Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Syrius XIX

    addikt

    válasz Jim74 #16012 üzenetére

    Én nem mondtam, hogy a Win7 nem jó, csak nem tudom, hogy működik! Kísérletezni + most nagyon nincs kedvem. XP-nél már csukott szemmel is tudom, mi hol van!

    1 gépen már láttam testközelből a Win7-et!
    Most mit mondjak? A kezelése borzalmas! Az egész csúnya (hevenyészve összedobált jellege van, ráadásul teljesen logikátlan a kezelése is!

    Így sajnos az első benyomásom szegénykémről :O nem igazán mondható (vagyis mindennek mondható, csak nem) pozitívnak! :(((

    (Pl.: Kellett 1 új mappa. az kb. 20 percbe került! Hogy indultam neki? Természetesen Jobb gomb -> Új -> Mappa. És LoL! Hát ilyenről ne is álmodj! Sehol nincs benne ilyen! Mi a jó ebbe? Na én erre gondoltam, hogy majd akkor adják ide, ha kész van!)

    Jobbá, szebbé kényelmesebbé tesznek valamit? Áldásom rá! Semmi jónak nem vagyok az elrontója! A Win7-re legfeljebb azt lehet ráfogni, hogy új és szebb, mint az XP! De hogy jobb-e? Ezzel szembe viszont már erős kétségeim vannak! (Elég csak +nézni az erőforrásigényét! ;) Akkor mitől is jobb?

    [ Szerkesztve ]

    Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Új hozzászólás Aktív témák