Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestgreen
aktív tag
válasz Tegla80 #49006 üzenetére
Akkor ha egy Game Capture HD II-t veszek azzal biztos jó lesz a PS3-as felvétel? akár HDMI-n is?
Ismerősöm ezzel: "AVERMEDIA Live Gamer Portable " HDMI-n keresztül si tud felvenni, de ez nekem már drága...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Brian_GT
őstag
válasz Tegla80 #49006 üzenetére
Valamit olvastam igen, hogy azzal elvileg az összes avermedia használható. Ezt belinkeled nekem pls, mert ennyiebn érdekel a téma engem is. Bocs ha félreütök, de elvágtam az ujjam és mikor reflexből rányomnék a billentyűre vagy sikerül leütnöm vagy ordítok 1 kört
Szóval ez mi ez a kütyü pontosan hozzá? ez még rámegy +ban az av. portable és a konzol közé vagy ez csak egy kis adapter ami a hdmi to hdmi csati közé kell?amúgy amit kinéztél avermediát... levagyok maradva és már rég van újabb a portable-n kívül is? mert én annál leragadtam
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest