Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodrosjozsi

    őstag

    válasz Parallaxis #1949 üzenetére

    Bazzeg de elvakult vagy. Nem gondoltam volna.
    Hogy mérhetsz egy A11 bionic processzort egy Intel által, számítógépekhez gyártott prcesszorhoz?
    Olyan vagy mint H. András, az is teljesen oda meg vissza volt: huu Bionic, ettől elmegyek, de mindjárt mondom is miért, huu ez a legjobb processzor a világon..
    Ez kb így hangzott el az apple ustream bemutatón amit ő kommentált le.
    Nincs azzal baj, hogy jó egy mobilba szánt processzor de ne keverd már az istenit egy számítógépbe gyártott procival könyörgöm. Azért mert geekbenchet néztek az még nem fogja úgy összevetni mint egy rendes teszt.
    Uramég, hát hogy is lehetne. Amikor egy macbook-ban lévő processzort (tudomásom szerint) hűteni kell ventivel akkor ezt miért nem kell? Az intel egy processzorgyártó, szerinted nem csinált volna már olyan processzort ami kb mobilban is elfér hűtés nélkül?
    A samsung meg jóval előrébb jár a számítógép-telefon összefűzésében mint ahogy leírod (jóval gyengébb teljesítmény mondatodat nem is értem) és ha csak majdnem 2x előnnyel rendelkezik a bionic akkor miért nem csinált már hasonlót az apple? Nehogy azt mondd, hogy még gyerekcipőben jár meg kezdetleges mert fejbelövöm magam.
    Ne hasonlítsunk egy iphone-t egy macbook-hoz mert köze nincs a kettőnek egymáshoz. Vagy akkor vegyél egy I8-at vagy IX-et és azt használd gép helyett. Remélem beválik.
    Nem akarom szétoffolni a totyikot csak értsd meg, hogy ez nem így megy.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák