Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz janes1976 #1080 üzenetére

    Én androidról váltottam, nem volt előtte Iphone-om soha. Nekem még a nehézségek ellenére is jobban tetszik ez a rendszer, mint az android. Persze ízlések és pofonok. Nem írom, melyik a pozitívum vagy a negatívum, mert csak megszokás kérdése mindegyik. Szóval:

    - Letisztultabb, átláthatóbb, optimalizáltabb rendszer.
    - Nincsenek laggolások, fagyással sem találkoztam még. Bár 2 hét után szép is lenne...
    - Nem szemeteli annyira tele a telefont, mint az android.
    - Androidos telómra a vásárlás után már csak kb. 1-1,5 évig jött frissítés (120-130 ezres teló volt). Szerintem az SE-re minimum 3 évig biztos, hogy jönni fog.
    - Nagyon gyors ez a telefon, 2-3 év múlva sem lesz gondja semmivel.
    - Nyilván mindenki tudja, hogy zártabb rendszer. De egy átlagfelhasználónak ez nem zavaró. A mindennapokban talán észre sem veszed. Aki szereti rendezetten tudni a dolgait, nem akarja telerakni mindenféle widgettel, egyébbel, annak egyáltalán nem probléma.
    - Mindent iTunes-szal tudsz csak rátenni, szinkronizálni kell, különben nem jelenik meg a telefonon. Bár ajánlották az iTools programot itt fórumon, azzal egy fokkal könnyebb, jobb, nem kell szinkronizálgatni.
    - Csengőhang max. fél perc lehet, és ugye ez nem lehet mp3, át kell konvertálni. Illetve az iTunes, iTools program valamelyikével már eleve rá tudod húzni az mp3-at, de az is átalakítja és természetesen akkor is max fél perc lehet.
    - Gyári videólejátszó nem játssza le pl. az avit, mkv-t. De nekem ingyenes lejátszók közül bevált az OPlayer Lite (ha nem vagyok fent neten, hirdetések sem jelennek meg).
    - Hiedelmekkel ellentétben mindent meg tudsz nyitni (mp3, pdf, doc, stb), valamihez kell külön alkalmazás, de ez androidnál is így van.
    - Bluetooth-os, átküldözgetős téma... mindenki tudja, bár manapság már nem sokan küldözgetnek egymásnak így semmit.
    - Gmail alkalmazással nekem nincs gondom, megkapom egyből az email-eket.

    ujjobbagya: hol találom ezt a beállítást, hogy bizonyos időközönként rezzenjen a telefon ha nem vettem észre az SMS értesítést? Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák