- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
-
nagyúr
-
mrszitya
senior tag
válasz mrszitya #21698 üzenetére
Na, kaptam is egy kis fejmosást tőlük, ami már jó jel... de lehet csak én érzem úgy.
Szóval, aki esetleg átugrotta volna, légyszi erősítse meg, légyszi, légyszi, légyszi...
"Légyszi' akinek van regisztrációja a hivatalos fórumon, nyomjon egy CONFIRM-ot az alábbi hibajelentésre és/vagy erősítse meg hozzászólással is a dolgot, ha van saját tapasztalata a dologgal kapcsolatban! Köszi!"
-
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #21703 üzenetére
Másképp fogalmazok.
Root nélkül nem lehet lementeni. -
beg
veterán
válasz mrszitya #21704 üzenetére
Egyszer elég volt, pár embernek volt már nyitott jegye ahogy neked, mégsem kórésztuk óránként vastagon szedve a confirm-ot.
A többiek okosak.
Légy olyan, mint a többiek.
Köszi.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
-
mrszitya
senior tag
Talán azért nem halsz bele ebbe az összesen kettő hozzászólásba ezzel kapcsolatban... Régóta fórumozom, nem véletlen ismételtem. Naponta hangzanak el százhétszer ugyanazok a kérdések minden miui fórumban, én is tudom ignorálni őket.
Mindenesetre köszönöm, hogy kedvességből elmondtad a véleményed...
-
sEtuke
tag
válasz DroiDMester #21703 üzenetére
Mit ajánlasz backupra ami így elmenti a vibert?
-
nagyúr
-
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #21707 üzenetére
Nem az.
És vannak olyan szoftverek, amik roottal el se indulnak. Már ha az ember pokemon go-n túl is akarja használni valamire a telefont,mert pl munkaeszköz.Az viszont tény, hogy a Titanium le tudja menteni jól (root esetén), de csak a fizetős verzió.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gusthy #21713 üzenetére
twrp a barátod
root bekapcsol ➡ lement/visszatesz ➡ root kikapcsolMennyi az a nyomorult titanium backup? Ha egy (közép/fő)iskolás panaszkodik, hogy nincs rá pénze, az oké, de aki azzal jön, hogy munkára használja a telefonját, attól vicces (tudom, hogy kicsit zsebben turkálás, amit én is utálok, de itt tényleg párszáz forintról van szó).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
sEtuke
tag
válasz DroiDMester #21712 üzenetére
Köszöntem!
-
gusthy
veterán
válasz Xmister #21715 üzenetére
Igen, mindent meg lehet oldani, és nem is baj, hogy ez a megoldás itt szóba kerül.
De van az a megoldás is, hogy az ember azt csinálja, amit a gyártó mond, és néha akkor is működő telefonhoz jut az ember
Valahogy bizonyos mennyiségű telefon rootolása, hackelgetése stb. után az ember leginkább csak használni szeretné a készüléket.
Most ezzel a telefonnal volt egy korszakom, amikor minden romot kipróbáltam, de már elmúlt. -
gusthy
veterán
válasz schawo #21717 üzenetére
Nem értem, mondtam volna, hogy túl drága? Évekkel ezelőtt megvettem. Csak az információ megosztása kedvéért írtam ide.
DroidMesternek abban van igaza, hogy a Titaniumot is bökdösni kell a Viber miatt, hogy jó legyen.
És persze az is működik, amit írsz, de ennyi küzdelmet nem ér. A gyári update-ek nem szoktak bajokat okozni, főleg, hogy egy cache törlést megejtek utána mindig fastboottal, ez olyan, mint wc után a kézmosás.[ Szerkesztve ]
-
Gabor777
aktív tag
Sziasztok! Továbbra sincs semmi hír a 6.0 global stable romról..? Rég nem jött frissítés OTA-n.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
A téma összefoglalóban olvastam, hogy Aliexpressről DHL-el rendelve nincs vámolás.
Más topicokban ezt elég kétkedve fogadták, így megkérdezem itt is, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Mert ha működik a dolog, akkor nem gondolkozok honnan vásároljak telefont.Köszönöm a választ előre is!
Üdv, Balázs
-
gusthy
veterán
válasz gabor# #21725 üzenetére
Nem az üzenetek elmentésével van a baj, hanem azzal, hogy minden egyes alkalommal, amikor újratelepíted a Vibert, az összes ismerősöd kap egy üzenetet, hogy x.y mostantól a viber használója lett és hip hip hurrá. És ezt nem lehet kikapcsolni, illetve csak az ilyen üzenetek fogadását. És az összes embert, aki benne van a telefonkönyvemben, csak nem kérhetem meg egyesével, hogy kapcsolja ki. Borzalmasan idegesítő számukra, és nem akarom szívatni őket.
-
Trianta
tag
A legutóbbi hivatalos DEV romban nem tökéletes az automata fényerő. Másnál is így van?
Ma kiadtak egy mikulásnapi kiadást tesztelőknek, letöltöttem, de nem javították ki.Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért, ha kihangosítom a telefont akkor elég gyenge a hangja, pedig a hang beállításokban fel van tekerve mindenféle, kivéve a média hangját. Kihangosítás közben nyomogatom a hangerő fel gombot, de nem csinál semmit, lehet, hogy ez a max hangerő vagy máshol kell keresgélnem, valamit nem vettem észre?
Köszi
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
Xmister
senior tag
válasz gusthy #21719 üzenetére
Nálam pl. az a furcsa helyzet, hogy a global dev romot alapból nem látja biztonságosnak az alkalmazás, de SuperSu +xposed +rootcloak után igen. Szóval rootolnom kell, hogy az alkalmazással el tudjam hitetni, hogy nem rootolt :-)
Meg fejlesztőként sokszor jól jön, hogy bele tudok nézni az alkalmazásaim adatbázisába, stb. -
monyo12
tag
Sziasztok!
A problémám még mindig jelen van, eltelt egy kis idő hátha valakinek van új ötlete, stb...
Telefonálás közben nagyon halkan illetve gyakran nem is hallanak..
A microfon-ok letesztelve, működnek...!
Valamilyen módon nem lehet a mic alaphangerejét megnővelni??Köszi
-
RVR400
veterán
válasz monyo12 #21737 üzenetére
Találtam egy ilyet:
How to solve Redmi note 3 mic Problem:
Step 1: Go to Google settings (Not phone setting)
Step 2: Tap on Search & Now
Step 3: Tap on voice . After that tap on “Ok Google” detection
Step 4: off the “Ok Google” detection .
Congratulation. Your Redmi note 3 mic Problem is solved. Its happening because of “Ok Google” service. Now your friends can easily listen to you without any disturbance. -
beg
veterán
válasz RVR400 #21738 üzenetére
Kivéve ha nem dev és nem magyar a nyelv, ugyanis ilyenkor:
"A funkció jelenleg nem működik ezen a nyelven"
Tehát ilyenkor alapból nem működik az ok google hotword (legalábbis nálam szürke a kapcsoló).[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeno79
őstag
Na, valakinek tapasztalat a ropogós official cm14.1-ről?
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Nekem is visszazárt a bootloader.
EU DEV 12.01-et akartam telepíteni twrp-ből, de az ujjlenyomatolvasó
beállításnál lefőtt.
Miunlock progival megáll 50%nálHova kell könyörögni megint hogy nyissák ki ezt a szart ?
előre is köszi a választ.
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
dredbiro
senior tag
Létezik erre a telóra olyan app amivel tyúktúbról lehet letölteni zenéket?
Good hunting,STALKER !
-
jimmy5
aktív tag
válasz zeno79 #21746 üzenetére
Igazad van,tényleg műxik,
de a Bootloader checker progival ellenőriztem és tényleg le van zárva és nem engedi nyitni.Mit és hogyan,hol kell rimánkodni nekik ?
köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest