Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
-
ádika86
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #10257 üzenetére
nagyon köszi a választ!
garancia még van rá egy hónapig, de igazából a oldalán lévő sérülésen kívül semmi baja. úgyhogy kétlem, hogy kapnék egy új készüléket puszira
ha ki szeretném tisztíttatni a telefont (nyaralni voltam és leejtettem a homokba, biztos nem tett neki jót) plusz az oldalán lévő sérülést megcsináltatni, ti melyik iphone szervizt ajánljátok?
isamurai-t és az appsolute nevű üzletet néztem eddig
-
Zapolap
csendes tag
válasz Regiee #10353 üzenetére
Hali
Igen, erdemes.
Baratnomnek az volt, hogy 2 havonta random kikapcsolt a telo es se resetre se nagyon itunesra nem reagalt. Majd ha ugy gondolta bekapcsolt. Valami wdt error volt a logokba errol. A hatterkepe szetvolt mosodva ha ujra bekapcsolodott.
Bevitte az iStyleba (westend), es kb. hulyenek neztek, hogy nincs semmi hiba. A srac meg el is kezdte mondani, hogy ez teljesen normalis, mert anno csinalt neki az i4 is ilyet. -no comment-
Meg abba is belekotottek, hogy biztos azert szar a hatter a bekapcsolas utan, mert a kijelzo nem eredeti. Csak ujonnan vettuk es ez kizart. De a csavo nezett nagyokat..
Csinaltak rajta egy szoftver frissitest, annak ellenere, hogy mondtuk, hogy mi is csinaltunk es, hogy uj szifonkent allitottuk be. Volt pofajuk igy vissza adni, es le irtak, hogy uj szifonkent allitsuk... Ugy, hogy mondtuk a beadaskor, hogy ezen mar tul vagyunk.Majd ra egy honapra megint eljatszotta ezt, de ejjel. Baratnom kb. majdnem elaludt, mert arra kel meloba.
Bevitte stb., es akkor kicsereltek neki ujra. Igaz, legutobb mar nagyon vissza se kapcsolt.
Szoval, nem egyszeru a gari. Szeretik hulyenek nezni az embert es megmagyarazni. Mondtam, hogy most is visszaadjak szoft. frissitessel ne irja ala a papirt. Szerencse erre nem kerult sor. De erdemes, mert elhuzodhat a gari. Igy osszesen kb. 20 napot volt a szerviz bevizsgalason a telo. Csere keszuleket nem adtak. Szoval, ne gari lejarta elott 1-2 nappal add be. Mert a vegen meg kitalalnak valamit...[ Szerkesztve ]
iPhone 5s
-
jeska
tag
válasz univerzita #10361 üzenetére
Értem😀
Akkor ezek szerint ha szukseg lesz a helyre akkor a rendszer csinalmaganak helyet ??Az ember sohasem csak önmaga: inkább kombinációja mindazoknak, akikkel valaha dolga volt
-
Tibee86
nagyúr
válasz univerzita #10361 üzenetére
Nem így van, az 'egyéb' nem tartalmazza egyetlen alkalmazásnak se a "szemetét", másból áll össze.
"Az alkalmazások és az általuk létrehozott dokumentumok tehát mind az Apps csík méretét növelik."
Itt szépen le van írva, hogy mi tartozik oda, és hogyan csökkenthető.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok - nem tudja valaki, hogy a Chrome Castra hogyan lehet feltükrözni a képeket pl.?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Regiee
aktív tag
válasz Zapolap #10358 üzenetére
Nos kaptam emailt hogy nem talaltak semmi hibat es uj keszulekkent beallitottak szoftverfrissitessel. Ugy latszik hiaba mondtam el hogy ezeket mar megcsinaltam. Mitevo legyek? Ha nem is egybol de egy ido utan biztos vagyok benne hogy ujra ezt fogja csinalni es lehet akkor mar el is kesek a munkabol miatta es hat nem ezt varom egy ilyen felso kategorias telefontol azert.
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Noxy
veterán
válasz VoidXs #10367 üzenetére
AirPlay mond neked valamit?
Használtad már? Van Apple TV-m meg Rasbery-m is a félig buta Samsung TV-hez, de mind2 átnyomja fotókat videókat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Letöltöttem a NOKIA herét, hogy használjam offline térképként. 3nap múlva elutazok barcelonába és ott nem lesz wifim és mobilnetem. A kérdésem, hogy ilyenkor külön le kell tölteni barcelona térképet vagy a telepítés során letöltötte az összes térképet?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Zapolap
csendes tag
válasz Regiee #10368 üzenetére
passz. nem tudom mi a megoldas. nekunk szerencsenk volt. masodik beadasnal mar ugy vittuk vissza, hogy mar vissza se kapcsolt. egy tanacs, beadas elott ne allitsd vissza. mert akkor torlodik a diagnosztika is.
ha legkozelebb kikapcsol, ne vard meg mig visszakapcsol. hanem minnel elobb ugy vidd be. mondjuk a mienk a legutolsonal mar az istyleba se kapcsolt be. es rohadtul meleg volt igy kikapcsolt allapotban is. hibanak azt irtak, hogy a kepernyo nem kapcsol be.azt en se ertem, hogy mi is elmondtuk es jegyzokonyvbe is vettek, hogy: csinaltunk full resetet, szoft.frissitest is es uj iphoneos dolgot is vegig zongoraztuk.
melyik uzletbe vitted?
[ Szerkesztve ]
iPhone 5s
-
Regiee
aktív tag
válasz Zapolap #10375 üzenetére
Árkádba vital be, az estett útba a leggyorsabban. Mindegy ha megint baja lesz beviszem az Andrássy útra és utána már nem törődök bele ebbe. Jobb ötletem nincs. Csak az lesz a szívás ha pont gari után lesz megint baja, mint ahogy szokott ez lenni általában a műszaki dolgokkal.
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Immy
őstag
Offline tripadvisor létezik IOS-re?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Zapolap
csendes tag
[moderálva] jol nezki, sajna en nemtudnam feltenni. nagyon bena vagyok
[ Módosította: radi8tor ]
iPhone 5s
-
VoidXs
nagyúr
Használtam, igen. Gépen vettem fel vele iPhone játékot, Reflector + ShadowPlay kombóban. Viszont az eszköz egy ChromeCast. Chrome = Google, Google = Android. Az olyan távol áll ettől a topiktól, mint a "használt fűnyírót keresek Bonyhádon".
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Süvi
őstag
Mi az alábbi alkalmazást használjuk, amikor nem autóban ülünk, nekünk bevált:
citymaps2goMég ingyenesen szereztük meg, azóta nagyon sok várost és térséget feltettünk.
-
B-L-A-C-K
titán
Kikapcsolásig lemerült iPhone 5S XIAOMI 10000mAh Power Bank-os töltéssel 100%-ra 1 óra 54 perc.
Sorszámozott 100%-osan eredeti termék, most akcióba ~3700 Ft, szürke színben. Csak ajánlani tudom, rendelést követően kb ~4 hét mire megérkezik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest