- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Az új dizájn engem sem talált el, de ha annyira könnyen kopik róla a festék mint az első szériás G5-ömről, akkor nem gond
G400-aknál gond volt, hogy horizontális mozgásnál nem teljesen egyenes vonalat írt le (talán angle snapping miatt), hanem voltak benne kis "ugrások" és nem a szélén, hanem mozgás közben... mint az ekg. Kíváncsi vagyok az új szériában sikerült-e javítani.
G100s borzasztó gagyinak hat, párszáz forintos noname egereken szokott ilyen skatez és madzag lenni. 10k-val olcsóbb áron sem kellene második egérnek netbook mellé a tanyára, hogy kapálás után koszos kézzel végignézzem az e-mailjeim.
A G100s "feletti" felhozatal szerintem rendben van, az ár úgy is lejjebb megy idővel. Plusz azt se felejtsük el, hogy az a G500 ami MM-ban 25k, azt itthoni kiskerből 11,8-ért is lehetett kapni mikor vettem.
Annyit még hozzá, hogy átlagosan fél év alatt ölök meg egy logi egeret (ami meglepően jó, steel és razer felét sem bírja) iszonyatosan gagyik a mikrókapcsolóik, pár százezer katt és annyi. Erre rátesz egy lapáttal, hogy mióta nem a gyár gariztat, hanem a Fixit, azóta sokkal macerásabb az rma. Azóta rászoktam a 120 forintos omron mikrókapcsolók házilagos cseréjére, így bár ugrik a gari de legalább nem barmolják szét a gyárban a lelkes szerelők és nem kell rá heteket várni. Pedig tényleg vigyázok a cuccaimra, egy karc nincs az egéren mire a bal klikk már halott Remélem idővel kitalálnak valami strapabíróbb megoldást.
szerk: még annyit, hogy a súlyozásnak igenis van értelme, pl.: ha nagy a kezed és clawban fogod a g400/500 formájú egereket akkor akaratlanul is előre billen emelésnél, ezt pár grammal hátra lazán lehet kompenzálni.
[ Szerkesztve ]
--- ---
-
Lajtorja
aktív tag
válasz WolfheartGR #65 üzenetére
Volt olyan változat, ami megpróbálta kiegyenlíteni de rosszabb lett mint ahonnan kiindultak, arra gondoltam.
--- ---
-
Lajtorja
aktív tag
válasz WolfheartGR #75 üzenetére
Én direkt ezért nem G400-at vettem. Találtam egy cikket az effektusról, de ott a szoftverrel hozzák össze.
Látod ahogy a jobb oldalon próbálja egyengetni a mozgást, de közben kicsipkézi ilyen csúcsokkal. Na az a nem frankó része a dolognak.
#76: az alattam és felettem író kollégáknak se volt
[ Szerkesztve ]
--- ---
-
Lajtorja
aktív tag
válasz szilagyiv #79 üzenetére
Nem haragszom. Viszont ha neked valami működik és másnak nem, akkor az implikálja, hogy az illető vagy hülye (user error) vagy hazug (nehéz elhinni)? Szerintem nem, vagy legalábbis nem kéne.
Azt nem tudom megítélni, hogy neked mennyi az intenzív használat, sőt igazából magamat sem tudom belőni. Fogalmam sincs, hogy észrevennéd-e ha pár ezer kattintásból egy-egy dupla lenne vagy azt ha a lenyomott gomb néha 10-20ms-ig nem adna jelet. Ezt csak te tudod magadról, nem vonom kétségbe, hogy létezik olyan mikrókapcsoló ami bír 5 év normál használatot. Volt ilyen egerem is, azok szép lassan elkoptak. (mx510, intellimouse-ok és egy ms optical basic)
--- ---
-
Lajtorja
aktív tag
Kettő volt (meg egy kölcsönbe- ezt majdnem kihagytam), az egyik 3.0 és fehér az bírta. Ami halt azt anno steelseries webshopból vettem, fekete volt oldalt ezüst gombokkal passz hogy melyik változat, régen volt és hamar döglött. Kaptam helyette Ikarit... na az is megérne egy misét.
[ Szerkesztve ]
--- ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest