- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
-
Rossz üzlet az EV-kölcsönzés
it Küszködik az EV-kölcsönzés miatt a Hertz Global, még több EV-t adnak el.
-
Rövid előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
gp Továbbra is szeptemberi premierrel számolnak a fejlesztők, reméljük több halasztásra már nem kell számítanunk.
-
Ülésezik a hardveregylet
ph Az irodai készülékek és monitorok társaságát egy ház, egy egér és egy DAC egészíti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csináld meg magadnak.
A kamu wasabi azért tartalmaz eredeti wasabit is néhány százalékban, de mi ettől eltekinthetünk. Amúgy is csak a az eredeti hulladékának újra hasznosítása.A megközelítő recept.
Frissen felszedett tormát pépesítesz.Ennek a folyamatnak döntő hatása van a torma erősségére. Minél kevesebbet érintkezik levegővel, annál kevésbé erős az íze. (A filmen látszik, hogy maximalizálják az eredeti receptben a gyökérpép erősségét.
Ehhez jön nagyon kevés őrölt mustármag. Étolaj, lehetőleg a hidegen sajtolt változatból. Savanyítószer citromsav. Ízlés szerinti további fűszerek.
A színezék általában klorofill. de jobb a spirulina por. Az legalább beillik a japános jellegbe. De óvatosan, mert nagyon zöldít Őrölt kurkumával lehet a színt lágyítani és az ízt javítani. De azt is óvatosan, mert nagyon sárgít.A citromsav helyett inkább friss citrom levet használni, jó ötletnek tűnik.
Az olaj helyett a tejszín bizonyosan lágyabb ízt ad.
Ha nagyon híg a végeredmény rizsliszt vagy keményítőpor használható sűrítésre.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!