Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is fagy hibernáláskor. Tud valaki valami tippet?
Amikor alap rendszer van rajta, akkor még működik, aztán programok telepítése után már nem. Nem tudom melyikkel akadhat, de alap programok vannak rajta csak (NOD, TotalCommander, Office 2003).Ismo
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Akkor kicsit pontosabban:
Elkezdte csinálni. Felraktam a legújabb BIOS-t (windows-os frissítés...). Továbbra is csinálta. Windows reinstall. Akkor jó lett egészen addig, amíg fel nem kerültek rá a programok (Office 2003, Total Commander Ultima Prime, NOD, Fan Control). Azóta nem jó.Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
válasz bejmuller #942 üzenetére
Gyanakodtam rá. Kikapcsoltam, most 2-ből 2-szer működött. Amúgy az AA1Fan Control volt a program. Amíg azt teljesen ki nem lőttem, és nem indítottam újra, addig az A1ctl el sem indult. Most az megy. Tesztelem.
Amúgy tudja valaki, mi az az opció, hogy Prevent HD clicks?Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Volt kérdés, hogy mennyi ideig kell tölteni. Én azonnal vettem hozzá 5200-as gyári akkut, és ezt 3,5 óráig töltöm fullra. Amúgy csináltam egy összehasonlítást 3 akkufigyelő progival a becsült és a valós hátralévő időről. Ha valakit érdekel, szóljon.
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Van egy kis gondom. Felraknám a win7-et, de:
1. Csak 2GB-os pendrive-om van itthon.
2. Nincs USB-s DVD-m.Van viszont egy asztali gépem. Valahogy meg lehet oldani, hogy hálózatból feltelepítse?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Na, siker Nem rossz a Win7.
Viszont ti mit csináltok olyankor, amikor egy ablak alján a gombok nem látszódnak, mert akkora, hogy kilóg a képből, viszont sem feljebb, sem teljes képernyősre nem lehet rakni?
Át lehet valahogy állítani a felbontást nagyobbra, mint 1024x600?Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
-
Ismo
csendes tag
A leírásban nem találtam, de szerintem nem tudja: a VGA kimenet tud TV-Out-ot? Ha nem, akkor hogy tudom kirakni nem VGA bemenetes TV-re a képet legegyszerűbben?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
válasz bejmuller #1622 üzenetére
Mármint LCD TV... Szerintem VGA (D-SUB) bemenet van rajta, rá tudsz kötni gépet. A kérdés inkább az, hogy a VGA kimenet tud-e TV-OUT-ot? Egyes leírásokban láttam a gép tulajdonságai között, de nem tudom, mennyi igaz belőle. Csak mert akkor elég egy VGA-RCA/S-Video átalakító is. Nincs valakinek kéznél ilyen, hogy kipróbálja?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Arra tudtok valami tippet adni, hogy Win7-nél a billentyűzet miért nem veszi be az összes karaktert, ha gyorsan gépelek?
Más: Nekem is van egy gyári 3 cellás fekete akkum, akit érdekel! Kb.3x volt használva, mert vettem hozzá egy 6 cellásat.
[ Szerkesztve ]
Make money, no war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- Lenovo Thinkpad X13, 13,3 " FULL HD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest