Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Egy MPL csomagról lenne szó, A webshop délután küldte, hogy feladták a csomagot, írták is a küldemény azonosítót. Általában, ha MPL-el rendelek, este olyan 7-8 fele jön a postától is egy összegző, hogy mikor szállítják ki, és már benne van a rendszerben. Viszont most nem kaptam olyan emailt, és hiába keresek rá a megadott csomagszámra nem talál semmit. Erre akkor már ne nagyon számítsak holnapi kiszállításra? -
Rison77
senior tag
Szerintem a hét elején a logisztikai központjuk azt se tudja mit csinál, kavarnak minden ahogy kell.. Nekem is ma lett volna egy belföldi csomagom Pestről szokták a Gyömrői futárközpontba vinni, utolsó nyom, hogy reggel 4:57-kor elindult Gyömrőre, és így ennyi. Általában 7 órára megérkezik és 8-kor rendszerint felveszi a futár. Nem tudom, fuvarozgatják még egy napot az országban, vagy elrabolták a csomagszállítót az ufók? ..
-
Rison77
senior tag
válasz jesszjessz #7004 üzenetére
Úgy semmiképp nem adnám fel, hogy a lapon rajta van a cpu, és a hűtő is, csak is szétszerelve bármelyik futárszolgálatot is választod.
Más:
A jómagyar posta megint a feje tetején áll.. 1 napos csomag nyomkövetése...
Csak tudnám mit csináltak avval a szerencsétlen csomaggal, hogy csak 7:43-ra amikor a napi kamion már elment készítik elő a szállításhoz.. és 8:35-kor küldik el, amikor a futárok már felvették a napi adagot... Most menjek el a kézbesítő postára és csapkodjam a pultot, hogy bányásszák ki a holnap kézbesítendő csomagok közül az enyémet? Vagy egész nap autókáznak majd vele? Mert azóta nincs újabb hír róla...[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Ebben az új csodás rendszerben ahol mindent IS vámolnak eddig egyszer rendeltem ebay-en tavaly. Amikor megjött a csomag megkaptam a csomagszámot, illetve belépési jelszót sms-ben, beléptem ott volt a számlám 0 áfa 0 vám, a 399 Ft-os "rablás" befizettem kártyával end of story.
Most újból rendeltem ugyanattól az eladótól ugyanannyi értékben, megkaptam az sms-t. Bementem az online fizetés dokumentum letöltés menüpontra csomagszám pipa, ki is dobja, hogy 751 Ft csomagérték, 0 áfa, 0 vám, és a 399 Ft sarc, és a szöveg, hogy vámkezelték a csomagot a díjak megfizetése után küldik. Semmi online fizetés gomb,fizetési határidő üres, rámegyek a dokumentumokra, azt kapom, hogy a küldemény vámkezelése folyamatban van. Viszont az sms-t múlt héten csütörtökön kaptam. Csomagkövetésben azt írja, hogy "A vámkezeléshez szükséges információk bekérése (ügyfélre vár)" Az sms is különbözik, mert az előzőnél azt írták, hogy a küldeményem vámkezelték, most meg az a szöveg jött, hogy vámkezelendő küldeményem érkezett.
Most tőlem mit is várnának pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest