Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96349952

    törölt tag

    válasz Tibko8 #7994 üzenetére

    Azt soha nem értettem, hogy aki mondjuk még suliba jár, annak hogy nincs ideje semmi másra. Van egy iskoláskorú lányom, elég sokat és jól tanul, de azért van mellette szabadideje gazdagon. Sokszor olvasom, hogy hú, nekem nincs időm erre meg arra (nem csak játékra), mert suliba járok. Reggel hattól este 10-ig? :D A melósokat még megértem, mert 8-10 órában tolják, aztán nem biztos, hogy este még van kedve, energiája ezzel foglalkozni. Bár nem tudom, 20-30 perc akkor sem a világ, mondjuk este nyolctól fél kilencig. Persze nem akarom jobban tudni senkinek az életét, de nehéz elképzelni, hogy ha valaki eredményes akar lenni, akkor nem tud beleszorítani heti 2-3 órát a hobbijába. De ez mindenkinek a magánügye természetesen, csak ez azzal jár, hogy értelemszerűen előnybe kerülnek azok, akik többet kockulnak a cuccal.

    Én is belefutok olyan arcokba, hogy beszarás. Halálra centizem a pályát, mondhatni minden ismeretem bevetem, 10 körből kipréselek egy szerintem jó időt, erre megjelenik valami állat, és a második körében rám tesz másfél másodpercet, versenyen meg folyamatosan egyre messzebb kerül, akkor is, ha belegebedek. :D Na, ők mennyit tolhatják? Persze biztos ügyesebb is, vagy nem tudom, de egy bizonyos szint felett vagy gyakorlat, tapasztalat mellett az embernek már nehéz elképzelnie, hogy a másik ennyivel jobb körönként. Aztán ránézek a profiljára, és van 4-500 órája a játékban. Nekem meg 1700. (De láttam már 2500-ast is.) :D Az biztos, hogy ha valaki hét nap alatt összesen 3-4 kört megy, az nem lesz versenyképes egy kategóriában sem, még átlagos szinten sem. Na mindegy, szóval érdekes téma ez.

    Én is leszartam kb. egész héten ezt a futamot. Kétszer TT-ztem, kétszer felmentem a szerverre egy-egy órára és hali. A sok játékidő meg összejön az évek alatt, én pl. szinte csak ezzel játszok amióta megjelent. 90-95%-ban biztos. Napi fél-egy óra, ha futamok vannak, akkor beugrik másfeles-két órás nap, ritkábban azért tényleg elkap a gépszíj, akkor az is rátesz, mindezt megszorzod 3 évvel és hopp, máris horror játékidőket ír ki. De van, hogy napokig rá sem nézek. Sokszor volt úgy is, hogy menüben hagytam a játékot, aztán ott állt órákig, otthon sem voltam. :D

    A GT3-ért én sem vagyok oda. Halálosan unalmas, tényleg erről szól a szerverek 90%-a. Meg nekem nem is jön be. Azért tettem be, mert tudom, hogy népszerű, hátha a többieknek felüdülés lesz a Jaguar után. Ha rajtam múlna, simán szinte csak ilyen-olyan Formula járgányokkal és hasonlókkal mennénk, utcai gépekkel a legritkábban, de hát nem szabhatom a saját ízlésemre a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák