Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cuccok

    tag

    válasz .Szaki. #1787 üzenetére

    Mert ha az új cipőnek teszem azt nem lesz fűzője (ami eddig jól bevált és minden cipőgyártó alkalmazza), hanem lesz helyette csiribirimágnes ami állítólag nagyon jó és tutira fenntartja a cipőt a lábamon hisz a cipőgyártó cég megmondóembere tök hitelesen állította a keynote alatt, akkor rohadtul nem fogom megvenni 2x 1.5x áron mint az előzőt.
    Nem az oprendszerrel van bajom (ill van azzal is de tudom hogy az ami zavar benne az szvsz soha nem fog változni) hisz napi rendszerességgel sokkal többet használok IOS-t mint droidot vagy akár más asztali rendszert.

    Ez egy használati tárgy. Amit én úgy vásárolok hogy körbenézek a piacon és megnézem, hogy az igényeimnek melyik(ek) felel(nek) meg. Ami ebbe a körbe beleesik, azokból fogok választani, ár/kinézet/minőség alapján. Ha esetleg még itt sem sikerült leredukálni a versenyzőket, akkor jön képbe a márka.

    iPad cseréknél is ezt a metódust követtem. Soha nem úgy voltam hogy juuj bejelentették az újat, kellkellKEEELL!

    Vannak jópáran akik egy mobil/kütyü bejelentése után előadják Eric Cartman esete a Nintendo WII-vel epizódot itt a fórumban, ami nem mellesleg nagyon vicces. Viszont rohadt unalmassá is tud válni amikor teleszemetelik a túláradó lelkesedésükkel és elharapódzó üldözési mániájukkal (miszerint aki nem ugyanígy gondolkozik, az az ő és Drágaszáguk ősellensége) a topikot.

Új hozzászólás Aktív témák