- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Pedig az OW2 jó lenne, ha jövőre érkezne, mondjuk a 6. évfordulóra. Akár minimális tartalommal is, de utána havi szinten adnak pl. az új pályákat a Hero Missionökhöz. Nem az elején lenne egy hatalmas bevételi eső, viszont hosszabb távon megtérülne, pláne a lootboxok mellett.
Mert kétlem, hogy az anyacég Activision ezt jó szemmel nézné, amennyire anyagiasak.#24 Wellin9 Sajnos az extra tartalom mellett a core "team vs team" mechanikába is belenyúlnak, egyes hősöket (Sombra, Bastion) alaposan átalakítanak, ez pedig - különösen az esport miatt - erős balansz tesztet és bugjavítást igényel. Meg persze "fontos" volt McRae-t is átnevezni...
Az első részhez a szokásos event skinneken túl kaptunk nem rég egy deathmatch pályát, és ennyi.#25 aginor A D1-t én is imádtam, de a Hellfire kiegészítő NAGYON erőltetett lett. Tudom persze, hogy azt nem a(z akkori) Blizzard csinálta, hanem külsősök.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest