- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok! Most tervezek venni ps3-at a ps4 mellé. (van pár régi cím ami nagyon is érdekel)
A ps4 accountomat tudom aktiválni ps3-on is? Vagy újat kell csinálnom? köszi. -
BOBAKILL
őstag
Sziasztok. Vettem egy ps3-at, wireless ds3 kontrollerrel. (első generációs slim) Tegnap frissített a rendszer, beállítottam a dolgaimat stb. Kábellel csatlakoztattam a kontrollert. Mikor kiírta hogy feltöltött akkor leszedtem kábelről de úgy már nem akart működni valamiért. (hiába nyomogattam a ps gombot) Akkor az összefoglalóban leírt módon a ds4 kontrollert próbáltam csatlakoztatni BT-on és sokadjára de sikerült. Viszont akkor már működött a ds3 is kábel nélkül. wtf?
Ekkor a ds4-et letöröltem a device-ok közül mert gondoltam akkor minek ha a másik is jó. Erre ma bekapcsoltam a gépet de újfent nem akar működni és már a ds4et sem tudom csatlakoztatni bluetoothon. Kábellel mindegyik megy. Műszaki dolgokban jártas vagyok de ezt nem értem..
Lenne esetleg ötletetek hogy mit kellene megpóbálnom még? Mi lehet a rossz? -
BOBAKILL
őstag
Ma nekiláttam és újrapasztáztam a gépet. A régi paszta már nagyon odavolt viszont egy szem por se volt a bordákon. Nem volt vészes a dolog, a leírás is sokat segített. No meg a barkácsboltbol is kellett egy 8as torx. Első genes slim és még nem volt megbontva. Sajna a wifi meg a bt nem műkszik de annyi baj legyen.
Így nézett ki az alaplap a régi pasztával: -
BOBAKILL
őstag
válasz seniman #76301 üzenetére
Rendben. Rákérdezek nála majd. Mi az a golyózás?
Viszont most valamiért működik a wifi meg a bt is. Azt vettem észre ha nem áramtalanitom a pst mikor kikapcsolom akkor működik a dolog. Ha meg kikapcsolom az elosztót ahova be van dugva akkor utána már csak kábellel megy. T**öm érti ezt. -
BOBAKILL
őstag
válasz seniman #76303 üzenetére
Úgy tudom a slim verziók közül az első szériás. cech-2504b
Én is gondoltam az elemre de meg mondom őszintén nem néztem mikor szétszedtem. Tudod esetleg milyen kell bele? A képen jobb alul az lehet az?
Szerk.: sztem nem az de biztos megtalálom. Nme nehéz a szétszedés csak a blueray olvasót fosatós visszarakni mert az alján is van egy szalagkábel.[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Ha jól láttam az ifixit oldalán akkor cr2032 elem kell bele.
-
BOBAKILL
őstag
Elemet kicseréltem, de nem az a probléma. Viszont rájöttem hogy valószínűleg semmi baja a wifinek meg a bluetooth egységnek. Bár áramtalanítás után elveszti valamiért a bt-ot meg a wifit is viszont a következőt kell tenni áramtalanítás után:
-kábel rádug kontrollerre, PS bekapcsolás konzol gombbal
-wifi nem megy meg bt sem. PS kikapcsolás konzol gombbal
-PS újbóli bekapcsolása után minden működik újra.
- WTF???
-Ahogy a jól ismert és szeretett reklámunkban is elhangzik: De miért?
-
Többször eljátszottam ezt és működik a dolog, lényeg hogy ha nem muszáj nem áramtalanítok. De ha mégis kell akkor ezzel a "módszerrel" működik. -
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
A Demon's Souls-t le szokták árazni néha a Storeban? Vagy nem érdemes arra várnom? PS4-es leárazott játékokat időnként újra leárazzák, csak ezért kérdem mert PS3-on még "új" vagyok. -
BOBAKILL
őstag
válasz SzaSza0909 #76331 üzenetére
Oooo,ez örömhír számomra. Köszi az infót. Kár hogy arról lemaradtam, pláne annyiért. De remélem Karácsonykor lesz akcióban.
-
BOBAKILL
őstag
válasz markknight #76384 üzenetére
Igen, aktív hűtése van. Érdemes újrapasztázni, bár ha nincs gond vele akkor nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz markknight #76386 üzenetére
Amíg nem melegszik túl addig nem is lesz gond. Nekem is "hangos", de csak a ps4-hez képest.
-
BOBAKILL
őstag
-
BOBAKILL
őstag
válasz Mr. Erikszon #76709 üzenetére
Szia. Azt hiszem csak a ps gomb nem működik meg a tapipad. De gond nélkül használható, csak hozzá kell adni a bt eszközökhöz. A share gombot kell hosszan nyomni míg villogn nem kezd a led. Akkor megtalálja akonzol is.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Bdanyy #77214 üzenetére
Szia. Én is újrapasztáztam mikor megvettem a jópár éves fatet. Szinte portalan volt, gondolom az állandó aktív hűtés kisöpri a port rendesen. A paszta viszont száraz volt már.
Bonyolultabb szétszedni mint egy pc-t, de ha van hozzá érzéked és raktál össze már több pc-t is akkor nem lesz gond, csak jó minőségű csavarhúzó kell hozzá. Van youtubeon is egy quide videó, keress rá.
Egyedül a br olvasó szalagkábelére kell nagyon vigyázni, a többi dolog nem nehéz. Azzal kínlódtam mert nehéz hozzáférni, javaslom a csipeszt a művelethez. -
BOBAKILL
őstag
-
BOBAKILL
őstag
válasz Guitar14 #78095 üzenetére
Köszi ezt a leírást, én is megcsináltam és most szuperül működik a kontrollerem. Nálam a dpad ment össze-vissza. Mondjuk lehet hogy csak a gumi 'bigyó' csúszott el a szallaggon. Fene tudja. Mindkét érintkező alá raktam pici szivacsot. Szépen kitakarítottam és mintha új lenne. Már hónapok óta nem használtam a konzolt, de ma csapattam is egy kis demons soulst és megtaláltam a lollipop chainsaw-t is, beteg egy játék.
Van utángyártott kontrollerem is de az azért nem az igazi..
Frissítettem is a konzolt mert az online része anélkül nem akart menni. Féltem picit mert volt már hogy szórakozott a BT. De most az is szépen működik.
Szóval nagyon jó ötlet ez a szivacsos dolog, köszi! -
BOBAKILL
őstag
válasz Matzel #78150 üzenetére
A ps3 alapból aktív hűtéses. Nekem is fat van. Nálam is megy fel persze a fordulatszáma a hűtésnek de ez nem gond. Ha már nagyon visít akkor érdemes lehet újra pasztazni. Én megcsinalnam a helyedben mert hiába patent a cucc, a paszta már igen száraz lehet benne. Gondot nem okoz most sem de lehet növelni tudod az élettartamot ha ujrapasztazod és kitakaritod a ventit meg a házat is. Ha szerelte már pct akkor nme okozhat nagy gondot. Ezer videó van a yton
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
Van esetleg arra ötlete valakinek hogy miért kapcsol be csak úgy magától a gép? Áram alatt van, egy pár nap után csak úgy bekapcsolt magától. Kontrollerre nulla reakció. Csak a power gomb hosszan nyom a tudtam kikapcsolni. Vártam sokat, fél órát biztos hátha kikapcsol de nem.
Mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest