- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a dizájnja... Ára persze biztos szép lesz..
-
hzcs
senior tag
Mély hallgatás az árról és az akksis üzemidőről (tudom, itt nem az a lényeg)
-
Frenky87
aktív tag
dizájnra simán 5-öt kap
ma gamer-noti nap van vagy mi?
///
-
brumesz
aktív tag
durván jól néz ki...én az árát 6-700k-ra saccolom
amugy tudásban odab@sz
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Remington
őstag
szimpatikusabb mint a wortmann
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Morden24
nagyúr
Na, ez legalább külsőleg is jól néz ki.
Sectumsempra - For Enemies
-
zsolt501
nagyúr
Nekem is tetszik már ez a tipus jobban mint az előző hírben lévő HP.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
NoLF
veterán
ejh ez igen 4,8 kg
mekkora hűtő vonul a hátulján, kemény
a dizájn nekem is bejövős, bár tuti nem lesz tömegcikkThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Csyppa
senior tag
Ez bizony szép
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
k.
őstag
Szép!
Már volt ilyen kezembe ugy 20 percre.ISzonyat jó.A hátlapon lévő(alul) led tök klafán pulzál.A durva hogy mikor készenlétbe kerül a gép a ledek égnek tovább.
Maga a gép egy böhömnagy dög de legalább minden benne van. -
gliskard
senior tag
...na ezt a tudást egy iMac-hez hasonló házba besajtolhatnák az iMac-böl kiindulva erre is lenne igény. (na meg persze egy jóval szerényebb változatra is - akik nállunk látták az iMac-et azoknak túlnyomó része venne ilyen design-nal gépet otthonra vagy irodába, persze kicsivel az Apple ára alatt.)
-
Csuki
csendes tag
Először arra gondoltam milyen jó is lenne egy ilyen csúcs laptop, mert amikor LAN partizunk nem kell annyi mindent cipelni (a bazi nagy gépet + kijelzőt + kábeleket)
Aztán rájöttem, hogy ha erre lenne ennyi pénzem, akkor inkább összeállítanék egy nagyon ütős gépet, a maradékból, pedig a DHL szállítását finanszíroznám
Na de ennyi nem lesz, úgyhogy marad a cipelés és a szerényebb konfig.
csüccs -
simonzé
addikt
A hírben szerepel valami másodlagos kijelző. Ezt mutassátok már meg, mert én nem találom...
I don't fit in. I fit out.
-
Esmein
nagyúr
Csinos kis dtr, sokkal kényelmesebb ezt cipelni, mint a ct dragont, meg a 22-es wide tft-t lanra
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Darth_Revan
veterán
Nem is tudtam, hogy még tesznek 8700M GT SLI-t új laptopba
Tudása szerint az ára kb 400-450e Ft lesz külföldön, Magyarországon pedig 800-900e -
cucka
addikt
válasz Darth_Revan #17 üzenetére
ki kell szórni valahogy a beragadt készleteket, már kanyarban van a 9000-es sorozat, meg amúgy sem volt túl sikeres sorozat az a 8700m.
-
Ijk
nagyúr
Mivel a vga nem fog bírni az 1920x1200-as felbontással, minden játék akadni fog majd rajta. Tehát játékra kb alkalmatlan (Visszavett felbontás játszik). A notik kijelzői számomra még most is katasztrófálisak (persze otthon spva monitorom van), nagyon rosszak a beteikntési szögek, ráadásul mai divat szerint jó kis tükrös felület miatt egy kis háttérfény is idegesítő. A full hd-hez a monitor túl kicsi, és a gép is zabálja az erőforrásokat, akksi aligha bírja sokáig.
200-300k-ért a régebbi játékokkal LANozni, esetleg vonaton filmet nézni talán megérné (bár nekem még úgysem). Gazdagok játékszere, ami 2 év alatt elavul./人◕ ‿‿ ◕人\
-
cucka
addikt
válasz Darth_Revan #19 üzenetére
nem rossz, csak már elavult, az sli ha jól tudom, még mindig nem működik minden játék alatt, sőt gyanítom, fogyasztásban is jobb az 1 darab 8800m, mint a 2 darab 8700m.
-
JoeYi
őstag
ez desktop noti, szóval kár nyavajogni az akksis üzemidőről, kb arra elég, hogy normál rendszerleállítást csináljon az ember, ha elmegy az áram.
Ami nagyobb baja lehet, az a hangja. Asus sose volt jó, ha a hűtés hangerejéről volt szó. Komojabb szívbaj nélkül beleraknak egy sugárhajtóművet, ha az kell a megfelelő hűtéshez, márpedig ehhez kelleni fog...
-
simonzé
addikt
A notik kijelzők minőségi hátrányát alá tudom támasztani. Munkahelyi gépm egy Dell Latitude D620 benne egy 14 collos TFT LCD. Na ez a csoda olyan színeket produkál, amik még csak halkan köszönő viszonyban sincsenek a rákötött 17 collos szintén DELL külső kijelzőn láthatóval. A notit tökéletesen szemből nézve a felül és alul látható amúgy homogén pl. citromsárga simán átmegy narancsba. Ez egy színkódolt mezőkkel rendelkező excel sheet esetében folyamatos fejmozgatást is jelent, mert nem egyértelmű hogy a pirosnak látott mező az valójábam narancs, piros, vagy esetleg okkersárga.
A két kijelzőt egymás mellé téve feltűnő hogy a fekete alapú háttérkép a külső kijelzőn láthatatlanul fekete, míg a notin egy nagyon fura középszürke. És nem segít rajta a kontraszt/fényerőállítás sem.Szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
rumos14
nagyúr
ezzel tökre egyetértek, ezért is választottam "ósdi" 1280*800-as felbontást a Dell Vostro-mhoz. Nekem elég, és a játékok is (relatíve) jól mennek natívban.
és igen, a kijelző sajnos elmarad a korábbi asztali gépemhez használt 3 éves Acer TFT-től, de akkor megnyugodtam, hogy ez így rendben van.
szóval egy ilyen notit venni durva, de aki megteheti, csak hajrá. -
H.O.D.
senior tag
Idióták, komolyan mondom. Tegyünk bele nagyobb VGA-t, de akkor tegyünk bele nagyobb kijelzőt is! Nehogy ki tudja hajtani az a szerencsétlen... Aki meg 17"-en Full HD-ra pörög, az megérdemli.
Szerk: Ijk: ott az igazság
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
lúzer
veterán
brutál!
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
X Factor
addikt
wow, lenne ilyen designal 15.4-es noti vmi átlagos, 150k körül, le is cserélnéma fujit.
Make things work
-
[CS]Blade2
addikt
Nem mindnél! Nekem például gamer msi notim van, és 1680x1050 a nativ, de szép a kép ettől kisebb felbontásban is
Teszből:
Amiről még mindenképpen érdemes szót ejteni az a remek kijelző. Láttunk már az MSI-től több gyenge kijelzőt is, ám a GX710-é a jobb TN panelek egyike, amit notebookokba pakolnak. Ráadásul a nem natív felbontásokat is szépen jeleníti meg, meglehetősen éles képet biztosítva. -
rumos14
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #32 üzenetére
megnézném élőben, de inkább levennék pár beállítást és hagynám a felbonást, nminthogy csökkentsem.
-
edipqe
senior tag
csak nekem tunik ugy, hogy kicsit vastagra sikerült?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
nekem msi gx610em van,
ha filmezek 2 órát bír(vonat, busz, hév, ágyban otthun), ja játszok játéktol függően minimum 1 órát bír (ami hát tényleg lófityisz,de még mindig jobb mint psp-t buzulni, ami játékélményben annyit ér mint ha tetriszeznék).
és 280 ért vettem (msi táskával és msi egérrel ami vjában a4tech gamer egér), sztem ez nem sok érte, nem a gazdagok játéka hanem az átlag emberé, a gazdagok játéka ugyan ez swarowsky kristállyal kirakva (kétszer ennyibe kerül, és ugyan azt tudja, csak bling-bling)
szerintem a csorók 120 alatt vesznek notit,
az átlag ember 120-350 között
a gazdagok, ahogy te fogalmaztál, megsugom, hogy hozzá se nyulnak egy 300k-s notihoz!
Ámen[ Szerkesztve ]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz Darth_Revan #38 üzenetére
hogy minek nevezzük, lényegtelen, az viszont nem változik, hogy ha teszem azt az ölembe akarom venni, nem szeretném, ha ilyen böhöm lenne.
Kicsit olyan a designja mint az sztk-s szemüvegegnek[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Gyönyörű, és király.
Árról pedig kuss, az ilyen notit csak megnyerni lehet, megvenni nem.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
zlin
tag
Attól, hogy vmit játékra terveznek, miért kell, hogy villogjon ? CsilliVilli ? 5kiló
"a súly a megbízhatóság jele.." - blöff"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
-
Tomics
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja az a 2 nyomorék nyák ami a kijelzőt tartja
Egy 150 ezres r61ibe ha bele tudnak tenni 3 nyákot amiből 2 fém akkor egy ilyenbe miért nem?PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest