- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Van már megoldás arra hogy telefonon VR-ezzünk, de az, hogy a piac nagyjai is elindultak jelentős lépés!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sutyesz96
őstag
de kis csúnya
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
saelin
veterán
Majd az mn-ben kipróbálom ha kész lesz. De mit fog tudni, mire számítson az ember?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sptkyle
senior tag
Valószínű egy egész jó kis élményt.
Van már hasonló megoldás, mint ahogy ledgeri is említette, bár ott az okostelefonon fut a szoftver is. Nevezetesen a Durovis Dive.
Ami viszont szimpatikus, hogy a Samsung a PC-vel együtt is használhatóvá akarja tenni így az eszközt.. Hát hajrá.
ui.: Amugy kicsit OFF, de lesz egy jó kis VR esemény BP-en augusztus végefelé, ha esetleg érdekel valakit a téma."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Z_A_P
addikt
En kiprobaltam az "octopust" egy demo animacioval, ahol egy hullamvasutban ultem.
Egeszen dobbenetes volt, soha nem tapasztaltam ilyet mint itt, pedig azt hittem engem mar nem lehet meglepni. Zuhanaskor gyakorlatilag ereztem a gyomrom felszaladni, ugy kellett eroltetni az agyam, hogy en itt ulok egy kenyelmes szekben, ez az egesz csak trukk.OK
-
norbalia87
tag
Ismerem az erzest, en is kiprobaltam a hullamvasut szimulatort, ill volt egy masik is amikor a billentyu segitsegevel kelett maszkalnod egy elhagyott epuletben egy hegyteton. Az erdekes, hogy az igazi hullamvasutban nem ereztem semmit, a virtualisban viszont szedultem, ill. hanyingerem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest