Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balika333

    tag

    Megoldódott. Tegnap este szenvedtem vele eleget. T-mobilos az iPad, s tudnia kellene. Leírom a tapasztalatomat ha valaki ilyen helyzetbe kerülne.

    Nem volt LTE kapcsoló, interneten utánaolvasva semmi érdemlegeset nem találtam. Helyenként írták, hogy írjam át az APN beállítását internetről internet.telekomra. Átírtam, semmi. Nézem a szoftververziót 6.1.3. Oké ez is jó mert csak a 6.01től van engedélyezve az LTE. Ekkor beugrott, hogy anno az i5 esetében is nem a szoftver frissült, hanem csak a szolgáltatói beállítások. Megyek a beállítás->általános->infó lapra, hogy megnézzem mi a helyzet. Felvillan az ablak, hogy frissíti a szolgáltatói beállításokat. Mondom ne fogd vissza magad. S láss csodát megjelent az LTE kapcsoló :C Egy újraindítás után és pár perccel később itt vigyorgott az LTE felirat. Rejtély miért nem volt aktiválva idáig ez a funkció (több mint 4 hónapos a készülék, használtan vettem egy hete)

    Egyébként Debrcenben néztem, itt vigyorgott mellettem full térerőn a HTC 4G-n, szóval a lefedettséggel nem volt gond. De végre működik :C :))

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Note 22 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák