- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonymdhu
csendes tag
válasz nickedez89 #18347 üzenetére
Szia 3utools-al is probáltam 2 külömbözö gépen is és nem ment sajna
-
nickedez89
senior tag
válasz sonymdhu #18351 üzenetére
Nem írt ki semmi használható infót, hogy miért nem sikerült?
Én első körben szereznék egy gyári kábelt legalább kölcsönbe, hátha tényleg az a baja!
A 3uTools felrakta a drivereket mikor telepítetted? Mert rákérdez az elején és ha ott igent nyomtál, akkor nem valószínű, hogy driver probléma!
Még annyi tippem van, hogy próbáld meg több USB portban is! Nekem droidon volt olyan, hogy USB 3-as portban nem mentek az ADB parancsok, csak USB 2-esben! A hajam kihullott mire rájöttem!
Esetleg próbáld meg még teljesen letörölni a 3uTools -t és az iTunes-t is majd telepítsd csak a 3uTools-t!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
sonymdhu
csendes tag
válasz nickedez89 #18352 üzenetére
-
nickedez89
senior tag
válasz sonymdhu #18353 üzenetére
Annyit találtam erre a -2 -es hibakódra, hogy valami power supply probléma szóval továbbra is a kábelre gyanakszom!
Illetve milyen töltöttségi szinten próbálkoztál? 50% fölött volt az akku?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
sonymdhu
csendes tag
válasz nickedez89 #18356 üzenetére
a töltöttségi szint 80-100% közt volt mindig, pár nap mire megérkezik egy gyári kábel remélem az sokat segít a helyzeten.
-
Alister71
nagyúr
tvOS profil, csak linkesítettem.
Alister from Hell
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés: a 4s 9.3.5-tel teljesen használhatatlan (sebességre)?https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Alister71
nagyúr
A 6.1.3-nál nincs lehetőség az ota update letiltására?
Alister from Hell
-
oszy
veterán
Nekem nem jelzi a frissítést csak ha belépek a beállításokba.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
domerator
veterán
válasz nickedez89 #18379 üzenetére
A 4s most tartalék teló, de akinek csak megmutatom széles mosollyal díjazza a jó öreg ios-t.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
oszy
veterán
válasz nickedez89 #18381 üzenetére
Bizony jól! Sajnálom azért, hogy egy rádió applikációt nem lehet rá letölteni, de sebaj. Majd máshogy oldom meg a dolgot. Én nagyon szeretem használni (telefonálásra).
-
nickedez89
senior tag
Miért nem lehet letölteni? Próbáltad már gépre kötve iTunes-on keresztül? Én is úgy raktam fel pl. a YouTube appot rá mert a telefonról app Store-ból nem engedte mivel nem volt előtte rajta! De gépre dugtam, iTunes-al szórakoztam kicsit és utána már engedte az iOS 6-hoz megfelelő verzió letöltését!
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz nickedez89 #18383 üzenetére
Hogyan lehet kivitelezni?
-
nickedez89
senior tag
- Gépen megnyitod az iTunes-t, telefont bedugod.
- én először mindig rákattintok a kis telefon ikonra az iTunes-ban, majd utána jobb felső sarokban a keresőbe beírod a kívánt app nevét!
- a jobb oldali menüsorban rányomsz az "iPhone alkalmazások" -ra, így megjelennek az appok amikre rákerestél!
- a megjelent appok közül klikk a kívánt app letöltés gombjára! Ennek hatására nálam a gépen semmi nem történik, viszont ezután ha a telefonon megnyitod az app Store-t és ott rányomsz ugyanezen alkalmazás letöltés gombjára, akkor felajánlja az app store, hogy letöltheted az utolsó kompatibilis verziót! Klikk az OK-ra és voilá már tölti is az appot a telóra!☺️
-
oszy
veterán
válasz nickedez89 #18385 üzenetére
Köszönöm. Majd ki is próbálom.
-
Diokhan
addikt
válasz nickedez89 #18385 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy korábbi verziós iTunes kell hozzá, mert néhány verzióval ezelőtt az Apple ki vette az app store integrációt az iTunes-ból.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nickedez89
senior tag
Akik 6-os iOS-el használják a telót!
Nálatok is problémák vannak újabban? Pl. a YouTube appot nem engedi megnyitni mert frissíteni akarja de azt ugyebár nem tudja!
Ezen kívül az időjárás app nem mutat semmilyen adatot valamiért, nem indul el rajta pl. az angry birds (iOS 6 kompatibilis verzió)...Szemet szúrt az Apple-nél, hogy túl jó iOS 6-al a teló, vagy nálam van valami hiba?
-
oszy
veterán
válasz nickedez89 #18389 üzenetére
Nekem az időjárás mutat mindent, de azt hiszi valamiért, hogy 230 km-rel odébb vagyok.
-
galaxys80
veterán
válasz nickedez89 #18389 üzenetére
Kétlem, hogy bármennyi energiát is fektetne az Apple abba, hogy szándékosan tönkretegye az IOS 6-ot. Ez már tényleg durva összesküvés-elmélet.
Egyszerűen ma már telefonáláson kívül használhatatlan az a rendszer. -
nickedez89
senior tag
válasz galaxys80 #18391 üzenetére
Egyetértenék, ha néhány nappal ezelőttig nem ment volna minden tökéletesen..!
Bár most az időjárás app ismét működik! A többin még dolgozom, lehet csinálok egy visszaállítást rajta!
[ Szerkesztve ]
-
Pavlo
aktív tag
válasz nickedez89 #18392 üzenetére
Én csak a Térképet sajnálom, hogy már nem megy.
-
arkades
senior tag
Bp-en tudnátok ajánlani megbízható szervizt, ahol jó minőségű akkumulátort árulnak, és ki is cserélik?
Каждый дрочит как он хочет.
-
// Chaka //
tag
Sziasztok! Megörököltem egy 4S-t 7.1.2 IOS-szal. Semmilyen módon nem tudom rávenni, hogy a fotókat szinkronizálja felhőbe, WiFi-n át. Névjegyek, mifenék szinkronizálódnak, fotók nem. Sokadszor megcsináltam, amit a Google találatok mutattak, de nem. Rákattintok az azonnali szinkronizálásra, megcsinálja, csak a fotót nem Egyáltalán képes rá?
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Wajk
addikt
válasz // Chaka // #18396 üzenetére
tedd fel a Google Photos-t ha más nem.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Noxy
veterán
válasz // Chaka // #18396 üzenetére
iOs 8-tol van csak iCloud fotó könyvtár. Ezért nem szinkronizálja fel. (Jobb is, mert soknál csak szívás van vele. [link])
Használd a Flickr-t. 1 TB ingyen. Ott van az iPhone-n is.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
// Chaka //
tag
Köszi srácok a segítséget
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
oszy
veterán
Haverom 8-as iOS-nél tart. Melyik navigáció indul el ezen a gyárin kívül? 6-oson szétnéztem, de nem találtam. Mondjuk azon most az működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest