Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Valaki megmondaná,hogy hogyan lehet a storen vásárolt tartalmakat megosztani?A teljes játékokat is meglehet?Tudom,1. hsz,de ott nincs benne,hogy hogyan lehet ,csak hogy lehet.
Köszönöm -
zuzu000
őstag
válasz janesz1212 #20569 üzenetére
Pc-s hangszóró is jó,ha van erősítő hozzá,egy jack-2 rca aljzattal.Saját tapasztalat,megszólalt mind a 6 hangszóróm.
-
-
zuzu000
őstag
A Stalker sajnos csak 2012-re lesz itt,tehát nem jövőre várós játék.Éppen most kezdtem el az első részét,és a grafika szerintem nagyon jó.
Boldog karácsonyt Mindenkinek !!
-
zuzu000
őstag
Szokott valaki itt mw2-zni? Egy érdekes hackert vettem észre.SD-ben voltam,és a kör elején egy helybe szaladgált,majd egy kis idő múlva alá termett az ellenfél és lelőtte.Másik pedig az hogy,előhívott egy menüt,benne volt az összes killstreak ajándék,és bármelyiket kitudta választani,és abban a menüben volt,hogy teleport enemy is.Nagyon extrém volt,valaki találkozott már ilyennel?
-
zuzu000
őstag
válasz Nagy_Matessz #20734 üzenetére
Menüben,böngészőben megy,játékban mozgathatod,nem fog sok minden történni
Szerk.:Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
psn nektek mukodik?
-
zuzu000
őstag
valaki tudna segiteni? psn mar tegnap ota nincs. a playstation internet tesztnel a nat type ra failed et ir.semmit nem valtoztattam a routeren.
-
zuzu000
őstag
buek
-
zuzu000
őstag
Aki feltette a custom fw-t,vannak már tapasztalatok ?Jó médialejátszó,ami kezeli az mkv-t,feliratokat, van ?Mennyire bugos ?Hátrányok ?Összességében :mennyire éri meg feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Tommyboy200 #21660 üzenetére
Nekem is pont ilyen a routerem,de én nem állítgattam az UPnP-t a routerben,csak a ps3 network részén bekapcsoltam ,és ment is.
-
zuzu000
őstag
Na végigvittem a Heavy Raint.Ez a játék eszméletlenül jó!A történet zseniális,a karakterek szerethetők,a grafika is nagyon szép,bár van néhány ocsmány textúra,de nem feltűnő.Az alap játékidő elég kevés (9-10 óra),de több befejezés is lehetséges,szóval lesz még sok szép órám benne.
Ennyire egy játék még nem fogott meg,akinek van ps3-a tényleg kötelező.
-
zuzu000
őstag
Na letöltöttem a Crysis 2 demóját.Nekem nem jött be.
Killzone 2 irányítás,grafika + Cod 6-7=Crysis 2
Ellenfelek kempelnek,értelmetlen plusz skillek(láthatatlanság,plusz armor).
De a grafika szép,killzone 2 városi,zöldebb kivitelben. -
zuzu000
őstag
válasz TazLeacher #24554 üzenetére
A szőlőbe általában sokfajta gyümölcs szokott lenni
-
zuzu000
őstag
Helló
Nagy bajban vagyok,remélem valaki tud segíteni.
Kezdem az elején:
Volt egy szép psn felhasználóm,x email címmel regisztrálva.
Ez az x email cím nem az enyém volt,hanem egy rokoné,mivel a saját y email címemet valamiért nem fogadta el regisztrációnál.
Oké.játszottam x emaillel,de meguntam,hogy más email címébe kell bemennem,hogy meg tudjam nézni,ha valami történt,szóval megváltoztattam a belépő ID-t y email címre.
Mivel semmiféle megerősítés nem kellett,hogy az az email cím jó-e,ezért játszottam szépen vele,amíg el nem tűnt a psn a támadások miatt.
Visszajött,jelszócsere elküldve az y emailra.
Csakhogy az a baj,hogy most tudtam meg,hogy az átírásnál elírtam y email címet,mivel ...mail... helyet ...mal...-t írtam,így nem kaptam semmilyen jelszóváltoztatós emailt.
Ps3-on se tudok bejelentkezni,mivel meg kell változtatni.
Valakinek nem lenne tippje,hogy hogy tudnám megoldani ? -
zuzu000
őstag
Na megoldódott az account problémám.
Elég ciki rám nézve ,mivel ps3-on is meg lehet változtatni,csak eddig nekem azért nem ment mert mindig valamilyen erroral kezdhettem újra,de ma nem dobott errort és jöhettek a játékok lefele. -
zuzu000
őstag
Helló
Ps3 media serverrel néznék filmeket,de:
Most egy 720p-s .mkv-t néznék,viszi is akadásmentesen.De ha feliratot is mellé rakok akkor 2 FPS-el megy maximum.Mi lehet a baja ? -
zuzu000
őstag
Hello!
Megoldható, hogy a PS3 accountból töröljem a PSN accountot? Hogy egy másik PSN ID-vel tudjak bejelentkezni, de a ps3 account maradjon.
-
zuzu000
őstag
válasz Mister_X #43549 üzenetére
Nem, de mar megoldodott. Azert akartam psn accountot valtani, mert nem tudtam bejelentkezni az egyikbe, de a gt5 menteseket nem akartam elveszteni. Ez mar nem problema, sikerult bejelentkezni, (100x jelszo probara).
Most viszont ps3 on nem enged belepni. Error kod: 80710092. Router reset volt, gepen be tudok jelentkezni. -
zuzu000
őstag
Hello!
Ha a KZ3-at használtan veszem, akkor van valami kód benne, ami csak egyszer használatos, és ha már felhasználták, akkor én nem tudom igénybe venni azt? (multi, dlc..stb) -
zuzu000
őstag
Mit jelent az Uncharted játékoknál az essentials kiadás? 2k-val drágább, mint az alap, mi van benne?
-
zuzu000
őstag
válasz WhiteWalker #43824 üzenetére
Vannak randa részei, kétségtelen. A füst az autónál ronda mint a fene, meg az árnyékok is recések tudnak lenni. De ezeken kívűl gyönyörű.
Milyen videót néztél? -
zuzu000
őstag
válasz WhiteWalker #43829 üzenetére
Azért annyira nem rossz ^^ Forzával nem játszottam, de nekem tetszik a GT5 grafikája.
Kocsik nincsenek eléggé kidolgozva, vagy mi nem jön be amúgy? -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném venni a fallout 3 goty kiadást, de MO-n sehol se találom rendes áron. Gondoltam felnézek ebayre. Ezt találtam. Az UK import azt jelenti, hogy menne az én gépemen, ugye? (a régiók miatt) -
zuzu000
őstag
Halihó
Ezt nézte már valaki? Vagy esetleg használtátok?
-
zuzu000
őstag
válasz Darth_Revan #46582 üzenetére
Ez nem hangzik biztatónak.
És arról infó, hogy a saints row 3, mafia 2, uncharted 2 meddig lesznek még ingyenesen ps+-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest