- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz vadászcsiga #9146 üzenetére
Ez furán hangzik, bár még nem olvastam utána ... csak fura. Hogy erre ne figyeltek volna oda, a firmware-re ...
-
GGMPC
őstag
Pedig van ilyen, hogy a szoft kiut egy hardvert - esetleg alaplapra is vaghat telefont - de ezutobbi mar droid szokas!
Amugy szerintem az lehet a gond, hogy (ha) be van kapcsolva a wifi amikor gyalulsz...
Pl. ujratelepites utan a 3G megy, de maga a 3G a menuben ki van kapcsolva - tehat ott mar van egy utkozes a harver es szoftver kozott - az mar csak cseresznye, hogy egy 3G ki-bekapcs EZT az esetet megoldja.
Vagy rosszul gondolom?
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #9156 üzenetére
En sem - viszont a 3G mutatvanyt minden ilyen jellegu attrakcio utan latom es erzkelem - ebbol kifolyolag gondoltam, hogy lehet, hogy egy ilyen dolog allhat a hatterben!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Mr.Chow
tag
Srácok!T-mobileos iPhone 4S 64GB, 2012.júniusába vásárolt,elejétöl fogva elöl-hátul folia védi tehát karcmentes,szerintetek ezért mennyit lehetne kérni ha eladóvá tenném,ami még nem pofátlan?(2014.junisában adnám el.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro
-
nagysuhi
tag
Majd megírom, hogy mit mondanak holnap a szervizben
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Mr.Chow
tag
válasz roberto211 #9160 üzenetére
Ennyire kevés?Mert a hardverapron látok ennyiért 16osokat
iPhone 14 Pro
-
amulet
senior tag
Visszatértem újra az ios közösséghez, azaz 1-2 nap múlva. (futár hozza)
Nem vált be az s4 mini és a droid, ősuinte leszek, hiányzik a ios, még akkor is ha csicsás ez az új.Ha kíváncsiak vagytok miért térek vissza, és mik a tapasztalatok megírom.
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok kérdésem lenne: Feleségem I4S készüléke a következőt produkálja mióta frissítve lett 7.03-ra. A készenléti idejével semmi baj nincsen, viszont ha bármit el kezd használni a telefonon akkor szemmel láthatóan csökken az akku töltöttsége. Nagyon gyorsan ugrál le a százalékos jelzésnél. Valami megoldás van esetleg vagy várjuk a következő frissítést :-(
-
roberto211
őstag
válasz Mr.Chow #9162 üzenetére
Szerintem ha 80ért elmenne nem olyan kevés az.. Jövőre meg azért lesz sokkal neccesebb mert szerintem akkor már ritkán vagy ha keresnek is akkor olcsón keresnek majd az emberek 4s-t. De valószínűleg le is fog menni az ára rendesen..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
GGMPC
őstag
Basszus - nekem is volt ilyen - amikor eladtam a sima 4-t es kb. 2 nap mulva rosszul voltam, hogy nincs mar meg - de amikor atadtam az is olyan nehezen ment!
Aztan amikor a fogorvosom a rendeloje pontbevaltasara berendelte a T-tol a 4S-t, akkor nagy boldogsag volt am!
Lehet, hogy a mostani hisztimnek is ez lenne a vege - ezert jobb ha masodik keszuleknek ujitok be valamit!
Viszont eddig az IOS7 csalodas - EDDIG!
szarszung mini-tol mit vartal - egyertelmu visszalepes!
Talan egy Motorola Droid Mini (ami persze nalunk nincsen) mar boldogga tett volna - vagy egy HTC One Mini, de ez a kis fis-fos tutira nem a te keszuleked!
[ Szerkesztve ]
-
amulet
senior tag
Ami kiborított, az az összevisszaság a droidban. Kezdve a kezdőképernyővel, ahol a sok képernyőn azt sem tudtam hol vagyok, semmit nem találtam meg, a másik a pc-s csatlakozáskor azt sem tudtam hová tettem a dolgaimat, a fotók megkeresése, stb...
Így legalább veszek egy zsír 4s-t a vodától
mi újság az ios7-el? valami jó hír? -
Macccy
senior tag
Inkább mondanám, hogy nincs rossz hír, nekem legalábbis kóser az iOS7, de amiket mondanak itt a lányok, hogy firmware meg tud baszni egy hardvert, na hagyjuk is inkább, már a gondolatától is ...
Amulet, látom visszataláltál, most hirtelen visszalapoztam október elejébe, amikor átmentél kicsit OFFba és ott írtad többek között, hogy NFC ... Te figyelj már, meséld már el nekem - félre ne érts nem kötekedésből kérdem - hogy mi a ló túrós f*szára jó a gyakorlatban, mert a Mobilaréna szakijai is mindig felsorolják a Flash hiánya után második hiányosságként minden iPhone esetén, hogy nincs NFC, de én még soha semmilyen élethelyzetemben nem éreztem, hogy "Híjj azannyát', dejó lenne most egy enefcé a zsebembe!" pedig jártam már pár csuda helyen ...
-
GGMPC
őstag
Van akinek jo az NFC, csak az nem az a kategoria - mint ami te vagy!
Megha csuda helyeken is jarkaltal - nagyképűkém!
(Majd talan egyszer te is felnősz arra a szintre - kislànyom!)
Addig meg boldogan tologasd a szines, kizarolag neked hibamentes almakompotodat!
-
GGMPC
őstag
Ui: foleg az i4-nel volt, hogy frissites utan atlatszo, inaktiv lett a wifi kapcsolo, ami nem kelt eletre tobbet es gariba csereltek is oket... (Volt pàr eset amikor a vezeteknelkuli kapcsolatok es azok beallitasanak torlese segitett) - tehat tetszik-nem tetszik szoftver miatt kifekudt egy hardver!
Es most bekopizok egy iPhone szerviz altali irast! Csak neked, csak ma!
"A meghibásodott wifi széria hiba az iPhone 4 telefonok esetében. Két fajtája van, az egyik amikor gyenge a wifi (csak nagyon erős jeleket lát) vagy a másik amikor a wifi bekapcsolás kiszürkül. Első körben próbálkozzunk Restore-l, de ha így sem lesz jó, akkor vagy a Wifi antenna cserével vagy alaplap cserével szervizelhető. iPhone 4S esetében is fenn áll ez a probléma"
Legkozelebb feluletes hozzaerteseddel ovatosabban fogalmazzal!
Udvozlettel es Hello : Kitty
-
tylerddd
veterán
Jó lesz majd az NFC, ha elterjed. De gyakorlatilag meggyorsítja az eszközök összekapcsolódását, pl. BT fájlcsere előtt (tehát nem az NFC-n megy át, hanem a BT kapcsolat létrejöttét gyorsítja, elég csak összeérinteni a készülékeket). Vagy egyszerűbb fizetéseknél is használható lesz majd, PIN megadása nélkül. Bankoknál lehet is ilyen kártyákat igényelni, amikkel 5k-ig PIN nélkül tudsz vásárolni, ezt akár a telódra is felragaszthatod. Na ezt helyettesítheti majd az NFC. Sőt, majd akár beléptető rendszerekhez is jó lehet. De ugyen hangszórók is vannak már, amik ennek segítségével teremtenek kapcsolatot. Ezek jó dolgok szerintem.
Ami talán kicsit erőltetettebb, h pl. otthon felragasztasz egy ilyen NFC tag-et és amikor hazaérsz, annak segítségével teszed át a telót otthoni üzemmódba.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Macccy
senior tag
Most ez a kiborulás a "lányok" miatt volt???? Óóó már értelek! De nem bántónak szántam, vagy hogy mondjam. Te bal lábbal keltél vagy mi?
Nagyképű? Te teljesen félreértettél, a csuda helyeket se nagyképűnek szántam, hanem hogy sok jó és szar helyen, üzletek, irodák, raktárak megminden .... Mi lett veled? -
Macccy
senior tag
Kösz az infót, tényleg nem hallottam ilyenről de nem is mondtam szóval sem, hogy akkor nem is létezhet! Csak kikerekedett a szemem, hogy ilyen komoly hibát bennehagynak ...
Nem értelek. "Almakompót"? Te, ez nem a 4s topic? Vagy rossz helyre írtam, hogy nekem nincs vele bajom, vagy téged akasztott ki nagyon az iOS7, szerintem kicsit pihentesd és olvasd el azért újra a hsz-em, mert egyetlen szót sem írtam sértőt!(oké, ha a "lányok" túl durva volt, akkor AZT ne olvasd el)
-
Macccy
senior tag
válasz tylerddd #9179 üzenetére
Akkor jól sejtettem - vagyis tudtam - ezeket a potenciális felhasználási területeket, a gondom csak az vele, hogy bár én aztán nem vagyok egy tech-geek hogy siettetnék bármit is, de ezek szinte sehol se működnek és nem is nagyon láttam eddig értelmét, hasonlóan a vezeték nélküli tőltő villanyrezsóhoz ... Van ez a fizetés dolog, nevezz ősembernek, de egyrészt a bankkártya/hitelkártya is szerintem ma mindenhol kellően gyors PIN megadással együtt, hátránynak viszont újabb lehetséges visszaélést (lehet valami authentikációról nem tudok!) látnék, ráadásul van ilyen kártyája pár hete havernak és amellett, hogy nincs elájulva a kényelmétől (rásózták próbaképp) még nem is működik nagyon sokszor. Ellentétben az oldschool kártyával persze ... Beléptetés, üzemmód váltás, bluetooth fájlküldés (ilyet tényleg nem ismerek aki környezetemben használna). Szóval sehol nem látom körülöttem pedig már húúhh ... vagy 2-3 éve hallom, hogy nagyon állat lesz, de sose hétköznapi felhasználóktól, inkább ilyen Mobilaréna szerű forrásból és talán érthető ha furán nézek, amikor minden második (nem csak "almakompót") cikkben negatívumként szerepel a hiánya ...
-
Xero
nagyúr
válasz tylerddd #9185 üzenetére
Én azért belekérdezek: Autóba minek?
Ha ki akarom hangosítani a hívásokat, akkor úgyis érzékeli a telefon jelenlétét a rendszer és csatlakoznak.
Ha jó minőségben akarok kitolni zenét, akkor pedig úgyis dokkolom.Értem én, hogy jó az NFC, de a saját közegemben vagy erőltetettnek érzem, vagy van/lehetne hasonlóan egyszerű megoldás, lásd wifi vagy gps alapú profilok.
-
Macccy
senior tag
válasz Tibee86 #9184 üzenetére
Ez kezd nekem szürreál lenni, bár ha már ketten vagytok biztos én hibám, éjszakásban biztos átmentem Mr. Hyde-ba csak még nem vettem észre ... Na de mi sértőt mondtam, amivel ezt érdemeltem, de tényleg? A "lányok" és az hogy nincs hibám iOS7 alatt? Meg hogy nem látok semerre NFC-t? ... Lehet tényleg aludnom kéne, mert nem érzem.
Bocs a 2 hsz-ért, de a második a másodikra ment válasz volt, asszem. -
GGMPC
őstag
Nem vagy te buta gyerek - tudod jol, hogy melyik beszolasod volt a nem ide illő!
De rendben - tudjuk be az ejszakai műszaknak...[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Van olyan profil a telókban, h autós. Na pl. azt bekapcsolni vele. Vagy ha valakinek nem beépített, hanem utólag vásárolt BT-s kihangosítója van. Ilyenkor hozzáérinted a kihangosítóhoz, elvileg belövi BT-t a telón, ami addig ki volt kapcsolva, mert minek és összekapcsolja őket. Szerintem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #9190 üzenetére
Uhhh ne is mondjad az egyik "hasonlo" mutatvany miatt van meg a Droid 2 Global telefonom!
Ahogy erzekeli a megfelelo kozeget, akkor nagy ikonos auto-barat menure valt!
Sokkal biztonsagosabb a nagy ikonok kozott kotoraszni, mint egyebkent...
Ennek lenne ertelme vezeteknelkuli erzekelessel!
Ha erre vagy ilyesmire gondoltal!?.
Amugy volt olyan Motorola napellenzore helyezheto kihangosito, ami erzekelte magatol ha a kocsiban volt az eszkoz - sot ha kiszalltal, magatol levalasztott es ki is kapcsolt!
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz tylerddd #9179 üzenetére
A BT 4.0 is jó lenne, ha elterjedt volna valami egyszerű használata az említett célokra. És már a 4S-ben is van.
Nálam egyfolytában megy a BT úgy 8-10 éve, nem vettem észre különbséget a napi üzemidőben.
Ha megnézzük az AirDrop-ot (BT 4 + WiFi), az azért lényegesen többre képes, mint az NFC.A legjobb aláírás a héten
-
GGMPC
őstag
Jaja az az ido mar elmult, hogy a BT agresszivan hasznalna az aksit - talan 4-5 evvel ezelott volt ugy 1-2 gyarto eszkozeinel!
Ma mar az eszkozok is "alvo" modra kapcsolnak ha nincsenek eppen hasznalatban es felebrednek egy pillanat alatt...
-
nagysuhi
tag
Na, voltam az iStyle-ban. Ha otthagytam volna a telefonomat, szerdára kapnék egy újat. De majd később viszem, mert addig be kell szereznem egy pótkészüléket.
Tehát a wifi hibára simán cserét ajánlottak.Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
simi762
tag
Halihó!
A mai napon eldöntöttem, hogy soha a büdös életbe nem veszek több szifont.
Ez az ultramegagiga gagyi sz...rtalicska ma végleg kiborított.
Eladom a p..csába, és veszek helyette egy S4-et, hátha az valamivel normálisabb lesz.
Törjön el a kezem, ha valaha egy iphont is a kezembe veszek!
Csocsi! -
GGMPC
őstag
válasz simi762 #9196 üzenetére
Halljuk halljuk!?.
De S4 az jobban ki fog boritani, abban biztos lehetsz!
Akkor inkabb Nexus vagy G2 vaaagy nyugodj meg!
Neha nalam is elojon ez a feeling, aztan lehiggadok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik