- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenal58
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #98 üzenetére
Lenne egy kérdésem: Milyen az összeszerelés minősége? Jó-e fogni, vékony-e, és tényleg recseg-e a hátulja?
-
torril
csendes tag
Nem szeretnék több jót olvasni erről a borzalomról.
Félek, hogy elcsábulok.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem 10 colos kategóriában nincs jobb most, sza nyugodtan
és a nyitó ára is nagyon jó
semmivel nem rosszabb mint egy 200 felett indító android csúcs mobil
és indul 160ról...gyakorlatilag ha egy ultrabookban akarnék hasonló sebességet elérni, akkor költhetnék 300-400 között
jól játsza a filmeket, villámgyors bönészés, jó email írás, optimalizált játékok (pl a félelmetesen szép deadtrigger 2), jó üzemidő, minőségi ház, mi kell még?
mod:
upsz, phAddikt lettem[ Szerkesztve ]
-
torril
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #106 üzenetére
Te hol vetted?
A 24 hónap gyári garancia mit jelent? -
Dr.Anonymus
addikt
itt vettem (89hsz):
http://www.firstshop.hu/termek/60202/asus_10_1_wqxga_ogs_ips_tf701t_1b004a_32gb_dokkolo_feketea 2év gyári gari, 2 év gyári garit jelent
legalábbis nagyon remélem -
mrkorooo
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #99 üzenetére
lenne lehetosegem usabol, afa meg van meg minden szar mentesen..
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
bostone
addikt
válasz Dr.Anonymus #108 üzenetére
Telepítés alatt is röccenéstelen a rendszer?
-
mike1334
veterán
válasz Dr.Anonymus #111 üzenetére
A Tf701es dokkolója kompatibilis a prime és/vagy infinity dokkolójával?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Dr.Anonymus #113 üzenetére
Köszi.
Á sejtettem én, hogy úgy se csinálják meg úgy, hogy jó legyen hozzá a régi, akkor nem kellene megvenni annyi embernek az újat...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
torril
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #106 üzenetére
Hááát ... beszereztem egyet.
A Nexus 7 FHD után kicsit nagy, és nem kicsit nehezebb.
Teljesen notebook érzetem van.
Költözök át a Nexusról.
Root-ról nem találtam eddig semmit sem, csak a gyári "Unlock Device App"-ról, ami a bootloadert nyitja.
Szeretném rootolni is.
Találkozott már valaki ezzel. A TF700-as megoldással meg lehet-e oldani. Az XDA-n még 701-es topik sincs. -
torril
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #116 üzenetére
Azért a Titanium Backup lehetőségeit jó lenne kihasználni.
-
bostone
addikt
A játékok világában mennyire van otthon a szerkezet? Egy Real Racing 3 próbát tenne valamelyik tulajdonos? Megjegyzem, még nem volt a kezemben olyan masina, amelyen itt-ott ne akadozott volna.
-
Dr.Anonymus
addikt
ránézek mindjárt!
de ha deadtrigger2 így fog rajta kinézni akkor bízom benne, hogy sok gond nem lesz a realracing3al seegyébként megérkezett a gsmarenához is egy példány
lassan jön a teszt is -
Dr.Anonymus
addikt
kipróbáltam a real racing 3at, de nem akadt, egyáltalán nem
igaz nem is találtam viszont a grafikai beállításokat, így nem tudom maxon volt-e minden
azt hiszem még innom kell egy kv-t, hátha után kinyílik a szemem és észreveszem hogy hol tudom maxra tekerni a grafikátegyébként a játék maga nagyon nem jött be
megvettem a legolcsóbb autót, és az első "komoly" versenyemen első helyzett lettem, mindezt úgy hogy minden kanyart levágtam és mindig a kanyarokban füvön előztem.. és ezért semmi büntetést nem kaptam, szóval annyira nem tűnt reálisnak a játék mint ígérik
(mondjuk az feltűnt, hogy ha ezt sokat csinálom akkor 4-5 meccs után lehet hogy szervízelni kell majd az autót, de azt lehet hogy egyébként is) -
bostone
addikt
válasz Dr.Anonymus #120 üzenetére
A beállításokhoz szükséges egy másik alkalmazás, mikor a játékot letöltöd felkínálja a googleplay. Idővel az ellenfeleket a pilótához igazítja és pályaelhagyás esetén az autó jobban "kopik".
Köszönöm a tesztet!
-
szilasz007
aktív tag
Akinek lett már. Nektek mennyire stabil a tab? Én lecseréltem erre öreg harcos TF101-esemet, azt kb naponta lefagy és újra indul, tök véletlenszerűen, mikor alkalmazásokat indítok el. Filózok, hogy FW-e, vagy gari. De mivel ettől független tökéletes és nem is következetes, hááát. Inkább FW-re tippelnék és kérdem, nálatok fagyott-e már így le.
-
Dr.Anonymus
addikt
ja ok, köszi az infót, akkor nem nézem végig 600adszorra az összes beállítást
egyébként a játékok nagyon smoothok vele
még anno megvettem a tegra3ra optimalizált shadowgunt, hááát, ezen a felbotáson sokkal durvábban néz ki, egy élmény újrajátszani pár pályát, bízom benne hogy jönnek meg tegrára optimalizált dolgok -
Dr.Anonymus
addikt
válasz szilasz007 #122 üzenetére
igen előfordul úgy naponta egyszer, ha gyakran használom (ugyanúgy alkalmazás indításkor szokott ilyet csinálni mint neked)
én emiatt nem cserélem, ezt úgy is javítják majd egy updattel
az előd transformer prime-ra is rengeteg frissítés jött ki, az asus nem spórol az fw csiszolgatásokonén ezt annak tudom be, hogy gyakorlatilag a magyar piacra most szinte világon elsőként jött be ez a tablet
egyébként még egy szoftveres hiba van:
a fényerőt néha egy olyan 20 %os mértékben saját maga állítja
de akkor is ha ki van kapcsolva az automatikus állítás
nem zavaró, de hiba, és bizom benne hogy ezt is javítják -
szilasz007
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #124 üzenetére
Igen, köszönöm. Igazából ezt szerettem volna olvasni vissza, megnyugtatásul: erősíti a gyanúm, hogy SW oldalú a hiba és nem én kaptam egy rossz példányt.
Az automata fényerő beállítása nekem is elég furcsának tűnt. Nekem zavaróan érzékeny. Szinte vibrál a kép. Azt ki is kapcsoltam.
Asusnak a FW-t meg már ismerem. Kissé vicces, hogy a főzött romok minősége jobb a TF101-en, mint a hivatalos Pl: az első hivatalos ICS update után néha elment a hang és lehetett rebootolni... meg ilyenek. Megjavítják az biztos, de "jó" látni, hogy tesztelni, no azt még mindig tudnak :p
De több rossz nincs, röccenés nélkül, pörög, teszi a dolgát. Jó kis gép.
És hogy hozzá tegyek valami hasznosat is... nekem azt tünt fel, hogy pl FTP-n keresztül sokkal gyorsabban tudok rá másolni, mint a régi tabra (FTP Server, market). Viszont, ha a kijelző elalszik, akkor szépen visszaveszi a procikat parkolóra és a sebesség 5MB/s-ről leesik 900KB/s -re. Ez érthető, de a régi tabnál ez mégsem volt.
-
masholnap
senior tag
válasz Dr.Anonymus #124 üzenetére
hinnye
lécci valaki majd tolja be, ha már nem fagyogat naponta, számomra akkor lesz majd érdekes a cucmó. köszi szépen! (vagy ilyet ne is várjak androidos géptől??? )
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz masholnap #126 üzenetére
egyébként nem olyan vészes
nem fagy, hanem újraindul
de nagyon gyorsan teszi, szóval egy 20 másodperc alatti időre kell gondolni
egyáltalán nem zavaró mennyiségben történik mindez, és szerencsére nem valamilyen folyamat közben, hanem mindig csak új alkalmazás indításnál teszi -
masholnap
senior tag
válasz Dr.Anonymus #127 üzenetére
hát oké, ha csak szórakozásra vennék ilyet, talán annyira nem is zavarna, de mondjuk két oldal megírása után vagy egy pozíció lezárása közben azért eléggé idegesítő lenne. naszóval nekem zavaró lenne eléggé
-
masholnap
senior tag
válasz Dr.Anonymus #130 üzenetére
kössszi -
TrueY
újonc
Hali!
Pénteken sikerült átvennem a gépet. Az első benyomásaim nagyon jók voltak. Azután a hétvégén használtam (főleg pdf-et olvastam) is és sokkal vegyesebbek az érzéseim most.
Jó:
* Szép. Jó anyagokból van. 32 GB-ból kb 24 szabad, de ebben már a telefonomra feltöltött app-ok letöltése is benne van (azt mondtam, hogy frissítse a google nyilvántartása szerinti app-okat).
* A billentyű teljes magyar. Jó érzés gépelni rajta. Szinte mindent el lehet billentyűről intézni. Tapipad elég jó és 3 gombos egérként használható.
* A billentyűzet tetején jók a shortcut-gombok (17 db). Sőt a space-től balra van egy home és egy keresés gomb is. Kényelmes a böngésző használatakor. 2 db Fn gomb van, hogy a nyilakhoz ne kelljen 2 kéz (a nyilakon van a Home/End PgUp/PgDn).
* A jegyzetelő app nagy jó. Gépelni lehet a szöveget és ha olyan valami van, amit nem tudok begépelni, akkor felírhatom a képernyőre és beszúrja a gépelt szövegbe.
* Tényleg nagyon sokáig megy a billentyűzettel együtt.Kis problémák:
* A billentyűvel egy kicsit lötyög. Nem egy határozott pontba áll be.
* Nincs billentyű világítás, így sötétben a tabletet kicsit le kell fordítani hogy lássuk a gombokat.
* A MyLibrary alkalmazásban iBook-hoz hasonlóan csak jobbra-balra lehet lapozni, de nem lehet folytatólagosan látni az oldalakat (fel-le). Ezt az Adobe Reader megoldja. De egyikben sem lehet fényerőt váltani. Ezt lehetne a felülről lehúzható panelben, de ezek az alkalmazások letiltják a lehúzgálást. MyBook-ban nem látszik az oldalszám. Az oldalakat lehet mozgatni a képernyőn és billentyűzetről is. Acrobat Reader a lenyílra nagyon keveset mozog, a PgDn meg nincs implementálva. Miért??? De két ujjal matatva a tapipad-on lehet vonszolni a szöveget (vagy egy ujjal + egérgomb).Nagy problémák:
* A saját böngészőjéből rendszeresen kilép, ha billentyűzetet használok. Mintha nem tudná lekezelni a túl sok lenyíl lenyomását.
* Acrobat Reader és a YouTube úgy ki tudja akasztani, hogy újra indul. 2 nap alatt ötször szállt el így.
* Ha a tapipad-ot használok, akkor néha megáll az egér, olykor meg ugrik egyet. Esetenként kilép az app-ból, mert ahol leakadt az egér oda kattint is egyet. Lehet vissza menni. Ez nagyon zavar.Egy fejlesztési lehetőség:
* Egy kollégámnak egyből az jutott eszébe, hogy miért nincs blue-tooth a billentyűzetben? Piszok kényelmes lenne!
* A Thosiba laptop-om tapipadjának szélén matatva lehet a scroll-bart huzigatni. Ez jól jönne itt is.Egyelőre ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
TrueY
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a géphez origami smart cover-t venni? Próbálkoztak guglizni, de nem találtam ehhez a típushoz.
Előre is kösz!
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #133 üzenetére
uzemido teren mi a tapasztalat?
kb mennyit bir?[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #136 üzenetére
koszi
tetszik a dolog,de nem hiszem el hogy amerikaba meg mindig nincs semmi hir..Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
EzYRider
újonc
Múlt héten megvettem a dokkolós változatot.
Egyből felment egy frissítés a tabletra,majd egy másik a dokkolóra is.Ami tetszett:
- a tablet egyben van, nem nyikorog (azért nem próbáltam nagyon elhajlítani, benyomni...)
- fém hátlap, egyáltalán nem melegszik alap használat esetén (játékokkal még nem néztem)
- kijelző nagy felbontású, böngészésnél, olvasásnál, játékoknál is jól jön
- gyors, nem akadozik, sokkal gyorsabb, mint a Galaxy S3-asom (pl. Chrome)
- USB 3-as port, billentyűzet, notebook feeling, jó hibrid megoldás (tablet-notebook)
- plusz akku a dokkolóbanAmi nem tetsztett:
- kijelző fényereje nem túl jó
- automatikus féntyerőszabályozás furán, zavaróan működik. Több lépésben teszi, ilyet nem csinál az S3-as. Szobában úgy leveszi a fényerőt, hogy át kell állni manuális szabályozásra.
- egyszer fagyott, amit mkv videólejátszás elkezdésekor produkált.
- és egy hiba: a tablet akku tölthető, de a dokkoló nem, narancssárgán villog.Visszavittem, második gép azonban sajnos nem volt. Úgy tűnik, azóta eltűnt a dokkolós válozat a boltokból. Pedig dokkolóval volna az igazi.
-
EzYRider
újonc
És még egy -:
- fejhallgatóban zaj érzékelhető (mint PC-knél a régi alaplapi hangkártyák esetében), ami eltűnik, ha elindul a zene (vagy a zene elnyomja, és már nem hallható). Ilyet egyáltalán nem tapasztaltam S3-nál. -
zsola32
senior tag
válasz szilasz007 #141 üzenetére
a cikk alapján többre számítottam.
biztosan a frissítések megoldják a felsorolt problémákat, de ilyen szinten, ennyi hibának így nem szabadna kijönni -
torril
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #143 üzenetére
Nekem holnap lesz egy hetes.
Egy alkalommal a gyári böngésző használata közben volt egy reboot.Ezen kívül minden OK
-
DonDragonka
őstag
A Thosiba laptop-om tapipadjának szélén matatva lehet a scroll-bart huzigatni. Ez jól jönne itt is.
Próbáld csak ki, hogy mi is történik ha egyszerre 2 újjal le vagy felfelé simogatod a tapi padot...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
torril
csendes tag
Mi a tapasztalat?
Dokkolóban van energia. A tablet rész nincs teljesen feltöltve.
A tablet ilyenkor folyamatosan tölt a dokkolóból.?!
Ekkor a tablet bekapcsológombja narancssárgán világít? Mivel tölt.? -
EzYRider
újonc
Úgy tűnik, el is fogyott a dokkolós változat, talán valamikor lesz még.
-
zsola32
senior tag
nagyon megállt a fórum...
tapasztalatok, pár hetes használat után?
friissítés, jött már valamilyen?..... -
szilasz007
aktív tag
-
TrueY
újonc
Nekem nagyon nem jött be!
Jó az elgondolás, de piszok instabil. A saját böngészőjébe bele tud úgy halni, hogy reboot-ol! Sőt, ha reboot közben becsukod, akkor nagyon hamar teljesen leszívja mindkét aksiját. Ezt persze csak akkor veszed észre, amikor legközelebb megfogod és nem érted, hogy miért olyan meleg.
Pedig még csak nem is játszom vele! Csak szeretném a beépített dolgokat tesztelni, használni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest