- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
én meg találkoztam olyannal, hogy max Word 2004es formátumban lehet leadni az anyagot. mert az okos tanár képtelen az ezeréves Wordre letölteni egy plugint ami olvassa az újat (autom. felajánlja amúgy a program...)
win7et meg nem is láttam még a suliban csak XPt. (nem mondok főiskola nevet inkább) -
sti10p
senior tag
Mint írtam, tapasztalataim alapján még ma is eléggé nagy a szórása annak, hogy mennyire bevett a levelezés gyakori használata. És főként itt arra akartam utalni, hogy ez egy öngerjesztő folyamat: amikor mindenki rácuppan és álltalánosnak tartják akkor már ettől fog függeni az egész. Pl. egy tanár nem ír ki előre viszgaidőpontokat, hanem amikor épp kedve van, vagy úgy változtatja őket, hogy pár nappal előtte tudod meg, mert hát "úgyis ott az e-mail". Így elég kapkodóssá válik az egész, nem igazán tudja az ember mire számítson. Ésatöbbi, azt hiszem lejön mire akarok utalni. Az első egyetemen ahova jártam még elég jól ellehetett lenni nélküle is egy szintig, persze neptun-hoz kellett, de nem kellett ilyen malőröktől tartani. Aztán most pár évvel később egy másikon, ahol ETR-van azon kapom magam, hogy nemhogy napi, hanem szinte órás rendszerességel frissítgetem a bejövőket a fiókomban (nemcsak v.i. idején) és ilyenkor felmerült bennem, hogy most mihez kezdenék ha végleg bekrepálna a notim (amúgy most is haldoklik, csak szervizelni meg épp emiatt nem volt időm). Arrol nem is beszélve, hogy ezek a rendszerek mennyire megbízhatóak, pl. volt hogy majdnem amiatt késtem le egy vizsgát, hogy nem küldte el e-mail-ben az üzit.
A Linuxrol és társairól írtam, hogy szimpatikus, lehet én is elkezdek barátkozni velük, de mondjuk OO-ra átszokni egy kicsit húzós lesz majd, elég volt a Word-öt megtanulni.
U.i.: az android-os telók álltalad említett "előnyös" képességeit nem használom, mivel: 1.nincs ilyen telóm 2.nincs már olyan tanár akinél beválna 3.ami a legfontosabb: szeretem és érdekel a szakom, így inkább megtanulom. (és ide jönne a nyelvöltögetős szmájli, amit te úgy szeretsz, de én inkább kihagyom, helyette: )
[ Szerkesztve ]
XY
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest