepotyogtem kereken tíz szazalekot esett,ez durvan sok!!
A telefon oldala fem,ami jó, viszont iszonyatosan csúszik, tok,bumper használata javallott.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Akkumulátor miatt ne aggódj, be fog allni kell pár nap. Nekem lazán hoz 36 órát. Mondjuk az a 10 százalék pár perc alatt elég irreális, nézd meg mit mutat a készülékfigyelő.
Szélesség :igen, ez ilyen, egy kézzel nagyon macera mert egy átlag emberi hüvelykujj nem éri át a kijelzőt. Hívást tudsz fogadni meg a Hub-ba el tudsz lapozni, de amúgy két kéz kell hozzá. Ez is olyan amit szerintem meg lehet szokni. Biztos fogásban segít pl egy Hard shell tok. A fém keretet oldalt nem takarja de lesz egy 'perem' amit meg tudsz fogni, az anyaga sem csúszós, ráadásul a sarkokat is védi, meg hátul a kamera üveg sem karcolódik meg mert nem arra fekszik fel a teló.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
ak76
senior tag
válasz sasa134 #2033 üzenetére
Persze,nulláztam,ésatöbbi.
Bízom benne hogy többet bír egy napnál,elsőre nagyon tetszik a cucc,benne van az a sok finomság amit hiányolok droidról (háttérben futó you tube,HUB,szuper minőségű predektív bevitel,stb).Más.
Van itt valaki aki próbált már 9H-s kijelzővédő üveget a Passporton? -
Paszkal3
tag
Kérdezném tőletek,ha le akarok menteni egy képet azt,hogy tudom megtenni?A facebook nektek is szarakodik,ami fel van téve alapból arra gondoltam
-
jacis
nagyúr
"A szélesség már már kritikus szintű, kis kezűek messze kerüljék egy kézzel kvázi hasznalhatatlan,"
Ez amúgy nagyon érdekes dolog, mert amikor először a kezembe vettem a passportot én is nagyon szélesnek éreztem. Tegnap volt nálam az egyik cimborám és mutatja az iphone 5S-ét hogy most kapta stb.. és amikor a kezembe vettem az jutott eszembe hogy milyen kis hurka vékony és milyen játékteló érzetet ad. Nagyon át lehet állni erre a méretre.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
l.sebestyen
senior tag
látom a Z 10 topic helyett, most a Passport topic pörög BlackBerry témában
-
jacis
nagyúr
Hito eltűnt közülünk nem gondoljátok?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés