- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hettaki
tag
1. Most éppen egy Alu MacBook volt nálam délelőtt, tehát Te tuti vágod, hogy mennyi tapasztalatom van.
2. Holnaptól megkaptam, használatra, egy Mac Mini-t, mert érdekel a MacOsx, kicsit belenézek, jobban, az alapokat tudom, de érdekel a parancssor is.
3. Linkelj már hogy mibe is kötöttem bele, csak egy vélemény volt, viszont nem egyszer bebizonyosodott, hogy viszont Te valóban belekötsz dolgokba, vélt, vagy valótlan okokba is. Nem kötöszködés ez, csak ha valaki a véleményeddel nem ért egyet az kötöszködik, flamel, félrebeszél...
4. Nem azt mondtam, nem jobb az Apple trackpadja, hanem azt, hogy a többi sem gagyi. És flame lesz a vége. Mire Te:És azt sikerült értelmezni, hogy a Mac-ek trackpadjéhez képest??
Elmagyarázod?
Én azt látom, hogy mindenbe belekötsz amit írok. Ráadásul még csak személyes tapasztalatod sincs szerintem és úgy mondasz véleményt.
Hmmm... Miről is mondtam véleményt?
Akkor most képes vagy abbahagyni, vagy esetleg tovább kötöszködsz. Vagy modker gomb?
szvsz.
[ Szerkesztve ]
szvsz. | R.I.P. Dennis M. Ritchie, John McCarthy
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- 2024 - MacBook Pro retina 16" M4 Pro / 14 magos CPU / 20 magos GPU / 24 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest