Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
Nincs ott semmi. A magyar telekom megvette a beépített modemes aspire one kizárólagos forgalmazását.
Aztán hogy vhol lehet-e bele venni odaillő modemet az jó kérdés, én az ebay-en sem találtam
Mikor volt akció és még is mennyire volt akciós?
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Elég sokat járok a fvári tesókban és egyéb nagyáruházakban de még 1x sem láttam ilyen kis észereket
Nagyon nagyon nagyon kezdem magam elhatározni a Tmobilos 3g-s verzióval kapcsolatban, dolgozói kedvezménnyel egész faszás áron hozzálehet jutni. Végre megvalósíthatom az álmom... nagykijelzős igo navigáció a kocsiba (EEEpc-vel már megcsináltam, de az buta volt)
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Szevasztok! Sikerült "bérelnem" egy t-mobilos aspire one-t mobilnettel. Kérdezem én, hogy nincs vmi "gyűjtemény", vagy valami FAQ. így általában a géppel kapcsolatban.
Hozzá való kiegészítő szoftverekre gondolok pl. vagy apró praktikákra.
Nemrég ilyen akksi méréssel-meg elhasználódással kapcsolatos dolgokat is olvastam. Evvel kapcsolatban is érdekelnének dolgok.
-
Reac^
őstag
érdekelne még hogy HDD-t ill RAM-ot csereberélni lehet e gari vesztés nélkül?
-
Reac^
őstag
Kérdés lenne még, hogy ehhez a tmobilos 3g-s változathoz is jó az "általános" bios frissítés? Érdemes elvégezni a dolgot?
-
Reac^
őstag
jó gondoltam, hogy megvan minden itt a fórumon, csak úgy "viccből" nincs kedvem 2000 hsz-t végigolvasni. 1-2 apró kérdés pedig senkinek nem fáj
-
Reac^
őstag
Ugyanez az eset, 2 hete van hasonló gépem és kb 2-3x már előfordult. Bármit csinálok nekem is csak az ujrainditás segített.
Viszont akkor már megkérdezem tőled, hogy a mobilnetnek a forgalmát hogy tudod "ellenőrizni"? Mert ez a program ez a glóbtorter cucc, ez abszolút minimalista szoftver, semmire nem képes. Míg a többi bedugós mobilnetek mellé olyan szoftvereket adnak amelyeknél rengeteg lehetőség van, sőt figyelmeztetnek is amikor a korlát közelébe érsz.
Vagy ez ennél is megvan? Én kölcsönzöm a gépet ú h nekem ezért kritikus ez a dolog1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
fektetten, egész okos kis progit nagyon sok mindent be lehet neki állítani, ráállíottam a hdspa vezérlőre igy csak annak a forgalmát nézi, sztem korrekt
köszi
-
Reac^
őstag
irtam de jó lenne ha gyorsan tudnál válaszolni
-
Reac^
őstag
Szasztok!
Nálam is előjött a nem indulás effekt. Mit is kell ilyenkor csinálni?
Reggel levettem a töltőről most 1 órával később akartam bekapcsolni és kigyulladnak a ledek de nó kép. 3g led villog (mert van benn)
A gép még bőven garanciális a tmobilnál, ilyenkor is végrehajtható a "trükk?"
-
Reac^
őstag
válasz Buddhha #2167 üzenetére
Szasztok! Nekem is 3g-s verzióm van, 2008.02 havi a globtrotter driver v firmware már nem emléxem. Miből derülhet ki hogy képes e a navira?
Én eddig blutusz dongle + blumax gps vevővel navigáltam a kocsiba...
Van szélvédőre rakhatő aspire one tartóm is: itt eladó lehet akár
-
Reac^
őstag
A nagykerben a múltkor felvilágosítottak, hogy létezik 3 cellás verzió amiből gyárilag hiányzik a BT...
És amúgy alig olcsóbb a 6cellás+BT-s verziótól.Mennyél vissza, hogy nem erről volt szó, de előtte hivd fel őket és kérjél vmi minnél nagyobb emberkét a telefonhoz
-
Reac^
őstag
Egyértelmű hogy ráfizecc a "nagyobbra", de ezt csak akkor fogod elérni ha nem állsz le szarakodni az eladókkal (feltéve ha köcsögök), hanem egyből nagy embert akarsz hogy te nem ezt akartad ebben nincs BT és kicsi az aksija is szeretnéd a bikábbat elvinni...
(szerintem)
-
Reac^
őstag
válasz DileRGorE #2189 üzenetére
nemtudom hogy megéri-e ennyit beleölni még a dologba. Mennyibe kerül ilyesmi? vagy akár a 6cell mennyibe kerül?
Én elpattintanám a kisgépet aztán vennék egy D250 BT + 6ell verziót. lesz újra garid, lesz BT-d, lesz 8órás akuidőd, 10,1" billentyű ugyanaz.
Sztem megvan az aksi felárából ha hozzáteszed az eladott A150 árát
-
Reac^
őstag
D250esnél mivel aktiválható a gyári rekover particio? megmakkant a windóz haver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest