Hirdetés
Aktív témák
-
tibibi
őstag
sziasztok mekkora különbség van az LG 50pq2000 és az LG 50ps3000 között nézhetöség szempontjából 60k-ért annyival jobb minöséget kapok ? Tudom nézzem meg ,de mégis
megéri vajon a drágább ? -
tibibi
őstag
sziasztok 180-220k között kellene vennem 50" plazma tv-t fontos a méret,mert nagy a nappali .Megnéztem ma sima tv müsorral ezt a két LG 50PQ3000 és a
Samsung PS50B430P2WXXH .egymás mellett voltak nekem nem volt zavaró a különbség persze lehett ,hogy egy full hd videóval már az lenne.Szóval ha nekem föleg tv nézésre és sima divx filmekre (asus oplay -en) kellene akkor érdemes e a full hd vennem esetleg ebben az ár kategóriában van e amit ajánlanátok .Most egy 120cm projektoros LG van amit jó lenne lecserélni.köszönöm elöre is a válaszokat.
ezt most találtam elég érdekes egy bolt ha ez full hd[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
sziasztok érdemes a media m... ban, fukar,stb. vásárolni vagy inkább netes áruházakban
-
tibibi
őstag
válasz Bernardo20 #8534 üzenetére
irjál már egy "rövidke" véleményt ,mert és is ilyet akarok venni.
-
tibibi
őstag
sziasztok melyiket érdemes meg venni ps50b430pawxxhvagy a ps50b530s2wxxhennyi a max pénz rá szinte csak thome tv esetleg asus oplay-en keresztül bár dvd ,divx film nézésére lesz használva.
-
tibibi
őstag
na megjött a Samsung PS50B530S2WXXH az extrem digitáltól vettem mit kell ellenörizzek rajta van valami leírás ,hogy a 3napos csere alatt észre vegyem.
-
tibibi
őstag
kipróbáltam az avatar 1080p filmmel a tv-t mit mondjak megdöbbentő a különbség a régi projektoros tv és az új közt.Nem láttam "reccenést" pedig figyeltem nagyon folyamatossan viszi .
-
tibibi
őstag
sziasztok az miért van,hogy samu ps50b530 plazmát ha az asus oplay-en nézem a széleknél kb.2cm fekete csík van? sima tv adásnál nincs gond ott teljes képernyön mükszik.
-
tibibi
őstag
sziasztok 480 óránál tart a samsung plazmám vehetem úgy ,hogy "bejárodott" és használhatom normál beállitásokkal?
-
tibibi
őstag
sziasztok ez :Samsung PS51D490 3D Plazma Televízió 4db szemüveggel mennyire jó választás 3-4m-röl nézném ps50c530 van most mennyire fogom vajon észrevenni a gyengébb felbontást?
-
tibibi
őstag
sziasztok valaki szeretne egy panasonic TXP42g30 plazmát 170k-ért nekem csak az xbox kellene.
-
tibibi
őstag
sziasztok van G30 és G30e is
egyébként én 50" samsungot használok szinte csak rtl megy rajta napi 12 órában ,de pont lesz@rom,hogy 4évet vagy 6-ot bir ki meg,hogy mennyit fogyaszt ha normális képe van .Ez csak egy vélemény[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest