Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v1rus

    tag

    Üdv!

    Beszereztem egy N18U-t a héten. Tegnap este és ma délelőtt volt időm a gyári FW-vel próbálgatni (nem néztem át mindent csak ami elsőre nekem fontosnak számított). Egy hiba elő is jött, ha valaki akarja NTFS-es külső HDD-vel vagy pendrive-al használni akkor ne tegye fel a legfrissebb gyárit az ASUS oldaláról (3.0.0.4.380.2717), mert nem ismeri fel az NTFS-t és az exFAT-ot. Visszatettem az előtte lévő stabilat (3.0.0.4.378.9545) és gyönyörűen megy vele. Ezt csak tapasztalatként írtam, hátha segít valakinek.

    A problémám a következő: szépen megy az OpenVPN is, meg a külső vinyós felismerés is, tehát első körben pikkpakk be tudtam ezeket lőni, nem volt baj. Viszont a DownloadMaster névre keresztelt rémség az valami förtelem minden tekintetben. És mivel az egyik ok, amiért vettem az a külső vinyóról/ra való torrentezés lenne, így kénytelen vagyok valami másik FW-re váltani.

    És akkor a kérdés: melyik FW-t érdemes feltenni? Shibby féle Tomato-t (tomato-RT-N18U-ARM--138-AIO-64K-NOSMP.zip) néztem ki, nem tudom jó-e? Másik, amit találtam az az AdvancedTomato-s (RT-N18U-AT-ARM-3.4-138-AIO-64K.trx). Van köztük érdemi különbség? Valamelyik stabilabb a másiknál vagy ilyesmi? A fent említett megoldott és meg nem oldott dolgokra kellene első sorban.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák