Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Teclast Tablet Topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Felújítja grafikus vezérlőpultját az Intel
- Akciókamerák
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Tyűűű. Ez azé' kemény. Mondjuk kíváncsi lennék majd egy tesztre, h kb. mi hozható ki, milyen a linux támogatottság, ilyesmi...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Samott
addikt
Na vegre! Ilyenre vartam mar regota...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Buci21
addikt
A 2gbost vinnem egy jo kis fasza ubuntuval vagy linux minttel
-
Tomy Yayo
senior tag
Most azonnal venném a 2GB-osat.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tutu7030
veterán
-
rudi
nagyúr
Anno én is így álltam hozzá a Bay Trail Atomhoz. Aztán elkezdtem futtatni a benchmarkokat meg az alkalmazásteszteket és néztem nagyot, hogy a 2 GHz-es Core 2 Duo egészen elfogadható sebességszintjét hozta. Szóval ez az Atom már nem az az Atom! Főleg nem akkor ha HDD helyett valami flash háttértár van mellette. Nem is kell 300 MB/s-ot olvasó SSD, eMMC-vel is szépen hasít, mert nem a nyers átviteli sebesség a lényeg, hanem a merevlemezekénél egy nagyságrenddel kisebb elérési idő.
Summázva, ebben a "pendrive-ban" a 2008-as asztali géped van benne
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
wassermann
addikt
Úgy is gépet szeretnék cserélni, lehet hogy ő lesz az...
-
satz18
őstag
Én a jövőt látom ebben a ketyerében. Nagyot fordult pár év alatt a világ.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
ALLAT001
senior tag
De hogy műxik ez az izé?? Beleszúrom a monitorba és megjelenik a Winf0s?
-
-
Polllen
nagyúr
Mióta használtam új win tabot, ilyenre várok kb. Htpc egy stick-ben
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ALLAT001
senior tag
Mostmár tényleg kezd érdekelni a dolog. TV-hez is jó ez?
Bedugom ezt és még egy Logitech unifájing izét wireless bill+egérrel és már kész is a számítógépem? -
félisten
Nem nagyon hittem, hogy teljes értékű Win jól mehet majd a telefonokon, de ezek után bármit bekajálok.
Egyébként tényleg érdekel, hogy hogyan megy: rádugom a töltőre, a perifériákat/usbhub-ot meg a stick-re, és voilá?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bacsis
Közösségépítő
Állat cucc, furmarkolnám
na de ezen én csak 1 USB portot látok, hogy lehet rákötni billkót meg egeret? csak egy USB elosztóval? -
vittorio7
őstag
Igen ez lesz a jövő egy szelete. A mini PC-k előre törnek. Bár egy jó árasított NUC-nak is örülnék.
És mennyibe fáj majd egy ilyen "PC-re" a Win 8.1? Lehet, hogy többe kerül rá a Win 8.1 mint maga a pendrive PC?
-
ivana
Ármester
Már csak egy sata kivezetés hack kellene és akkor tökéletes.
-
ALLAT001
senior tag
Tényleg ez mekkora ötlet! USB foglalatos CPU, RAM, VGA kártya.
Csak kéne egy jó "alaplappal" szerelt TV és mindenki rádugná, ami kell.
-
Yutani
nagyúr
Már venném is, ha egyszerű halandó megvehetné valahol...
#tarcsad
-
dgabor80
tag
asszem megvan az új médialejátszóm
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
veterán
Na végre,hogy kitalálta valaki.Rádugod a tévédre és máris ott a windows-os számítógép,gyakorlatilag játékon kívül szinte mindenre jó.
duree54
-
margithid
veterán
17k-ért egy komplett pc, nem semmi. Hihetetlen, hogy milyen technológia van már ma.
Nekem amúgy asus T100-am van, tökéletes kis masina, nagyon jó üzemidővel.
Én asszem megvárom win10-et és akkor veszek egy ilyet, remélhetőleg 2 GHz környéki alapórajelű atommal, 4 GB Rammal, 64 GB tárhellyel.
Egy ilyen cucc szerintem az emberek 90%-ának az igényeit kielégítené.
A szkeptikusok meg remélem belátják, hogy win10-zel összeér a wp és az asztali windows. Ezek után ez egyértelmű. -
quailstorm
nagyúr
Teljes mértékben egyetértek. Nem olyan rég adtak nekem egy cukipink baytrail (ventilátor mentes) laptopot (Acer E3-111)telepítésre.
Szájtátás megvolt (ami nálam volt abban 500GB-os HDD, 100mb/s körüli szekvenciális átvitellel, miközben a gamer lenovo tud 50-et, meg 4GB RAM is volt). Mondjuk arra rátett a noti körökben jónak számító HDD is, de böngészésre kiváló, fullHD filmet meg bármikor vitte.
A Celeron E3200-am teljesítményét többnyire hozta, és még így is gyengébb, mint unokatesóm 8.1-es tablete! Ami egy Asus Vivotab egyébként.Játékra nem igazán szerencsés, indie címeken elvérzett, mint a Limbo, vagy a Bit.trip.runner, de a CoD4 tűrhető, a HL2, Portal, DOOM3 meg teljesen jó.
Linux támogatás, meg multiboot, satöbbi meg remélem vicckérdés volt a többiek részéről. EZ EGY PC. Mondjuk az énnálam járt laposnak igen szar EFI-je volt, de attól még simán lehetett volna egy Win7, Win8.1, Ubuntu 14.04, Android kitkat multibootot csinálni. Secure boot kikapcsolható volt szerencsére.
-
nonsen5e
addikt
Lenne benne egy jack csatlakozó azonnal venném, de nincs egy HDMI-s eszközöm sem.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Xmister
senior tag
Usb hangkari 1000Ft
-
smkb
őstag
válasz quailstorm #35 üzenetére
Na nekem is nagyon pozitív meglepetést okozott az Acer B115 ami elég hasonló az átlalad látottal notival, csak ebben N3530 Pentium van, és azonnal dobtam bele egy 120-as Samu Evo SSD-t a HDD helyett (pillanatok műve csak). A passívsága miatt bárhova le lehet dobni, ölbe venni, mert nincs szsösz beszívás, stb. Mikor levettem az hátlapot, láttam, az alaplap még negyedét sem töltöti ki a notinak (az akku kb 60%), nem csoda, hogy könnyen lehet egy nagyobb pendrive méretbe zsúfolni. Nekem így most full passzív, és nagyon gyors, pillanatok alatt bootol be. Komolyan imádom ezt a kis notit, és a wines tabom használatát ki is lőtte mivel 1,14 kg mérlegen, így akár egykézben is simán lehet tartani, és 7-8 órán át húzza a neten lógva youtubozva, vagy hd mkv kat nézve. Eljátszogatni is lehet vele, Kings Bounty szépen fut. Torchlight 2, HL2, Pinball FX2 meg pár apróság van fenn rajta amik gond nélkül mennek. A Bay Traillel nagyon nagyot durrantott az Intel.
Nagyon durván kényelmetlen utána kézbe venni a 15,6 colos 2,5 kilós notit.
-
Silentfrog
veterán
Ha egyszer idehaza is kapható lesz akkor mely hardverek között kell majd keresnem? Komplett számítógép?
Mert ugyebár netes webáruházakban kategoria szerint vannak a hardverek.
Nekem ilyen kell! Ez nem olyan szokásos sablonduma,én ilyet akarok venni! -
bencek
csendes tag
Az a jó csájníz' cigis doboz a bemutató képen
Hiába no, a kínaiak még mindig ott vannak a dizájnban
[ Szerkesztve ]
"The road to success is always under construction"
-
pengwin
addikt
Egyetemeknek, opktatási intézményeknek tökéletes low-cost alternatíva lehet, pl. könyvtárakba linux-szal. Debrecenben most is Kubuntu fut a Nemzeti Könyvtár gépein, azok nagyon jól használhatóak, az ugyanolyan windows-os gépek az angol-amerikai könyvtárban még a homokórát sem tudják akadás nélül animálni...
Üdv, pengwin
-
masholnap
senior tag
drágább a monitor, mint maga a gép
ha lenne kompatibilis tévém, tuti rendelnék -
pengwin
addikt
válasz margithid #44 üzenetére
Itt sem a vassal van a baj, a win7-et gond nélkül vinnie kéne azoknak a gépeknek. A baj az, hogy a Wint simán szétbarmolják a felhasználók, a linuxnál meg nincs rá lehetőségük.
A rendszergazdák dilettantizmusa is nyilván megérne egy misét, hogy nem tudták jól felállítani a wint. Linux-szal jóval egyszerűbb dolguk lenne, ha a teljes gépparkon valami takarékos Ubuntu verzió futna, akkor out-of-the-box lefedné a felhasználók igényeit (legalábbis a bölcsészkar igényeinek 99%-át)[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
ALBY
senior tag
Ezek után a sok smart tv szégyelje magát...
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
kenand
veterán
Nekem egy kis dobozos cucc kellene, 1 vagy 2 SATA porttal, mivel az USB 2.0 és a SATA között ég és föld a különbség:
Pl olyan mint a kis MeLEM-m, csak lehetne benne ilyen CPU.
Normál Linux tágogatás a grafikus részhez is jó lenne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android szakmai topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Formula-1
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- További aktív témák...
- Eladó Gamer Gép
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- I7 4770 16GB ram asztali PC
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest