- Autós kamerák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] A 7 nm-es eljárásnál is gyorsabban fejlődik a TSMC 5 nm-es gyártástechnológiája?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
Hozzászólok Aktív témák
-
4k 120Hz-et tolhatnák lassan OLED vagy minimum IPS kivitelben. A frissítés 120Hz fölé srófolásának nem sok értelmét látom, tegye fel a kezét az, aki 120 és 200Hz között különbséget lát...
[ Szerkesztve ]
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
Azért nagyon meghallgatnám azokat a DTS hangszórókat. Főleg, hogy az egy hangformátum/kiterjesztés.
-
Crytek
veterán
G-Sync tudja -e már ezeket a frekiket egyáltalán?
Nagyon régen olvastam csak róla de akkor még csak valami 30-60hz között tudott dolgozni...Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme / Xbox One X
-
Már egy ideje vannak 120-144Hz-es g-sync monitorok, úgyhogy jó eséllyel tudja.
-
Ráadásul a G-Sync jelentősége nem magas frekvencián van, hanem pont 30-60 között igazán fontos.
-
killer095
őstag
Van ez olyan jó mint egy IPS, és cserébe itt a fekete az fekete, glow meg nincs
Amúgy igen tudja ezekbe V2-es Sync chip van ami 200hz-ig skáláz, az az szinkonban van 30-200hz közt a monitorral, igen folyamatossá teszi a képet még 144Hz fölött is
Persze amíg nem látja az ember addig szkeptikus!
Az ára valahol 250, és 300k közt lesz a z35 is 299k, ezt olcsóbbra várom kicsit![ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Van különbség, épp tegnap próbálgattam BF Hardline alatt. Nekem 165Hz-es monitorom van és 120 és 165Hz között érezhető különbség van. Nyilván nem akció játéknál mindegy, de ilyen FPS játéknál egyértelműen kijön a dolog.
-
törölt tag
Azert mashol is lehet jelentosege, feldobja a jatekelmenyt rendesen.
-
Mivel használod ki a 4k@120hz-et? 1070/80 párossal medium/Low beállításokkal meg ki akarna használni egy ilyen monitort?
-
DiabloIII+1070: ultrán is elvinné
-
imibogyo
veterán
Mire érzed kevésnek? Mert ez így túl általános. Én például kevésnek érzem olvasásra, böngészésre, munkára. De pont jónak érzem játékra, filmre stb.-re, ahol viszont a méret kárpótol mindenért (FSX és egyéb szimulátorok pl.), viszont a FHD miatt erős vasra sincs szükségem és teljesen passzív géppel még Skyrimezek maximális beállítások mellett is...
-
, bár ők nem épp fizetőképes kereslet
.
Fentebbiek szerint a BF, CS, stb populáció profitál majd belőle
. Nekem "csak" 144Hz van, bőven sok arra, amire használom (SC2, kicsi Dio3)
-
Komplikato
veterán
240Hz-es Asus ROG TN paneles csoda is jó lesz?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
killer095
őstag
A TN-hez képes az AMVA panel is fényévekre van, a többség úgy sem komoly grafikai munkára szánja ezt a monitort!
-
imibogyo
veterán
Mondjuk nekem a passzív GTX750Ti-nek már az is betenne rendesen. Bár most már több éve csak évi 10-15 alkalommal tudok leülni játszani, ennyi időre meg az sem zavar ha vissza kell vennem a részletességből, vagy a felbontásból. Ilyen felhasználásra komoly gépet hülyeség lenne fenntartani. Inkább átmentem a teljes passzívságra...
[ Szerkesztve ]
-
.
-
deja vu
addikt
Én már 27 hüvelykre is el tudnék képzelni 4k-t, és akkor tényleg nem látnék pixeleket. Ilyen már van, csak nem olyan márkában amit megvennék magamnak.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
.
-
EclipseGT
addikt
"Tudom hogy van aki 40" fullHD-n boldog, de én pl ekkora felületre kevésnek érzem ezt a felbontást;"
Bakker. Miről maradtam le? mert nekem az 50" FHD is tűéles 2-3 méterről. Fél méterről lehet, hogy feltűnnének a pixelek, de aki 40-50"-t ilyen közelről néz, az meg is érdemli, hogy megvakuljon.
"A gondolkodás nehéz dolog. Ezért csinálják olyan kevesen."
-
EclipseGT
addikt
240-ért talán már adnak jót, és konzolon van, nem pc-n. Nem a THX ajánlást nézem, hanem azt, hogy mennyire fárasztja a szemem. 1 méterről már nagyon zavaró. Épp a mérete miatt. Kb. 2 métertől (ennyire van az ágy a TV-től) viszont teljesen jó. És innen a felbontás sem tűnik kevésnek.
"A gondolkodás nehéz dolog. Ezért csinálják olyan kevesen."
-
Próbálj frissíteni a híreken - szó szerint
G-Sync felső határa manapság 144Hz-ről indul. 165Hz-es monitorral már rég kint van, de nemrégiben jött egy 180Hz-es, meg most ez a 200Hz is, ami nagyon-nagyon klassz dolog
ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!
-
killer095
őstag
z35 is 200hz-es és kint van már egy ideje!
-
Erről nem tudtam. De sebaj az a lényeg hogy most aztán vége a 60Hz only világnak. Ha lassan is de vége
-
Franklin
őstag
Vége, de milyen áron?
Hónapok óta nem megy 80e Ft-nál lejjebb a legolcsóbb 144 Hz-es monitorok ára, és ez még csak 24", full HD, TN.
Amik nagyobbakk méretben/felbontásban, esetleg IPS panelesek, azok még drágábbak. Nem akarok 250-300e Ft-ot fizetni egy monitorért
-
Dare2Live
nagyúr
kb csak auo gyárt 120hz+os panelt, innen monopolhelyzetben van.
ezen felűl g-sync rohadtúl megdobja az árat. És tényleg rohadtúl multkor néztem uaz a monitor free helyett g-sncy = +70.000Ft.
A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80
-
killer095
őstag
Ahogy irták is meg kell fizetni hogy se alsó se felső hatér nincs a chipben, ez az amit az AMD megoldása az életben nem fog elérni, azzal meg aztán nagyot dobnak hogy minden lomba beleteszik a panelt ami képes az adaptive cuccra, nagy dolog 30-60Hz közt váltogatni
-
Ez biztosan nem igaz, mert az én G-Synces monitorom is 165Hz-es és működik. Keress valami másik forrást.
-
Az a vicces hogy pont egy G-Sync által 200Hz-en járó monitorról szól a hír és bekerül egy másfél éves kép amikor még csak készülődött ez technológia
-
Dare2Live
nagyúr
Ne keverd a monitort meg a g-syncet.
A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80
-
Dare2Live
nagyúr
"minden lomba beleteszik a panelt ami képes az adaptive cuccra, nagy dolog 30-60Hz közt váltogatni"
Lehet durva dolgot fogok mondani de a nagy 99% átlag 60hz monitorral játszik. Nagyon szűk az a réteg, aki képes megfizetni egy 144+hzs monitort+g-sync felárát (+144+hzsos monitor alá komoly cpu/vgat is érdemes pakolni...)
Ahogy pedig 144hzs panelek ára csökken freesync terjed a difi egyre hangsúlyosabb lesz, 70.000Ftért 144hzs freesync monitor, vagy 140.000Ftért g-synces. Megéri a felárat? Ez még tőlünk nyra is necces, nemhogy MOon...
-
Hát pedig a monitor és a G-Sync vagy Freesync elválaszthatatlan. Ha egyik megoldás nincs benne akkor nem fog összedolgozni a VGA-val.
Hozzászólok Aktív témák
ph A Predator családba érkező kijelző az NVIDIA G-Sync technológiát támogatja.
- Autós kamerák
- Diablo 3
- Battlefield V
- [Re:] [colosV8:] Noname fülesek egyben !!
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- [Re:] A 7 nm-es eljárásnál is gyorsabban fejlődik a TSMC 5 nm-es gyártástechnológiája?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...