-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #58958 üzenetére
Nah jó de pont ez az hogy assist nélkül szeretném. Mi értelme megtanulni assistal játszani, aztán meg egyszer felmegyek multira hogy milyen jó vagyok és tolok egy 2/30as K/D ratiot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ez a Journey ez mi ez? Videók alapján nem nagyon tudok rájönni hogy mi akar lenni, de mégis úgy érzem hogy játszanom kellene
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah jó de van storyja? Ami videókat láttam abban nem láttam szöveget meg semmi.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez egyre érdekesebbnek tűnik nekem.
Szerintem fogok tenni vele egy próbátEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #58974 üzenetére
Nem az hogy egyáltalán, csak nem nagyon. Főleg nem ahhoz képest ahogy PC-n tudok célozni mondjuk.
És zavar. Az a baj hogy türelmetlen vagyok ilyen téren mert tudom hogy egy másik platformon tök jól megy, erre leülök a PS3 elé és csak bambázokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #58976 üzenetére
Jobb szerettem volna valami háborús környezetű játékkal átesni a tűzkeresztségen, de sajna az nincs jelenleg a birtokomban.
Kormánnyal FPS? Nah azt megnéztem volna
-
Sirandrish
legenda
Nah igen..azt hétvégén el is kezdjük a csajossal.
Online COOP is van benne? Mert akkor együtt is nyomathatnánk ha visszakapod a tiedetkarak_22 Igazából tök lényegtelen csak azokat jobban szeretem. Nem vagyok a sci-fi műfaj nagy szerelmese
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Oh az remek. Akkor már csak vissza kell hogy szerezd a sajátod aztán robotoskodhatunk
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nagyon kíváncsi lettem úgyhogy este meglesem én ezt a Journey-t magamnak
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #58990 üzenetére
Nagyban vártam ezerrel erre megelőzöl...csúnya fiú
Azt hittem 2kor jön az új adag...mindenesetre DS 2..
Nagyon szívesen kipróbálnám, de mivel tudom hogy 1 óra alatt törölném is ezért sokallom az árát még mindigEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz tutuhawer #58992 üzenetére
Ha rádugod gépre és villog az azt jelenti hogy tölt.
-
Sirandrish
legenda
válasz finecsa #58996 üzenetére
Bannolva általában akkor szokott lenni ha az adott masina "okosított", és mivel általában ezek a gépek drágábbak is mint a "buták" ezért az eladó nem fogja titkolni
Szerencsére mivel elég olcsóak a játékok már (persze a régebbiek) azért egyre kevesebb okos példány van a piacon. Használtat megéri-e venni? Miért ne! Kicsit körültekintőbbnek kell lenni és kész. Ha nagyon félsz akkor mindenképpen garanciálisat érdemes venni, amiből itt hardveraprón is akad néhány.Meggyőzni nem akarlak semmiről mert még a végén majd én leszek a g*ci mert ezt ajánlom akikor ezen nincs is Forza, és egyáltalán miért tenném? Sajnos a SONY nem ad részesedést szóval nekem nem lesz se több, se kevesebb
Viszont jó pont lehet a PS3 mellett hogy ingyenes a multija és ahogy látom nektek arra kellene leginkább.
Emellett neked is azt tudom mondani mint mindenki másnak...meg kell nézni az exkluzív játékok listáját, és amelyiken több olyan van ami érdekel, azt kell venni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz finecsa #59000 üzenetére
Hu hát írd be a googleba hogy használt PS3 games és annyi van mint égen a csillag.
Itt Hardveraprón, Olx, 576, Konzolstudió, Konzolokszervize, Gamepark, Konzolvilág, etc etc etc.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59001 üzenetére
Miért nem a Colossus kapott akkora kedvezményt mint a Tekken?
-
Sirandrish
legenda
válasz finecsa #59007 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót.
Különös tekintettel a PS Store-raEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
A Complete packban nincs benne?
Még neked mázlid is lenne mert UK accod van...Hungaryban ugyanis nem elérhető..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Mikor lép életbe a sok akció?
A legtöbbje elvileg 3.a és 24.e között lesz akciós, de amire rákerestem az még mind teljes áron van.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szerezd be PC-re 1K-ért a kettőt...kb annyiba van. Én az MM-ben vettem meg asszonynak anno mert ő is szereti
Vagy felturbózott grafikája van PS3on?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Köszi...tudtam hogy számíthatok rád
Miafranc az a flower? Az is akciós most?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59023 üzenetére
Hát videó alapján pont erre a következtetésre jutottam, de a kérdésem még mindig ugyanaz
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59025 üzenetére
Ma akartam nekiesni, de ma szabadnapot kap a drágaságom (ps3) úgyhogy majd holnap nekiesek.
Mármint a Journey-nek.Brian_GT Hát ezek után tuti kipróbálom. Szeretem amikor ilyen átszellemülten beszélnek 1-1 játékról mert ott biztosan van valami
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #59031 üzenetére
Eddig azt sem tudtam hogy érdekel-e. Mondjuk ezt még most sem tudom
-
Sirandrish
legenda
Én a napokban töröltem hogy legyen helyem
Amúgy fura mert a Ni No kuni nincs is a listán..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hogy találtál rá egyébként? Lehet keresni a storeba az akciók között is?
-
Sirandrish
legenda
Az US verzióba szerintem tuti hogy NINCS magyar nyelv.
sppedtest.neten nézd meg...pingelj egy US szervert. Ha 80 felett lesz a pinged az nem jó
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Oh nee...csak 2700 a Gow? Nekem nem szabad ezt néznem..nem-nem-nem.
Nem kell az nekem...sz*rjáték fuuuj1500 a GTA 4? Oké én kikapcsolom a gépet
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #59048 üzenetére
De rossz...én meg letöröltem mert nem kellett. Itt meg két emberkének is kell.
Ezért nem jó a digit cucc...nem lehet odaadniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
9 (vagy 10?) Resident...részenként ezer forint lenne majdnem
-
-
Sirandrish
legenda
Spoilerveszély!
Végigvittem a Journeyt!
Nehéz róla beszélni mert igazából azt sem tudom mit láttam. De amit elém tett a Journey azt én bekajáltam keményen.
A látvány...nem mondanám hogy szép a grafika de mégis..ahogy eléd tárult a sivatag perzselő hője..engem megfogott. Főleg ahol csúszunk lefele és az oszlopok között besüt a nap..hát az valami meseszép volt.
Nem tudom hogy azt hogy érte el, lévén egy szót nem beszélt, és azt sem tudtam hogy mi akar lenni de a végén őszintén sajnáltam a kis "emberkét". Ahogy a szemem előtt fagyott meg..látszott a ruháján..kerestem a társat hogy melegítsük egymást de nem segített. Aztán ami még soha egy játékban sem érdekelt..észre se vettem hogy van..a rezgés...a végén ahogy a szívdobogása gyengült és ritkult, és érezni lehetett a joyon...a hideg kirázott.Szóval magával ragadott, de ahogy már mondtátok..ezt át kell élni. Nem tudnám azt mondani hogy ezért vagy azért kell végigvinni. Ott kell lenni és átadni magad neki...
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59113 üzenetére
Igen kaptam..miért az mi? Nem kap mindenki?
ldave Most láttam először, de az tuti hogy nem utoljára
Amúgy ugye a sálam az "életem"..vagyis az alapján tudok ugrani meg ilyenek. Az a nagy dög viszont tépkedi lefele. Azt el lehet kerülni?Bogyi007 Nah engem meg a Beyond érdekelne.
Khm, khm Dave[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59118 üzenetére
Még ilyet..én azt hittem valami AI mert rohadt hosszú sála volt és nem láttam hogy fogyott volna mikor repült.
Mindenesetre én igyekeztem együtt menni vele. Bár furcsa is volt mert egyszer elvesztettük egymást szem elől és jó 10percig nem is láttam. Gondoltam ennyi volt az AI, de aztán újra összefutottunk és együtt mentünk végig.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #59120 üzenetére
Ahha..két nevet írt ki csak nem tudtam hogy mi akar az lenni.
De jóóóldave Nah majd akkor kikerülöm legközelebb őket
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz n.andras74 #59132 üzenetére
Bocsánat...576
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #59134 üzenetére
Hja épp gépen melózom és a PH folyamatosan meg van nyitva..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
A Webshop maradt? Mert akkor szétnézek..bár lehet nem a legjobb ötlet most venni tőlük valamit is.
Amúgy tudni hogy mi volt a gáz? Poénból nem pakolnak ki egy boltot..
-
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #59147 üzenetére
Az kafa
Remélem sok örömödet leled majd benne....megintEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Yeaaahhh.
Úgy néz ki sikerült elcserélnem a Last of Us-t, Team ICO-ra.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest