- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is fagy hibernáláskor. Tud valaki valami tippet?
Amikor alap rendszer van rajta, akkor még működik, aztán programok telepítése után már nem. Nem tudom melyikkel akadhat, de alap programok vannak rajta csak (NOD, TotalCommander, Office 2003).Ismo
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Akkor kicsit pontosabban:
Elkezdte csinálni. Felraktam a legújabb BIOS-t (windows-os frissítés...). Továbbra is csinálta. Windows reinstall. Akkor jó lett egészen addig, amíg fel nem kerültek rá a programok (Office 2003, Total Commander Ultima Prime, NOD, Fan Control). Azóta nem jó.Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
válasz bejmuller #942 üzenetére
Gyanakodtam rá. Kikapcsoltam, most 2-ből 2-szer működött. Amúgy az AA1Fan Control volt a program. Amíg azt teljesen ki nem lőttem, és nem indítottam újra, addig az A1ctl el sem indult. Most az megy. Tesztelem.
Amúgy tudja valaki, mi az az opció, hogy Prevent HD clicks?Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Volt kérdés, hogy mennyi ideig kell tölteni. Én azonnal vettem hozzá 5200-as gyári akkut, és ezt 3,5 óráig töltöm fullra. Amúgy csináltam egy összehasonlítást 3 akkufigyelő progival a becsült és a valós hátralévő időről. Ha valakit érdekel, szóljon.
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Van egy kis gondom. Felraknám a win7-et, de:
1. Csak 2GB-os pendrive-om van itthon.
2. Nincs USB-s DVD-m.Van viszont egy asztali gépem. Valahogy meg lehet oldani, hogy hálózatból feltelepítse?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Na, siker Nem rossz a Win7.
Viszont ti mit csináltok olyankor, amikor egy ablak alján a gombok nem látszódnak, mert akkora, hogy kilóg a képből, viszont sem feljebb, sem teljes képernyősre nem lehet rakni?
Át lehet valahogy állítani a felbontást nagyobbra, mint 1024x600?Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
-
Ismo
csendes tag
A leírásban nem találtam, de szerintem nem tudja: a VGA kimenet tud TV-Out-ot? Ha nem, akkor hogy tudom kirakni nem VGA bemenetes TV-re a képet legegyszerűbben?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
válasz bejmuller #1622 üzenetére
Mármint LCD TV... Szerintem VGA (D-SUB) bemenet van rajta, rá tudsz kötni gépet. A kérdés inkább az, hogy a VGA kimenet tud-e TV-OUT-ot? Egyes leírásokban láttam a gép tulajdonságai között, de nem tudom, mennyi igaz belőle. Csak mert akkor elég egy VGA-RCA/S-Video átalakító is. Nincs valakinek kéznél ilyen, hogy kipróbálja?
Make money, no war!
-
Ismo
csendes tag
Arra tudtok valami tippet adni, hogy Win7-nél a billentyűzet miért nem veszi be az összes karaktert, ha gyorsan gépelek?
Más: Nekem is van egy gyári 3 cellás fekete akkum, akit érdekel! Kb.3x volt használva, mert vettem hozzá egy 6 cellásat.
[ Szerkesztve ]
Make money, no war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- XPEnology
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest