Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
2024.03 a DioIV! I have spoken!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sith7
nagyúr
Emelje fel a kezét, aki meglepődött !
-
félisten
-
Televan74
nagyúr
A Diablo 3 -ra is sokat kellett várni. Amúgy meg úgy is pörög a COD.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
johnyblaze
aktív tag
Legyen előbb tisztességesen kifacsarva a diablo 2 resurrected kassza.utána visszatérhetünk esetleg a diablo 4-re. Gondolom én… viszonylag friss a cucc hülyék lennének sürgetni.saját maga konkurenciája lenne. Én 24-re datálnám inkább a sztorit.
[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
k-adi
nagyúr
ezek direkt akarnak csődbe menni? haha.. amúgy várható volt... ez az OW2 jó nagy bukta lesz, már látom előre.. a diablo4 miatt is megy majd a fika a hc-fanoktól
-
Bird
addikt
Ki hitte volna. Covid everywhere......
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Daelion
őstag
Ezen most én is meglepődtem egy kicsit, már alapjáraton nem számítottam 2022-re még a balhék kezdete előtt sem amikor bejelentették a játékot.
Mondták is, hogy nagyon kezdetleges állapotban volt akkor a játék és alapvető játékmechanikai rendszereken is még agyaltak.Én várom türelemmel, D3-at is kivártam valahogy annak idején. 'Csak Diablo érdekel tőlük'
-
RawrrSoul
csendes tag
Mély döbbenet és totális meglepődés....
n o p e !
-
3L1T3
addikt
válasz RawrrSoul #16 üzenetére
Na az ilyen értelmezésekből, hozzászólásokból fog később születni a sok baromság.
Eddig se volt szó fix megjelenési dátumokról, szimplán megjelenési ablakokról lehet beszélni ahova datálnak egy játék elkészülésének idejét, de azt készültségi % és pénzügyi döntések bármikor átírhatják.
Most csak annyi történt, hogy közölték, hogy ne oda várják az emberek ahova azt gondolták. De soha egyszer nem volt nyíltan kimondva semmilyen dátum.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz RawrrSoul #18 üzenetére
Nem a hozzászólással van a baj, hanem azzal, hogy utána az infó így fog tovább menni. Miszerint megint a BLIZZARD a rohadék, mert eltolt egy nem létező megjelenési dátumot.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wellin9
tag
A Diablo IV-et még megértem, gyakorlatilag nem sok játékuk maradt, amit nem basztak el azon kívül, nagyon kell nekik, hogy az sikeres legyen. Az Overwatch-on meg nem tudom mit szenvednek, ~2 éve jelentették be, már akkor is egy nagyobb patchnek nézett ki elsőre, azért egy ilyen játéknál nem jelent sok jót, ha évekig értelmes tartalom nélkül hagyják. ( úgy tudom az 1-ez már nem igazán készül semmi )
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Pedig az OW2 jó lenne, ha jövőre érkezne, mondjuk a 6. évfordulóra. Akár minimális tartalommal is, de utána havi szinten adnak pl. az új pályákat a Hero Missionökhöz. Nem az elején lenne egy hatalmas bevételi eső, viszont hosszabb távon megtérülne, pláne a lootboxok mellett.
Mert kétlem, hogy az anyacég Activision ezt jó szemmel nézné, amennyire anyagiasak.#24 Wellin9 Sajnos az extra tartalom mellett a core "team vs team" mechanikába is belenyúlnak, egyes hősöket (Sombra, Bastion) alaposan átalakítanak, ez pedig - különösen az esport miatt - erős balansz tesztet és bugjavítást igényel. Meg persze "fontos" volt McRae-t is átnevezni...
Az első részhez a szokásos event skinneken túl kaptunk nem rég egy deathmatch pályát, és ennyi.#25 aginor A D1-t én is imádtam, de a Hellfire kiegészítő NAGYON erőltetett lett. Tudom persze, hogy azt nem a(z akkori) Blizzard csinálta, hanem külsősök.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
CooLM@$TeR
tag
válasz AxBattler #29 üzenetére
'97-ben játszottam a Diabloval (nincs D1, csak Diablo de mindegy), de számomra csalódás volt a Diablo 2, mert szinte teljesen kiveszett belőle az eredeti játék hangulata/atmoszférája. A maga módján az sem egy rossz játék, de sajnos nem sikerült megugrani a Diablo által felállított lécet. A Diablo 3-ról pedig inkább ne is beszéljünk.
-
ProEvoFan
nagyúr
Legyen úgy.
A Diablo 2 Resurrected egészében még mindig baromi jó játék
Ok, konzolon vannak játékos keresési problémák, ami miatt publicban nem lehet rendesen Ball runt menni.
De amin javíthatnának, az a mai korhoz megfelelő drop rate.Nem mondom, hogy szarja a jó itemeket, mint a Diablo 3ban, de amikor három napig szarrá farmolom magam, és nem esik értékelhető item, akkor az nem ok...meg lvl90 környékén az XPt adhatná gyorsabban is, esetleg nem csak Ball runban nőne kellően az xp csík... Ja,. a játék üvölt a crossplay ért!!!!!!
Ezek megrekedtek a húsz évvel ezelőtti színvonalon.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Az OW2-őt lelőhetnék a pitsába és mehetne DLC-ként az elsőhöz...
1021 órám van az OW-ban... és nagyon nem örülök az OW2-nek.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest