Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz edward2 #2609 üzenetére

    Szállítás: mivel nem szállít ide, ezért ezt meg kell oldani valahogy. Viszont sem én nem járok arra, sem ismerősöm nincs, aki el tudná hozni. Akinek van erre lehetősége, szerencsés.
    Vám: tudtommal Svájc nem része sem az EU-nak, sem a vámuniónak, szóval lenne vám. Persze lehet, hogy bizonyos termékekre és/vagy bizonyos értékhatár alatt nincs, így erre sem lenne. Nem tudom.
    Elsunnyogni, nem befizetni nem opció.
    Áfakülönbözet: szintén fizetendő, elsunnyogni nem opció.

    Valóban, hazai bolti árakkal összevetve, ha valakinek megvannak a svájci kapcsolatai, vagy a morális gátjai alacsonyabban vannak (és ezáltal alacsonyabban tudja tartani a vételárat), akár reális lehetőség lehet.
    Én ezen az árszinten inkább a bolti bontatlan dologról mondanék le, és itt aprón keresnék. (aminek persze szintén megvan a rizikója).
    De mások vagyunk, más igényekkel, más lehetőségekkel.
    Igazából csak a túl kezvezőnek tűnő 230 miatt reagáltam, hogy szerintem nem annyi az annyi. (ahogy az mindig szokott lenni. A túl kedvező ajánlatokban mindig van valami csavar :) )
    Úgyhogy átfogalmazom az eredeti nem nagy biznisz kijelentésemet: lehet, hogy valakinek megéri, de én magam nem ezt a lehetőséget választanám.

    (#2610) Tengri : A jegelés miatt mondod?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák