- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz fererencz89 #9150 üzenetére
Vannak 18 óra után is nyitva tartó posták vagy 0-24.
Bemész a papírokkal és elmondod, hogy mit szeretnél.
Létezik olyan, hogy feladó utólagos rendelkezése. -
MaxxDamage
félisten
válasz agroman #9149 üzenetére
Köszi!
Asszem holnap rákérdek a postánál is a konkrét összegre.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Dealer95
őstag
válasz fererencz89 #9150 üzenetére
Ezt még kézbesítés előtt jelezd a postának mindenképp.
Akár teelefonon az ügyfèlszolgàlatnak most, vagy majd személyesen.(Érdemes otthon előre kitölteni a posta oldalán a címiratot és kinyomtatva bevinni, mindenkinek jobb : a sor sem áll minden csomagfeladásnál és biztos oda megy ahová akarod, úgy és olyan extra szolgáltatásokkal, ahogyan szeretnéd )
-
fererencz89
őstag
válasz Dealer95 #9153 üzenetére
Úgy szoktam, de most ezzel akartam időt spórolni magamnak. Nem volt forgalom, bőven ráérősen csinálhatták volna. Telefon nem nyert annál a postánál, de ahogy látom, az ügyfélszolgálat is 5-ig van...
Rá is kérdeztem, hogy mindent szépen leírtam-e. Most csalódott vagyok és kétségbeesett.Nem szotkam hibázni.
-
Mr.Pentele
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Simán feladott (nem elsőbbségi) levél, ugyanabba a városba címezve, ugyazon postán feladva mint ami a címzetthez is tartozik, a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerül? Azért kérdezem, mert ez esetben nem vennék rá elsőbbségi bélyeget, elég lenne a sima is, amennyiben működik a dolog. Vagy ettől függetlenül, csak elsőbbségiként feladva "garantált" a másnapi megérkezés?
Köszi előre is!
-
Spet
addikt
válasz Mr.Pentele #9155 üzenetére
Nem. Ahhoz minimum ajánlottként kell feladni, hogy következő munkanapos legyen.
(egyébként, ha ugyanott tartózkodtok, miért nem adod át személyesen?)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kérni.
Budapestről szeretne az egyik eladó csomagot küldeni a számomra, Nógrád megyébe.
A doboznak az alábbi méretei vannak: Weight: 504g Size: 35 x 19 x 7 cmHogy tudnám a legolcsóbban szállíttatni? Nem utánvétellel.
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Foxpostnál először használok utánvétet és kicsit furcsán működik.
Volt egy hete egy foxpostos utánvétes csomagom átutalva státusszal amelynek összege azóta sem látszik a bankszámlán. Érdekes módon a amit utána küldtem és nincs utalva státuszba van az meg megérkezett. Most írtam a foxpostnak a utánvét kereső űrlapon. Kíváncsi leszek mi akadt el. Vagy amúgy ez megbízható? -
Mr.Pentele
tag
válasz MasterDeeJay #9161 üzenetére
Nekem is előfordult már ilyen. Nem írta átutalva állapotban, viszont megjött a pénz. Olyan is volt, hogy átutalva de nem jött meg, de nagyon rugalmasak voltak. Rögtön válaszoltak és másnap megoldott lett az ügy. Ráadásul az én hibám volt, mert tévesen vittem fel a számlaszámot, ennek ellenére megkaptam a pénzt.
-
TaaT
nagyúr
Nekem most olyan problémám van a foxpost-al hogy nem a vaterás árat számolta fel amikor feladtam a csomagot hanem a simát. Írtam nekik, kíváncsi leszek mit reagálnak rá.
Give them hell Ukraine!
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e vele, de van most a postán a holdraszállás 50. évfordulója alkalmából ilyen témájú bélyeg.
Kérdéseim: Egy elsőbbségi ajánlott, 500g-ig levélhez mennyibe kerül egy sima átlagos bélyeg?
Mert én ~800Ft-ot fizettem mindennel együtt. És a blokkon látom csak, hogy ebből 550Ft a csili-vili bélyeg
Nem kellene, hogy megkérdezze a postás néni, hogy akarok-e én ilyet? -
agroman
senior tag
válasz szabifotos #9168 üzenetére
a csilivili belyeg ugyanolyan belyeg mint a mezitlabasak..a nevertekuk szerint lehet hasznalni.
az 500g-ig elsobbsegi ajanlott dija 795ft(egy volt filatelista)
[ Szerkesztve ]
------
-
szabifotos
senior tag
válasz agroman #9169 üzenetére
Áhh értem. A számlán le van mínuszolva, látom már.
Akkor ez kavart meg. Nem tudtam, hogy ez így működik és megijedtem, hogy keresett rajtam az asszonka' a tudtom nélkül Köszi a magyarázatot.+ érdekesség: A feladáskor valószínűleg elfelejtette átadni a feladóvevényt és a blokkot, és ma be volt dobva a postaládámba. Ilyet se láttam még
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz szabifotos #9170 üzenetére
lelkiismeretes dolgozo..van ilyen a postan is. (tobb kellene)
------
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Vaterafutàr mpl csomag most is 1-2 munkanap postàról hàzhoz? Rég adtam fel màr így..
Köszi -
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Értem, hogy bizonyára sok melójuk van a postai dolgozóknak, de direktszivatják az embertnem kapkodják el a (belföldi) csomagok kiszállítását, aminél a feladó elfelejtette jelezni az 1 napos kiszállítást, hogy legközelebb majd többet fizessen (90 jó magyar forinttal)? Oké, hogy nem jön meg 1 nap alatt, de 3 nap alatt Budapestről sem képesek továbbítani "vidékre"? -
válasz Mr.Pentele #9162 üzenetére
Ismét írtam nekik de semmi válasz. Múlt hét szerda óta semmi. Pedig 20eFt-ról van szó. Ha ma sem írnak akkor telefonálok.
[ Szerkesztve ]
-
Vmf
csendes tag
Sziasztok!
Feladtam 910g-os, 1 munkanapos csomagot és 1950ft-ot fizettem a 2019 júliusi tarifatáblában feltüntetett 1860ft helyett!
Lehúzás vagy valamit nem vettem észre?
A másim kérdésem; miért nem lehet követni a posta nyomkövetési oldalán a csomagot a megadoft PN-el kezdődő ragszámmal?
Azt írja: A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot![ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
-
azbest
félisten
A 90 forintos 1 napos időgaranciát is kérted ezek szerint.
Alapból azt írja az üzleti csomag szabályzat, hogy 90% esélles másnap, 95% eséllyel két napon belül kézbesítik. Nézd meg a számlát, vagy feladóvevényt, amit kaptál és értelmezd a tételeket.A nyomkövetés sajnos nem azonnali, kb egy nappal késik a felületen. A címzett is hamarabb kapja meg az értesítő emailt, a benne lévő link akkor még nem is él.
(#9183) agroman
kreténség a köbön. Eleve a kézbesítéshez felismertetik géppel a legtöbb küldeményen a címzettet, ha osztanának egyedi azonosítót minden küldeményhez, akkor azt a küldeményre téve rögtön meggyorsíthatná a kezelését. Akár hova teszik le lehetne olvasni és rögzíteni akár azt is, hogy az értemenős küldeményt melyik rekeszbe tették... ehelyett mindenki analfabéta módon kézzel keresgél és turkál.De még a gépi értesítőre is haszontalan posta ászf linket tesznek qr kóddal, csak mert menő... ahelyett, hogy valami hasznos információt tartalmazna.
[ Szerkesztve ]
-
-
qqzs
őstag
Jon DHL csomagom amazontol. Amazon pentekre igeri DHL smsben hetfore. A masik ketto reszcsomagom ma csutortokon megjott. Szoval felajanlottak cimmodositast a sms linkben amit meg is tettem. Egy masik varosban leszek. De azert felhivtam oket hoyg a keddre igert modositott cimre biztos megerkezik e e akkor mert mar szerdan nemleszek ott. Erre mondja ugyfszolgalat hogy a masik varosban cimmodositas 3000Ft amirol a internetes procedura alatt elfelejtettek tajekoztatni. Van tapasztalat hasonlo esetrol?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
válasz MasterDeeJay #9179 üzenetére
Felhívtam a foxpost-ot és mondták hogy még a régi számlaszámomra ment az utalás amit persze vissza is dobott. Ugyanis azt elnéztem hogy hiába változtattam meg a csomagküldés előtt a számlaszámot ha kell 2 nap átfutási idő rá én meg másnap adtam fel. Most 8 napon belül utalják az új számlaszámra.
Happy End! -
Gyuree91
tag
Sziasztok!
Ha várok egy csomagot, és "megfogják" a vámon. (Tracking jelezte, + rá pár napra küldték postán a levelet, amit egyből már az nap délelőtt kitöltve digitálisan elküldtem az emailcímükre.)
A dolog érdekes, mert Kínából (Szingapúr érintésével) Budapesten volt 4 nap alatt! Persze DHL-el, majd itthon meg MPL... Viszont azóta sem (július 6. óta van Bp.-n) semmi sem történt. Már augusztust írunk, de az automatikus válaszlevélen kívül semmi sem jött, ugye ami vámot érinti. Múlthét kedden kaptam, és küldtem vissza a nyilatkozatot. Július 17. óta vámkezelés alatt van...
Kérdésem az lenne, mikor kapok valami "hús-vér" választ, mondjuk az extra költséggel(mennyi az annyi), illetve mikorra várhatom a csomag megérkezését?
Azt olvastam, hogy 30 munkanapjuk van, de elég érdekesnek tartom, hogy még én fizetek pluszba (nem is keveset), de több idő mire eljut hozzám a csomag, mintha rendelnék egy párdolláros valamit...Illetve, hogy lesz a fizetés? MPL futár megjön valamikor, és nála kell fizetni, ergo addig nem kapom meg, amíg nem perkálok, vagy várható valami kalkuláció, és utána pár nap?
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
Spet
addikt
válasz Gyuree91 #9192 üzenetére
Posta nagyon "nyomorék".
Első körben papíron küldik el a nyomtatványt a lakcímedre, hogy töltsd ki majd küld el nekik e-mail-ben (mert az sokkal "gyorsabb), vagy levélben (lol)
Majd ha szerencséd van akkor 1 hét múlva még bekérnek valamit (de ezt már elektronikus formában), mert nem tudják értelmezni a küldött fizetési igazolást pl.
Becslést nem küldenek, azt magad tedd meg. ÉS igen addig nem kapsz csomagot, míg nem perkálsz.
Egy előnyük van a DHL-el szemben: olcsóbb.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Gyuree91
tag
Ertem...
Mast nem nagyon tudok adni, csak azt a paypal visszaigazolot is csatoltam az emailhez.
Allitolag kb. jovo heten ilyenkor kapom meg leghamarabb. Miert erzem azt, hogy nem nagyon lesz belole semmi?
Ja, es ha jol ertem jon majd az MPL kocsi, es addig nem vehetem at, amig nala ki nem perkalom a lóvét terminalon keresztul? Ezt a fizetes dolgot nem ertem.
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy 86x70x39cm-es csomagom, amit Ausztriaba kene eljuttatni. Se a DPD, se a GLS nem szallitja a merete miatt, 4 centivel nagyobb a kormeret a maximalisnal. Van otletetek, hogyan lehetne megoldani?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Vmf
csendes tag
Sziasztok!
Tértivevényesen postafiókra levelet amit a nyomkövetés szerint reggel 5:40-kor kézbesítettek!
Az hogy lehet,olyankor még senki nincs a hivatalokban vagy pénzügyi szolgáltatóknál?
Ilyenkor, hogy kézbesítik a leveleket, bedobják a postafiókba tértivevényesen, majd ha jönnek a fiokot kinyitni, akkor egy postai dolgozó mellett átveszi az összes levelet?
Posta nem is nyit 6-nál elöbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest