- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #18301 üzenetére
Köszi! Csak azért kérdem, mert nem találtam működő megoldást a messengerre iOS 6 alatt, ezért arra gondoltam, hogy végső elkeseredésemben frissíteném 8.4.1-re...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Diokhan #18306 üzenetére
Borzasztó lassú már a 8.4 is... de nincs mit tenni, ez van...! Ráadásul most megint szólt, hogy van 9.valahanyas frissítés...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
senki66
senior tag
válasz Diokhan #18299 üzenetére
Ránéztem a topikra, pár nap alatt 200 új hsz, na gondoltam itt valami nagy dolog történt (azért annak jobban örültem volna, ha egy full tethered JB jött volna ki)
Én még régebben a JB-s módszerrel tettem vissza a hatot, arra a 8-ast, de nekem sajnos bejött a wifi hiba, úgyhogy tovább (vissza) frissítettem 9.3.5-re. Most ez az egyszerű módszer megint csábít, talán most több szerencsém lenne. -
domerator
veterán
válasz domerator #18297 üzenetére
Sajnos vissza kellett valtanom az i7-re... azzal egyutt tudtam elni hogy a watchot nem kezeli az ios 6, de legnagyobb banatomra sajna az airpods sem mukodik vele jol: spotify-on szinte minden uj szamnal elhallgat es csak start stop vagy a bt ujboli kapcsolasa segit. Valamint a kocsi kihangositojat se jol kezeli: kimeno hivaskor oke de bejovo hivaskor a telefon veszi fel es mindig kezzel kell atkapcsolni az autora, ez sajna nagyon maceras. Ugyhogy a kis negyes lesz a tartalek telefon a hetes meg a gyozelme tiszteletere kap egy spigen herringbone tokot
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nickedez89
senior tag
Én is visszaraktam a 6.1.3-at a lányom 4s-ére, ég és föld a különbség!
Hirtelen megint gyors lett, jól néz ki és ami még érdekes hogy nem merül mint a nyeletlen balta!
Csak az a bajom, hogy ennek fényében az i7-em még max az iOS 12-t fogja megkapni aztán ennyi. Mielőtt abból is csiga lesz!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
huan
őstag
válasz nickedez89 #18320 üzenetére
Szia.
9-ből 8-ra tudom, hogyan kell downgrade-elni, de a 6-ost hogyan kell feltenni? -
nickedez89
senior tag
Én konkrétan kettő kattintással tettem vissza a 3uTools program segítségével!
Még iTunes sem kell hozzá a gépen!
Telepíti az iPhone drivert szépen a program és utána van egy olyan fül, hogy flash&JB ott megtalálod az elérhető iOS verziókat, nekem kettő volt a listában, a 6.1.3 és a 9.3.5! Rányomtam a 6.1.3 mellett lévő download gombra, majd miután letöltötte rányomtam a Flash gombra és szépen magától megcsinálta.[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
Azt tudjátok esetleg, hogy hol lehet hozzá gyári akkumulátort venni még?
Mert hazai boltokban sehol nem találok, kivéve a Gigatel-nél, de ott 7.000 Ft!
Vagy olcsóbban csak ebay és társairól lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
válasz nickedez89 #18324 üzenetére
Én a Kingtel-nél vettem 3500 Ft-ért, de szerintem elég gatya. ( Bár lehet, hogy ez nem gyári. )
[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
Diokhan
addikt
válasz arkades #18325 üzenetére
Biztos, hogy nem gyári, mert az Apple nem forgalmaz gyári alkatrészt még hivatalos szerviznek sem, legfeljebb a gyarival megegyező minőséget kaphatsz.
-
Alister71
nagyúr
A telefon könyvbe, hogy lehet beimportálni a Google fiókba mentett számokat?
Alister from Hell
-
Pavlo
aktív tag
Visszatöltöttem én is a 6.1.3-at. Régi szép idők. Kérdés, a 7.1.2 telepíthető valahogy?
-
Alister71
nagyúr
Én is most csináltam meg a downgrade-t. Bár én csak 9-én vettem a telót, de a 9.3.5 elég idegesítő volt. Felment a 6.1.3 és most szedi le a 8.4.1-et. Remélem utána nem fog nyavajogni, hogy frissítsem tovább.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
A már letöltött telepítőt, hogy lehet letörölni?
Megvan
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Már csak azt a piros 1-est kéne eltüntetni a beállítások ikonról. Telepítettem a tvOS 11 bétát és azt írja a teló, hogy a 8.4.1 naprakész, de az 1-es ott maradt.
Alister from Hell
-
nickedez89
senior tag
válasz domerator #18336 üzenetére
Arra sajnos azt írja a 3uTools hogy túl régi hozzá az iOS verzió! Legalábbis 6.1.3 alatt. De hiába nyavalyog, akkor sem lesz frissítve mert sokkal jobb így a teló! Simán YouTube-ozik meg játszik vele a kislányom és simán bírja is egy napot így! 9-es iOS-el meg tetű lassú volt és le is merült fele annyi idő alatt!
-
galaxys80
veterán
válasz nickedez89 #18341 üzenetére
Leírtam a megoldást. Nem is egyszer.
-
sonymdhu
csendes tag
Sziasztok nekem is van egy 4s em 8GB és sehogy nem tudom ios 6.1.3 ra vissza tenni lehet a hama adatkábel miatt? A downgrade megáll a töltés csik kezdetekor féloráig hagytam hátha megindul de semmi valaki segitsen kérem veszprém megye litér közelébe akár személyesen is elviszem ha megtudja csinálni
-
Pavlo
aktív tag
Én JB-eltem, és feltettem egy két alap tweak-et ami kigyomlálja azokat a dolgokat amiket utáltam a 6.1.3-ban. Többek között a 'Software Update Killer' nevezetű is fent van, így nem hogy csak nem jelzi a frissítést, de le sem tölti, így a helyet sem foglalja. Igaz, 32 GB-os 4S-em van, nem mintha annyira hiányozna az a kb. 1,5 GB.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz sonymdhu #18343 üzenetére
Ém win7-es laptoppal csináltam, gyári kábellel. A hiányzó drivereket a win7 letöltötte és telepítette magátol, majd a telepítés kb 10 perc alatt megvolt. Mondjuk én ráengedtem utána a 8.4.1-et, mert a 6 nagyon fapad. Ezzel is egész gyors még, és az appok is felmentek amiket használok.
Alister from Hell
-
nickedez89
senior tag
válasz galaxys80 #18342 üzenetére
Ja bocsi, én az ilyen nem linkesített link beírásokat automatikusan ignorálom!
Mivel írtad, hogy a piros 1-es ott marad, így nem béta profilozgatok mert egyéb problémát egyébként sem okoz! Lányom telóját meg nem fogom JailBreakelni...
Jóvan' ez így, lényeg hogy használható és gyors!sonymdhu: Simán lehet kábel miatt ilyen gond! 3uTools-al próbáltad visszatenni?
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz nickedez89 #18347 üzenetére
JB-re egyáltalán nincs szükség. A piros 1-es is eltüntethető, ha nincs vissza téve mentés.Bár szerintem nem a kis 1-es szám a lényeg, hanem, hogy ne erőltesse a frissítést.
De nem erőszak. Te tudod mire van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs