Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxyyyzzz111
tag
Várom a logikus magyarázatot h.mit nem értesz! Hosszu lenne leirni egy példát ami tavaly nyáron esett meg velem. Jó h.volt sms jelentés akkor!
Mindenkinek: minden iphonos elvakult és nem ismeri be ha vmi sz@r! Volt minden csucs telo a kezemben, nyomkodtam őket! Ezt bebuktad!
-
Danny750
őstag
válasz xxxyyyzzz111 #4451 üzenetére
Nekem meg a tulajdonomban, néha egyszerre több is és az iPhone az egyik legjobb...kis kompromisszum mindenben van...
(azt, hogy vmi szar elég erős kijelentés...)
De ne offolj itt tovább...vagy unatkozol, hisz érettségi szünet van?
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Tibee86
nagyúr
Nem unod állandóan? Tudja a ph-n már mindenki, hogy csóró vagy és csak álmodozol egy 5s-ről..
Ezért nem kell mindig trollkodni, illetve jöhetnének már új ellenérvek is, mint a bt-n csengőhangküldés...ha nem küldenek el pihenni, ahogy megszokhattad már.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Danny750 #4454 üzenetére
Nem is tudtad, hogy ez az egyik legnagyobb gond az iPhone-nal?
Akármerre járok, irigykedve nézem, ahogy felnőtt emberek küldözgetik egymásnak a fingós sms hangokat, és a jobbnál jobb csengőhangokat.norbi2010: Sejtettem, hogy ezért nem jött semmi válasz.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Mind az autópálya-matrica, mind a parkolás csak akkor érvényes, ha megkapod a visszaigazoló sms-t az igazoló kóddal. A kézbesítési jelentés semmit se ér, egyedül az sms-ben megküldött azonosító igazolja, hogy igénybe vetted a szolgáltatást.
-
kelzsoca
félisten
Látom pörög a topic.
~3 hét és én is csatlakozom egy 5s-el.
Hozzászólva a témához:
Az Android nem natívan fut a készülékeken, hanem egy virtuális gép "alól", ellenben az iOS, mint rendszer natívan fut az iPhone-on, tehát nem véletlen hogy kellően erős SoC és nagy mennyiségű RAM kell ahhoz, hogy az Android megközelítőleg olyan sebességet tudjon felmutatni, mint egy iOS, de ez még nem minden, ugyanis a két rendszer teljesen másképp működik, az Android az erőforrásokat egyenlően osztja szét a futó folyamatok között, ellenben az iOS-al, ami mindig az előtérben futó folyamatra maximálizálja az erőforrást.
Ez két akkora előny az iOS-nál, amit egyszerűen nem lehet behozni a jelenlegi formában, nem véletlen hogy a Google kísérleti jelleggel teszteli az ART futtatókörnyezetet, ami egy kicsit gyorsíthat még az Android rendszeren a dalvik nyugdijazásával. -
Zjunior
veterán
-
jaszy91
aktív tag
válasz joefasalasso #4463 üzenetére
Rendben, pár nap
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
206 cc
senior tag
válasz kelzsoca #4460 üzenetére
Nahát!!Nem is gondoltam hogy iphone-os topikban láthatlak..Hol van már a jó kis Blade,HD2,Note időszak...Utólag is köszi a sok romot és segítséget azokból az időkből.
Mióta almás telót használok ezek feledésbe merültek...igaz nyugodtabban is alszom...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Tibee86
nagyúr
válasz xxxyyyzzz111 #4467 üzenetére
Úgy hiányzik mindkettő, mint egy falat kenyér, főleg az otg...
-
jaszy91
aktív tag
válasz xxxyyyzzz111 #4467 üzenetére
Hagyd már abba a trollkodást
Aki iPhone-t vesz, nem véletlenül veszi.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Kryssz92
újonc
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, aki rendelkezik Iphone 5s-el , hogy milyen az üzemideje? (gondolok itt olyanra,hogy,ha reggel elmegyek otthonról és napközbe netezek kicsit meg játszok bírja-e estig?)Telefonvásárlás előtt vagyok, és régi telefonom nagyon kevés ideig bírta.Légyszíves ,ha valaki tudna ,erről információt adni írja meg! Köszönöm
-
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz Kryssz92 #4473 üzenetére
Nagyon sok változótól függ a telefon fogyasztása, fényerő, mennyit milyen játékkal, stb... de reggeltől estig biztos bírja, nekem még a négy év alatt soha nem kellett napközben rátölteni, mindig kihúzta estig míg rátettem a dokkra (sokszor van, hogy még 50-60%-on áll ilyenkor). Igaz, én szinte soha nem játszok, de elég sokat fotózok és netezek. Az 5s-nek a legjobb az akkuideje az iPhone-ok között, szerintem nyugodtan bevállalhatod.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Kryssz92
újonc
válasz Gadgetfan_ #4475 üzenetére
Köszönöm
-
TMT7TMT7
tag
Hello mindenkinek, múlt héten váltottam vissza 5S-re G2-ről. (s bár LG-nél dolgozok,de soha többet android )
Westendben vásároltam a telót,egyik GSM-ben, eladó nagyok korrekt és segítőkész volt, apple gari van rá (ezt a boltban be is regisztráltuk rögtön),elmondta hova vigyem ha gond van, hol kedvesek,hol kevésbé.
Telefonról így egy hét után pár szót: üzemideje átlagos, az egy napot (reggeltől-estig) intenzívebb nyomkodás mellett is kibírja,35% körüli automata fényerőn (bkv-n zenehallgatás, játék, munka közben is szünetekben webezés,játék, email,fb olvasás). Ujjlenyomat olvasó nagyon jól működik. Egyszerű de nagyszerű, minden tökéletesen működik. (ahogy kell)
Androidot is szerettem,de számomra ezt jobb élmény használni, az én preferenciáimnak jobban megfelel. Szóval legalább 2 évig telefon lesz -
Gábor-KJ
őstag
válasz TMT7TMT7 #4477 üzenetére
Sziasztok!
Van most nálam egy ilyen telefon (új, T-s, 16GB, ezüst)...
Decemberben próbálkoztam eggyel, de valahogy nekem a 4S jobban bejött, mint feeling...
1-2 dolog viszont akkor is és most is zavar egy kicsit - éspedig:
Akárki akármit mond a 4S-nél egy fokkal jobb volt a hangminőség és ezt másoktól is hallom.
Elképzelhető, hogy ez is és az is jó, csak esetleg másként szól illetve szokatlan ennek a hangja.
(viszont a leírásomban lévő Motorola klasszisokkal jobban muzsikál ezen a téren)A masik a GG üveg minősége, ami sajnos igencsak szedi a hajszálkarcokat... ("ránézéstől is")
Végül ami számomra egy vicc az a 2G használatának illetve adatforgalmának mellőzése.
Ezutóbbi azért is kellemetlen, mert egyrészt így nem meglepő, hogy van panasz a készenléti időre, masrészt meg nincs azon a színvonalon egyik hazai szolgáltató sem, hogy a nyeklik-nyaklik 3G-4G hlózatán stabilan álljon egy készülék.
Amúgy tetszik és valahogy hiányzott a keszülékeim közötti összhang, de még heZittálok rajta...
Remélem nem trollkodásként veszitek az észrevételeimet és igazából kiváncsi lennék a ti vélemenyetekre is.?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gábor-KJ #4478 üzenetére
Sokadszorra írod már ezt le (mikor melyik nickeddel, láttam a másikat eléggé lepihentették), én sokadszorra is csak azt tudom írni rá, hogy klaszisokkal jobb a hangja, mint a 4s-nek volt, azon sokszor fülelnem kellett, hogy max hangerőn halljam a másik felez, 5s-en nagyon ritkán kell addig felvinni. (Már a felvetés is furcsa, hogy rosszabb hangszórót raknak bele, mint a 2 évvel korábban kiadott telefonjukba..)
4/4s-en nem használtam fóliát, hajszálkarcmentesen adtam el mindkettőt, nem gondolnám, hogy az 5s-en silányabb üveget használtak.
A 2g dolgot megértem üzemidő szempontjából, viszont az Apple-tis meg lehet érteni, hogy prémium gyártóként nem foglalkozik már ilyen elavult edge-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Tibee86 #4479 üzenetére
Egyszer leírta akkor a barátom és mivel már fél éve volt és nem emlékszem pontosan a dologra - ezért kérdezem most én.
Köszi a választ a fakultatív monológ viszont nem érdekel!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Kryssz92
újonc
Még azt szeretném megkérdezni, hogy iphonra,ha másolok world,txt meg pdf dokumentumokat hova menti? Ha jól tudom nincs fájlkezelője ,mint droidosoknak az IOs, hogy oldja meg ezek tárolását?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Tibee86 #4481 üzenetére
Akkor tünök fel amikor kérdésem van, ha éppen ekkor, hát akkor...
De majd legközelebb engedélyt kérek
Amúgy a válaszok megnyugtatóak, úgyhogy lehet megtartom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tomcsi23 #4487 üzenetére
Hát őőő izzzééé khmmm pfff - nem is tudom talán a pisztácia szín+a fehér és a frissesség sugallata...
Vagy nem?
Nekem tecc!
-
teguran
tag
Vszn alap kerdes, de idegesit:
Ha feloldom a kepernyozarat, megjelennek az ikonok. Az also 4nek a szurke hatteret el lehet tunteni?
Amit beallitok hatterkep, annak az aljat lecsapja, ahelyett, hogy az egesz hatterkepet latnam -
Kryssz92
újonc
Azt valaki meg tudná mondani, amikor facebook messengerbe kapok word fájlt ,hogy tudom menteni ?
-
teguran
tag
válasz Gadgetfan_ #4491 üzenetére
Megtudnad adni az eleresi utvonalat? Nem talalom. Koszonom!
-
norbi2010
őstag
Az előlapi hangszóró egy csepp kakaótól tönkre mehet?
-
metju
tag
Hello.
Mindenkit üdvözlök!
Egy hete Én is beléptem az iphone tulajok közé.
Ma azt tapasztaltam egy kis net, egy kis letöltés, egy kis zenehallgatás közben, hogy a telefon eléggé elkezdett forrósodni, méghozzá a jobb oldalán, a SIM kiadó tű felett. Ez normális jelenség? Más is tapasztalta mar?
Előre is köszönöm a választ . -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
iPhone 5S vásárlásán gondolkodom. Van egy ajánlat. Telekom függő, bontatlan doboz. A kérdésem az lenne, hogy mennyire kockázatos megvenni egy ilyen készüléket? Gondolom előfizetésre lett vásárolva. Esélyes, hogy tiltani fogja a T. Esetleg le lehet informálni, hogy a tulaj fizeti-e rendszeresen a havidíjat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest