- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Forza 5 hibák javitása, dinamikus időjárás, eső. Több pálya. Ennyi, és persze az online rész javítása.
-
Gomez86
őstag
Várható volt, mint ahogy mondták is hogy minden második évben jön rendes Forza.
Az 5 kicsit visszalépés a 4-hez képest, szóval ha azt a szintet hozza olyan grafikával mint az 5 akkor megvevős.
Bár a napszakok, meg az időjárás már annyira kívánja magát hogy meglepődnék ha kihagynák.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
anulu
félisten
nekem furcsa volt a 4 után a szériák feloldása. a 4-ben használtat visszahozhatnák. plusz új pályák, meg mondjuk egy pályatervező... jó lenne pl a Hungaroringet vagy az eredeti Hockenheimet összerakni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
cyberkind
félisten
Tehát, jövőre jön a Horizon 3?
Zsír!De persze ez is alapvétel lesz.
-
nagyúr
Ja, ezek biztos, hogy bekerülnek. Illetve szerintem megduplázzák a FM5 pályáinak a számát, és kész is a tökéletes "szimulátor" Xbox One-ra.
Neoteric: A pálya DLC-k ingyenesek voltak a FM5-ben.
Crytek: Reméljük feltörik végre a One-t, és akkor Te is tudsz játszani...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #8 üzenetére
Meg a kocsik számát is növelhetnék egy kicsit.
-
Gomez86
őstag
Naja, kicsit rosszul esett hogy a kocsik fele DLC, tudom hogy season pass, meg minden és már jól is vagyok, de azérnemár.
Meg a pénz értékét is lehetne balancolni kicsit a 4 és 5 közé félútra, mert az is csúnya hogy visz a karrier, és megvehető autók közt van több is amit nem tudok kifizetni...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8 üzenetére
Crytek: Reméljük feltörik végre a One-t, és akkor Te is tudsz játszani...
1 hónapig, miután majd bannolják a drágán kiüttetett gépét és a maradék 11hó Live-val rendelkező profilját
(#9) cyberkind
Már nem emlékszem mennyi kocsi van az 5-ben, de a 4-ben már túl sok volt. Inkább jöhetne több felni, illetve bodykit a kocsikhoz.[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz cyberkind #11 üzenetére
Amikor megjelent még nem volt X1-em most meg, amikor lett nem találtam már sehol VIP-et, csak rGOTY-t, szóval az lett. De ha ez megoldás a problémára akkor nem lesz gond, mert 6-ból már az jön majd nekem is...
-
cyberkind
félisten
válasz Döglött Róka #17 üzenetére
Én is singleben tolom, bár az más kérdés mert rohadtul leköt, meg minden annyira új és jó, de majd lesz Gold.
-
Döglött Róka
veterán
válasz cyberkind #18 üzenetére
En rengeteget nyomtam online haverokkal, meg public-on. Volt hogy publicon lenyomtam 50 koros nascar versenyeket, azok rendesen izzasztjak az embert
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
anulu
félisten
válasz Döglött Róka #19 üzenetére
50 kör? már bocs, de lol ajánlom figyelmedbe a Gran Turismo 4-et. 24h (és ez tényleg ennyi, nem időgyorsított vicceskedés) Nürburgring, Le Mans... mindegyiket letoltam. kevés játék van, amit 100%-ra kipörgettem, minden eventtel, de a GT4 ilyen.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Döglött Róka
veterán
Nem vagyok ennyire elvetemult Tomi Nekem 50 kor is eleg, mellesleg online nem hiszem hogy sok embert talalnal akinek ennyi ideje van.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Helmoras
őstag
Várjuk sok szeretettel, mire megjelenik talán már összetudok spórolni egy egyre
-
mlinus
őstag
A Forza 5-ön nagyon szépen végig lehet követni azt a váltást ami az xbone-al történt.
Eleinte kicsi volt a kifizetés minden versenyhez, és kurvra drága volt minden autó, ráadásul ajándék kocsikat már nem is lehetett nyerni, mint az addigi össze forzában. Viszont a program minden egyes verseny kezdete előtt emlékeztetett hogy lehet valós pénzt költeni, és akkor nagyon jó lesz nekünk.Hát az nem tetszett senkinek, ezért több patch formájában finomhangolták a nyereményeket, árakat.
Aztán erre még egy lapáttal jött a forza hub ami őszintén szólva - szerintem - elrontja a játékot, mert ész nélkül önti a játékosra a pénzt. És persze még ott van a VIP, ami pénzbe kerül, és cserébe MÉG több jutalmat kapsz. Na meg természetesen megmaradt a mikrotranzakció is.
Én azt várnám el a Forza 6-tól hogy visszatérjen a szokásos bevált formulához, bár ehhez már valószínűleg túl késő.
Ettől függetlenül iszonyat várós, a Forza egy ideje már az autósjátékok királya, az 5-ben hiába volt kevés a pálya, nagyon eltalálták a vezetési élményt, a Horizon 2 meg egész egyszerűen fantasztikus volt. Ha átemelik az időjárást, és egy kicsit tovább csiszolják, illetve beraknak havat is, meg az éjszakai versenyeket, plusz felemelik legalább 25-re a pályák számát, akkor én már 100%-osan meg leszek elégedve.
Ja, és 1080p 60 fps. Vagy 900p 60fps, tökmindegy, csak maradjon 60 fps, mint a Forza 5.
-
cyberkind
félisten
Nemhiába lett ilyen szinten fizetős, ez nem a Gran Turismo széria ahol Ps2-ről húzzuk fel a kocsikat és van 1000+, amiben 2/3 kidolgozatlan így vagy úgy, ezt a 200+ kocsit leprogramozták szépen az új konzolra, valahogy vissza kellett hozni a pénzt, nekem a hub és a VIP bejön, nagyon is, mostantól csak így lesz Forzam.
Mielőtt jönne az ágyúgolyó, GT6-ot sokáig toltam, de minek, amíg nem próbáltam életem nagy autósjátéka volt.
Forza viszont kifogástalan.[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
-
Crazyman33
senior tag
válasz Döglött Róka #21 üzenetére
Nálunk azért találnál még párat, nagyon keresni sem kell. hehe
Az 50 körös meg jó verseny lehetett. A 24 óra már hülyeség, vannak akik élvezni szeretik a játékot.
Rendeztünk már mi is 4 órás LeMans versenyt online, vagy pl most karácsonykor volt 44 körös online Open Wheel Wekend Spa-ban a Lotus E21-el. Ezek a versenyek kellőképpen leizzasztják az embert, de közben még élvezi is a versenyt.
A Forza 6-nak muszáj lesz ütnie, és reméljük kevesebb hibával jön ki. Most nem foghatják arra, hogy nyitócím, meg határidő.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
spae
aktív tag
válasz Crazyman33 #36 üzenetére
Most gondolkodom, hogy regisztrálok hozzátok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest