- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz hoffman_ #9452 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok nyilatkozni!
Jobban belegondolva nem is mondhatnám tökéletesnek, mert miután rákerült a telefonra, a párom leejtette a készüléket és megrepedt az Iphone üvegje. A toknak nem lett semmi baja, a tok üvegjének sem, viszont a 4S előlapja cserére szorul. Ettől függetlenül tényleg meg vagyok elégedve a termékkel! Ha Hódmezővásárhely környékén jársz, nagyon szívesen megmutatom!
Az eladót belinkelhetem és akkor te is ugyanilyet kapsz.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
köszönöm a korrekt véleményt, és a felajánlást sajnos az nem a szomszéd, szóval ez a része kimarad jómagam WP8 alatt garázdálkodom, egy barátomnak keresek, továbbítottam az illetékesnek, és ő eldönti, hogy mit szeretne, még UAG tokokat vadászott hozzá emellett. ha úgy alakul, akkor írok az eladó ügyében
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
xors
senior tag
válasz babaresz #9448 üzenetére
Én először azthittem az üveg hátlapot kicserélik fára tulajdonképpen egy hátlapfólia fa tapintással meg ugye nagyon vékony fából. Kérdés meddig marad rajta, de az biztos hogy túlárazott elég rendesen, meg nekem nem tetszik, hogy körülötte még egy kicsit fekete marad... De ez személyes vélemény, sokak szerint nekem van a legrondább tokom, szóval lehet nálam rossz valami (bár élőben eddig mindenkinek tetszett)
-
akos86
aktív tag
Eladó egy iPhone 4S hibátlan állapotban a telefon karcmentes és minden hibátlanul működik. Érdeklődni a 0630/644-0887 telefonszámon lehet.
(Nem az enyém a telefon csupán az egyik barátom kért meg rá hogy posztoljam ki.)
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
Használt 4S vásárlása esetén mire kell jelenleg odafigyelni?
Milyen típushibák lehetségesek?
Első iPhone-om lenne, nem akarok befürödni rögtön... 95e egy 32GB-os modellért milyen ár?
-
eames
tag
Iphone 4S-re szeretnék tokot venni. Olyanra gondolok, ami csak a szélén fut körbe, nem takarja a hátulját. Tudtok megbízható üzletet, ahol jó minőségű tokok vannak?
-
GGMPC
őstag
Na eddig ment a sorstalansag 4S utan...
Nagy dilemma volt, de megvan az 5s ezust szinben...
Viszont nem tunik valami anyagdusnak.
Bluetooth-on iszonyat rossz a hangja, de nem azert mert hibas, hanem mert ez ilyen... Kicsit idegesit!
Azt pedig nem ertem, hogy miert csak 3G es LTE kozott lehet valasztani - ez egy baromsag, mert nalam a 4S mindig 2G-n volt es csak akkor kapcsoltam at, amikor neteztem vagy mas adatforgalmat igenylo dolgot csinaltam!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
-
-
Jamesb2
aktív tag
Ma lefagyott a cucc. Fényképezés közben felhívtak, beszéltünk, utána fekete képernyő. Restart után megy rendesen.
Ez most mi?Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
nylontacsko
senior tag
Hívásvárakoztatást (ha én hívok valakit és nála várakozok), jól látom, hogy nem jelzi a készülék?
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Ma kelek fel és az fogad,hogy a 4s nem tud csatlakozni a wifihez.. Kifejtem bővebben mi a probléma.
A házban 2 wifi"pont" van ugye(3 emeletes).
Ma kapcsolnám be a wifit és nem jelent meg felül az a wifi jel,hogy kapcsolódott gyanús is volt megnéztem beállításokban. Az fogadott,hogy a fenti wifi"pont"ot már nem is érzékeli csak a lentit ami kb 5méterre van tőlem és nem csatlakozik rá azt írja ki "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz: "és itt a wifi neve" .
Mobilnetről megy itthon ami nem annyira hasznos számomra, illetve nem csak ezért hanem ,hogy mi baja lehet a wifinek.
Szerintetek mi lehet? Tudtok valami tanácsot/javaslatot adni, hogy mi lehet a gond,mert elvagyok keseredve most az előbbinél is wifi probléma volt csak nem ilyen "tünettel".
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Tibee86
nagyúr
válasz roberto211 #9477 üzenetére
Hálózati beállítások törlése. Hátha segít.
-
Tibee86
nagyúr
válasz roberto211 #9479 üzenetére
Nincs ötletem sajnos.
Szakmaiba írj, ez a topik nem pörög egyáltalán. -
hemo
tag
iphone 4s-nél hova ha csinálok egy nevet és telefonszámot azt belső memóra menti vagy sim-re.
Azt meg lehet oldani, hogy egyes számokat simre rakja másokat meg memóra?
régi telefonoknál lehetett azt állitani..
köszönöm -
tylerddd
veterán
Állítólag megjelent a JB iOS7-re, készüléktől és verziótól függetlenül mindenre jó!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
amulet
senior tag
ma készítettem sok fotót az i4s-el, és azt tapasztaltam, hogy nagyon szar képet csinál. A fotók homályosak, elmosódottak, a fotók 90% ilyen
Még nyáron mikor a 6.1.3. volt sokkal profibb volt. Ez ez ios 7 hibája? vagy csak nálam van így?
Nektek mi a tapasztalatotok a fotózásról? -
tylerddd
veterán
-
kosztya2025
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogyha most veszek az aqua-ból fekete 32gb-os 4S-t akkor milyen iOS verziólesz rajta? El szeretném kerülni az iOS 7-et.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz kosztya2025 #9499 üzenetére
Próbálta valaki a JB-t? Ha fain akkor áttérek i5-re, van itthon egy. Navi miatt kell.
Szerk:
Nem válaszolni akartam csak mellényomtam[ Szerkesztve ]
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa