Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomcat

őstag

Én teljesen elégedett vagyok a Z3-al úgy hogy nekem ez az első SONY telefonom. A Z3+ most már biztosan kimarad, de a Z5-re valószínűleg upgrade-elek majd jövőre. Tetszik a design, az arányok, jó érzés kézbe venni, tetszenek a szolgáltatások amiket ez a készülék is tud, főleg a valódi 2 napos készenléti idő, és a kivehető mSD kártya, de az is igaz hogy az N8-am (nagy IPS monitoron szemlélve) a mai napig szebb, színhűbb, tisztább képeket készít 12MP-en, mint ez a 20MP-en főleg alacsony megvilágítás esetén. (Ez igaz szinte az összes Androidos telefonra). Az tény hogy az alap gyári kameraszoft nem az igazi, viszont itt vannak olyan utólagosan felrakható fotós applikációk amelyekkel manuális módban olyan dolgokat lehet a kamera modulból kihozni ami még nekem mint alapvetően fotós beállítottségú embernek is meglepő volt. Kár hogy nem alapból olyan a Z3 szofvere és emiatt az elkészített képek minősége és hogy "3rd party" appok kellenek hozzá hogy kihozzuk azt ami benne van. Szóval van hova fejlődni, de most már úgy látom jó az irány amerre haladnak.

A fenti "hozzászólás ömlengésről" nekem továbbra is az a véleményem hogy akiknek nem tetszik a SONY portfolio az talán vegyen valami Dél-Koreai vagy Kínai gyártó termékét, esetleg valami "almásat" és azt használja azt megelégedéssel, ne itt trollkodjon. Én simán ignorálom az ilyen hozzászólásokat.

Tomcat

• Tomcat

őstag

válasz Quant89 #63 üzenetére

Ez inkább azokat a személyeket és a stílusukat minősíti. A "kedvenceim" a divatból "csakazértis" beirkáló, személyes tapasztalatot teljességgel nélkülöző egyének kommentjei. Én ezeket a hozzászólásokat szimplán figyelmen kívül hagyom a továbbiakban is.

Tomcat

Új hozzászólás Aktív témák