Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz SpongyaBob #10750 üzenetére
Arra gondolsz, ami mindent visszarak, SMS-től, beállításoktól kezdve? Csak azért, mert nemegyszer használtam.
Tibee86: a kérdező említette az iTunes-t, azért írtam.
Ja: van WP-s készülékem, iPad-em, asszonynak 5S, plusz cégesnek mindkettőnknek droidos vasunk.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz ::Trunks:: #10746 üzenetére
Hagyjuk már ezeket az összeesküvés elméleteket!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
::Trunks::
senior tag
válasz tylerddd #10752 üzenetére
Szívesen várom ,és szerintem még elég sokan velem együtt ,hogy esetleg megcáfold valamilyen nyomós indokkal. Én írtam egyet ,hogy miért lehet nekik "biznisz" ezt így csinálni. Tipikus villankörte effectus.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Kbali
nagyúr
válasz ::Trunks:: #10753 üzenetére
Gondolom te sem dolgiztál még szoftverfejlesztőként, mert akkor nem mondanál ilyet
-
senior tag
Én csak az észrevételeimre tudok hagyatkozni ,szép sorban kifekszenek a frissítések után, már az 5S-en is észrevenni, az enyém konkrétan 2x is lefagyott már mikor lehúztam a status bar-t . Érdekes az elött sosem csinált ilyet.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
VoidXs
nagyúr
válasz ::Trunks:: #10753 üzenetére
Na, akkor tegyük tisztába. A brutális belassulás egyedül i4-en volt jelen, 4S-en az iOS 8 is tökéletesen fut. Folyamatosan adták hozzá az újabb és újabb háttérfolyamatokat, amik egyre nagyobb teljesítményveszteséget jelentettek CPU terén. Ha nagyon figyeltél, talán még észre is vehetted. A kegyelemdöfés az iOS 7 volt. Ott a problémát nem ez okozta, leginkább azért láthattál lassulást, mert a rendszer sokkal összetettebb képeket kezdett el használni (lásd új Fotók vagy Emlékeztetők app), és mivel a GPU teljesítménye hetede volt az iOS 7 alá ajánlott készülékeknek, ezeket nem bírja el. Maguk a műveletek ugyanolyan gyorsak, a szaggató animációk okozzák a lassúság illúzióját, de a UI-t nem változtató nagy teljesítményigényű szoftverek, például az Asphalt 8 a frissítés után is változatlan sebességgel futott. A betöltési sebességek alapból lassúak voltak, mivel a memóriája nagyon proletár minőségű. Egy Sony Ericsson Xperia X8-cal versenyeztettem Angry Birds indulásban, annyira.
TL;DR: Volt az iPhone 4, egy olyan telefon, ami éppen csak vitte az iOS korábbi verzióit, és erre jött a 7, ami hozzáadott elég komplexitást, hogy a GPU-t padlóra küldje. A betöltési sebességek az elején is nevetségesek voltak. Jött a 4S, amibe sokkal gyorsabb grafikus processzor és normális memória került, és a sebessége a legelső rá megjelent szoftver óta töretlen.
TL;DR-ebb: i4-ig minden iPhone nevetségesen lassú, csak a 4 kapott egy olyan szoftvert, amit már tényleg nem bír el, így az lett minden ilyen összeesküvés-elmélet alapja. 4S óta már minden iPhone tökéletesen, ugyanúgy viszi a rendszert.
LegTL;DR-ebb: Nem.
#10756: A problémádat egy restore megoldja. Nekem folyamatosan szűzre frissítve, backupból visszatöltve, egyszerűen képtelen az alap szoftver 10% fölé terhelni a telefont. Egyszer volt egy olyan beakadása, hogy 95%, amikor nem csináltam semmit, és az akku szépen egy forró telefon mellett elszállt, de mint már mondtam, restore, és gond egy szál se.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
werszomjas
addikt
üdv
van itt olyan aki nexus 5-ről váltott 5S-re?
Nincs gondom a nexussal, de bepróbálnék egy 5S-t, csak nem tudom, visszalépés lenne-e.
üdv
-
kosztya2025
tag
Sziasztok, valaki tapasztalt már olyan jelenséget, hogy a rezgőmotor pár rezgés után kikapcsol teljesen véletlenszerűen. Sajnos ezt nem mindig csinálja, valakinek van valami ötlete?
-
Gábor-KJ
őstag
Eladtam... Sziasztok.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
VoidXs
nagyúr
válasz kosztya2025 #10759 üzenetére
Inkább szoftveres hiba lehet, de nem láttam még ilyet.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Noxy
veterán
válasz kosztya2025 #10759 üzenetére
Valszeg rezgőmotor hiba.
Egy 4S-n pld ki sem kapcsolt.
Próbálj meg egy restoret, majd ujként beállítani, mielőtt szervizbe viszed.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
cirx
senior tag
-
senior tag
Sziasztok. szeretnek egy visszaallitast a telefonomon ,mert teljesen be van hulyulve. Nyomtam egy biztonsagi mentest, lementi a fotokat,videokat is? Ha nem nincs valami egyszeru program amivel le tudom menteni a gepre? Icloud-ba nem fernek. Koszi
-
Kbali
nagyúr
válasz ::Trunks:: #10764 üzenetére
Ehhez pl. nem kell semmi külön szoftver, mert gépre dugva a képek, videók simán lementhetők.
-
Noxy
veterán
válasz ::Trunks:: #10764 üzenetére
iTunes is ment mindent.
Egyszerű program az iCould for Windows.
Amúgy meg + 15GB az iCloudban 1€/hó.
Vagy 1TB ingyen csak a képeknek a Flickr-ben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tylerddd
veterán
Komfortérzetre nagyon jó a 0.1-es üvegfólia, de ba**ott könnyen reped
-
tylerddd
veterán
-
Noxy
veterán
válasz tylerddd #10769 üzenetére
Amiért felraktad, azt a funkciót betöltötte.
Mennyibe is került? Kijelző csere ? $$
Most ha 0.3 raksz rá, és az is törik ha le ejted, akkor mit raksz fel ezután? Üveg fólia védő fóliát?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tylerddd
veterán
Lehet, h a 0.3-as nem repedt volna el ettől a balesettől. Mert tényleg ló**** volt, amit kapott. Ha nem lett volna a telón semmi, szerintem karcon kívül nem lett volna baja.
Illetve azt hiszem csak 0.3-as van már csak itthon. De ha van mindkettő, akkor ráteszem őket. Csak azt nem tudom, h melyiket tegyem alulra?! Nem rossz ötlet ez az üvegfólia védő fólia!
De lényeg a lényeg, csak azt akartam ezzel, h nem gondoltam volna, h ennyitől megsz**ik az üveg. Most már tudom, h mit bír.
-
Taci
addikt
Mit gondoltok, lesz 5/5S-méretű új iPhone?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
válasz univerzita #10774 üzenetére
Gondolom előző generációs vasakból összepakolt készülék lesz baromi drágán.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz univerzita #10777 üzenetére
A legújabb iPod Touchon alig kell majd alakítaniuk
-
senior tag
Srácok. Az iTunes a biztonsági mentésnél a képeket hova menti?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ::Trunks:: #10780 üzenetére
Spéci struktúrája van a mentésnek. Külső program tudja kezelni, pl iBackupBot.
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #10777 üzenetére
Még azt se tudjuk pontosan milyen lesz a 6S pontos tudása amit a napokban mutatnak be, de te már tudod jövőre mit kap meg a kisebb széria ha egyáltalán lesz... Jós vagy?
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #10782 üzenetére
Gyakorlatilag már minden kiszivárgott róla és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, h szerdán az Apple összefoglalja majd ezeket egy keynote-on. iPhone fronton nem hiszem, h meg fogunk lepődni, kivéve ha bejelentenének egy 4"-os készüléket
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #10786 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy nem fog fejlődni, hanem arról hogy te már tudod hogy lesz ( amúgy szerintem is, de kijelenteni nem lehet biztosra, mivel nem tudjuk), és azt is hogy az i6 tudását kapja meg. Amit max a fejlesztők tudnak, nemhogy te. A 6S ről meg pár nappal előtte persze hogy sok mindent tudunk, de az hogy 100%-osan milyen is lesz csak szerdán derül ki.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz B-L-A-C-K #10787 üzenetére
Akkor elnézést,nem tudom csak gondolom. Abból indulok ki hogy a Apple -hez közelálló újságírók már miket írták. De negondol aszt hogy ezeket a híreket nem maga Apple szivárogtassa ki. Csak egy példa: a Air2 megjelenése előtt 2 hónappal megírták hogy 2GB ram lesz benne. Nagyon kevesen gondolták hogy így lesz,maga a Apple még a bemutatón sem egy szót nem szólt hogy mennyi van benne holott mindenkit ez érdekel legjobban. Ami a kissebik iPhone -t illeti biztos nem a mostani 5s hardverét kapná hanem a A8 processzor mert a 6s -ben valószínűleg a A9 lesz. De vitatkozni nincs szándékomban, én csak eszt gondolom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #10788 üzenetére
Azt is tudtuk hogy i6ba zafir üveg lesz, végül nem lett, és még sorolhatnám...
Na de persze nem kötekedni, meg vita keltésnek szántam amit írtam, a lényeg biztosat csak a bejelentéseknél tudhatunk, nem 1 évvel előre.
-
univerzita
addikt
válasz B-L-A-C-K #10789 üzenetére
Igazad van.Viszon amit a zafírt illeti a Apple talán még szeretett volna aszt használni csak a gyártó tönkrement és már nem volt idejük reagálni. Külföldi sajtó úgy írta hogy a kissebik modell akár fél éven belül megjelenhetne( jövőre tavasszal). Viszont ez egy nem szokványos bemutató időpont. Én kíváncsian várom a fejleményeket mert egy kissebre beruháznák.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #10790 üzenetére
Ha annyira akartak volna és nem jött össze, akkor most 1 évük volt rá összehozni, és a 6Sbe se lesz elvileg.
Amúgy már én a 6S-t is várom, 18-án elvileg már a kezembe is lesz egy 64-es.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #10792 üzenetére
Igen hibás lehet mindig, de szerencsére alig voltak eddig hibás darabjaim pedig már több mint 20 iPhone-om volt. Itthon élek, egy barátom hozza nekem kintről.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz SpongyaBob #10785 üzenetére
Nem tudom, h ti mennyire figyelitek a külföldi mobilos oldalakat, de anno már az i6 sem hozott semmi meglepőt. Lehetett tudni, h milyen lesz a dizájn, konkrétan mutogatták a kijelzőt, a hátlapot, tokgyártóktól kikerültek mockup készülékek. A specifikációkat is a felbontástól kezdve az i6+ kamerájának OIS képességéig, mindent lehetett tudni. Az S verziókról meg ne is beszéljünk. A keynote után is pl. handrásék is megmondták, h kb. semmi olyat nem mutattak, amit addig ne tudtak volna.
Kb. szerintem utoljára az Apple az első iPaddel robbantott, azóta minden termékfrissítés kiszivárog. Meg talán a tavaly bejelentett új MacBook-ot nem várta senki. Az Watchról is azt nem tudtál, amit nem akartál.
Az pedig egy dolog, h ezek találgatások, de 90%-ban be szoktak jönni az utóbbi időben. És persze én sem vitatkozni akarok, de ezek tények. Szerdán mindenképp megírom, h mi olyat mutattak be az új készülékkel kapcsolatban, amire nem számítottam. Én a 2GB ramot várom talán a legjobban, biztosan lesz A9 két maggal, dizájnban ugyanaz, de megerősített házzal (ezt viszont nem fogják reklámozni a keynoteon), 12-es hátsó és 5-ös első kamerát jósolnak és állítólag elöl valamilyen szoftveres módon vakuképes lesz, gondolom a kijelző fényével játszanak majd. A Force Touch is valószínűsíthetően belekerül és elvileg emiatt vastagabb lesz 0,2mm-rel. Ennél mélyrehatóbban nem kellenek infók, a lényeg kb. ez. Remélem az ára marad egyébként, mert már így is túl van jóval egy lélektani határon. Én is egy 64GB-os feketére hajtok egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest