- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Jól van Paja, csak viccelek, már akkor mondtam, hogy bárki használja nyugodtan azokat a felvételeket is ha akarja. Viszont a videómnak további nézettségre van szüksége, tehát aki nem látta még, tegye meg. Nem fogja megbánni.
Video
-
bome
csendes tag
De tőlem a pénzt meg levonta
PT nick: [Hrt.]barca_bome
-
csaba0223
senior tag
válasz JackShephard #17354 üzenetére
70x tudtam rányomni! Többet nem számol!
Project Torque nick: csaba0223
-
bbm
csendes tag
Én ismegnéztem ezt az sms-es cuccot! Tényleg lehetne már fizetni DE, amikor rámész mindenre és eljutsz arra h mennyit akarsz befizetni jobb oldalt ott van (pl) 1200 HUF a bal oldalt meg hogy Aeria points és SEMMI! magyarul a semmiért fizetnék?!
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #17352 üzenetére
Nem érted... tudom, hogy megnézted mert tudtad milyen zene van benne, de ennek ellenére sem nőt a megtekintések száma, 0-án dekkolt.
A Onebip-ről nem tudok semmit... az aeriás felhasználó nevedet meg kellett adni mielőtt telefonáltál és levette a lóvét?
Crea,
1 boldogító üzenetet küldtem, lehet, hogy feleslegesen, de akkor is...A mai nap hátralevő részében tudna valaki segédkezni kapirgálni, telt házalt szeretnék bolondulni amig van rush.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
SSP33DY
aktív tag
megint egy 3.1 megás okosság.. biztos kiszakadt az előző varrás
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz JackShephard #17354 üzenetére
JackShephard: Szia!
Jó lett fölleg a Zene!
Szeressük az ilyet!
Rock
jeeeBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
SSP33DY
aktív tag
JÖNNÉK PAJA!! DE a loginnál tovább nem jutok!
2szer láttam a garázsom, és kész, kirak
"connecting to the login szarver-rel"[ Szerkesztve ]
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
PaJa1
őstag
válasz SSP33DY #17364 üzenetére
Látom, dobál lefele ezerrel
Nekem lassu a chat mint a bűn, ha egyáltalán megy, most meg nincs vége a futamnak, átmegyek a célvonalon és semmi, repesztek tovább a falnak, wanganon, olyan 310el belerongyoltam a láthatatlan falba, autóbol nem sok maradt...
Hheee, 7 perc után kiírja, hogy race over, kiváncsi vagyok mikor jön az eredményProbélok majd subot.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Yozsee(R)
csendes tag
Számomra most lehetetlen PT-t játszani. Versenybol kidob(már ha egyáltalán elindul), practicet, lobbyt, garázst nem akarja betolteni, de ha jól látom az aeria oldalával is gondok vannak az is nagyon lassan mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
SSP33DY
aktív tag
Hát vazze.. pedig még 1 óra rush van...
..ez a mi szerencsénk..lol
Nekem az aeria szaros oldal megy.. de a PT nem
Ma végre gammázhatnék.. erre nem megy ez a xar..EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
[pH]Lacika
tag
Na ez is meg hülyült!
[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
[pH]Lacika
tag
Jó lett ez az új folt!
2percenként kidob. Ha 1álltalán betölt. A gifteket nem lehet használni hiába nyomok a use gombra.Ez nagyon szép volt Invictus! Grat!
Én elkezdenék új programozókat keresni.
A javítás (Patch) = Rosszabbá tétel!
Frankó!Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Mariann294
őstag
Érdekes nekem semmi gondom nincs.
Csak 1 dolog aggaszt de az a leutóbbi nagy paccs óta.Serpentinen explorerben némelyik helyen nagyon beszaggat.Valaki másnak is? -
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
SSP és Nep olvassatok PM-et!
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Mariann294 #17370 üzenetére
Örülj neki h csak ennyi problémád van. 1 óra csacsogás után elkezdenék versenyt nyomni és a betöltésnél kilép a játék. Hibaüzenetet se ír ki, semmi.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
tomkatomi
tag
válasz JackShephard #17373 üzenetére
Üdv!
Én is nyomkodtam a videókra (tiédre, Pajáéra). Egyébként ha dinamikus IP-d van, akkor nyugodtan nyomkodhatsz a sajátodra, csak egy modem reset kell hozzá.Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Lunatic666
tag
szia - nem, nincs, semmi közöm hozzá..... láttam egy-két pályabetöltésnél a nevét a top3-ba , s ez ált. nem jót jelent...
abszolut friss hús vagyok , a kezdő lámák legújabb tagja
még csak "tanulom" a játékot.... de h ne kérdezzek majd sok hülyeséget, ma átolvasom a régebbi bejegyzéseket...lvl 8 rulzz!!!
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
SSP33DY
aktív tag
Szavesztek!
Tiszta jó lett a PT.. repkedő autók, 2 kört verve mindenkire -os rating..és a chat.. naháátt.. 10 pontos.. egyszerre 10 emberrel lehet beszélni, anélkül, hogy tudna válaszolni.. mert kb percenként megy el 1-1 üzenet.. GRATULÁLUNK EMESE...És én is "fantasztikus" tag lettem..
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz SSP33DY #17376 üzenetére
Kb hasonló, csak 5 percenként login képernyő is a pofámba ugrik! Beérek a célba és még 7 percig ácsorgok ott, aztán kiírja, hogy vége a versenynek, majd login...na tényleg vége.
A replay menube belépve...error, pt kifagy. Szerencsére a hibás replay törlése után már működik ez a funkcio is.
Mellesleg ketyeg a vekker a lányaimon, bukhatom őket a rush alatt ha nem bírok játszani!A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
csaba0223
senior tag
Nálam minden jól működik! Ma csak 1x dobott le! Azon kívül semmi nem történt!
Lehet hogy nálam van a gond?JackShephard: Számolta mindet ! Néztem közben!
Project Torque nick: csaba0223
-
Creative997
őstag
Kicsit ökörködtünk Pajával pythonon , ugrálgattunk jobbra-balra. Ha valaki nem tudja megcsinálni a 140m-es ugrást, tessék: 184m
BTW Hunter egy kicsit túlzásba viszi, sokat kombózik magával: lvl46 és 20mila xp
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
válasz Creative997 #17380 üzenetére
Jesus!!!!
-
vtomi
tag
Szép.
-
SSP33DY
aktív tag
LOL szép nagy dzsámp
a lvl 56 meg...lol..
Hát ha van rá ennyi zsetonja, mert gyanítom csáje, meg popper is kell ide
BÁR az a NYÓCEZER verseny... Ezt az accot nem csak ő gyűri Ha igen.. hát..odab@xEX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
erdol
senior tag
Hát ha ennyit explórerezik akkor nem biztos hogy a féktávokat is ismeri a pályákon.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
dokar
addikt
én TA-n csináltam 300m feletti ugrást
de nem ritkák a 200m-es repülések sem.extra - SEXRay
-
JackShephard
tag
Ha valaki most szándékozik először AP-t venni, esetleg érdemes lenne most.
New buyer 30%
50$-ért 9000AP-t lehet összegereblyézni! -
Ricco_hun
senior tag
Nah valahogy végre összekínlódtam a videóm. Előre elnézést a rossz minőségért, de még nem tudtam kiismerni, hogy a youtube milyen szempontok szerint xarja szét a videó minőségét (történt ugyanis, hogy feltöltöttem jobb minőségben is, erre a youtube-on az még pixelesebben nézett ki ).
Tehát a videóm ITT lehet megtekinteni. Örömmel veszek minden egyes nézőt. Ha valakinek nagyon van ideje kattingatni, a cél az 500 . Nem jönne rosszul az 500 AP.
Előre is köszönöm azoknak, akik jó sokszor megnézik.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Mariann294 #17391 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
-
Mariann294
őstag
válasz Ricco_hun #17392 üzenetére
Bazz azért mert valaki nem szereti ezt az igénytelen zenét azért még ne ócsárold már le.
Szeretek mindent.Mindenevő vagyok,de télleg.Szeretem az AC/DC-t,Gigi D Agostinot,az electro zenét,disco-t,techno-t,meg 1-2 lassú számot is.
De az a stilus amit te képviselsz a videódban.Nem jön be mert nincs benne semmi zene,csak üvöltés ezerrel.Nem vagyunk egyformák hála a jó istennek.Neked ez jön be ok,persze elfogadom.Én csak 1 véleményt merészeltem irni mivel linkelted a videót.Bocs.
Mégsem irtam a youtubra negativ kritikát,vagy nem dijaztam egy "Poor" csillaggal.
Örülj neki.Erdol: Scootert is szeressük.
[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Mariann294 #17394 üzenetére
Én nem ócsároltam le senkit. Én is mindenevő vagyok. Ami megtetszik azt hallgatom stílustól függetlenül. Én sem ilyen zenéket hallgatok, mint amilyen a videóm alatt megy, de pont odaillik, ennyi. Magyar zene (hogy kis hazánkat részesítsem előnyben ) + a szövege is az autóversenyzésről szól. Azt meg nem tudom miért írtad, hogy csak az üvöltés megy ezerrel. Jelzem neked, hogy egy kósza üvöltés nincs a zenében. Érthető és valamit mondó szövege van. A vitát részemről zártam. Csak nem értem, hogy miért kell így nekem esni. Ha nem tetszik, nem hallgatod. Ennyi.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Mariann294
őstag
válasz Ricco_hun #17395 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be
Erre rágtam be mert nekem ugy jött le hogy igénytelen zenéket hallgatok.
Éshogy nekem szeretni kéne a zenédet.Én is ezennel lezárnám a vitát,ugy sem mennénk előbbre.
Izlések és pofonok! -
UnConnecteD
senior tag
lehet most jatszani? stabil mar ?
-
[pH]Lacika
tag
És igen! Itt az újabb 3.1megás update!
-
SSP33DY
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest